Diskusie - 4804. stránka fóra
67
Psychiater/Psychológ
Chceli ste niekedy navštíviť psychiatra alebo psychológa kvôli nejakému problému? A tí ktorí sa rozhodli nejakého navštíviť, bola to pre vás dobrá skúsenosť a eventuálne vám to pomohlo, alebo nepomohlo? Otvor fórum »
13. 11. 2011 18:26
7
Chystá sa niekto na Gymnázium Andreja Sládkoviča?
Ahojte nájde sa nejaký deviatak z BB alebo z inakade čo sa chystá na GAS? :) Otvor fórum »
13. 11. 2011 18:26
17
Ako mám zachádzať s peroxidom?
Chcem si spodnú časť vlasov vyťahať peroxidom, pretože sú tmavé a nechytá mi na nich dobre červená farba. V obchode sa dá kúpiť 10 alebo 12 % peroxid. Potrebujem k tomu ešte niečo? A ako dlho to mám mať na... Otvor fórum »
13. 11. 2011 18:18
30
Ktore 3D studio je vam najsympatickejsie?
- Pixar: zivot chrobaka, toy story, priserky s.r.o., hlada sa nemo, rodinka uzasnych, cars, ratatouille, wall-e, UP
- Dreamworks: shrek, kung fu panda, megamind, ako vycvicit draka, monsters vs aliens, madagascar, za plotom
- Blue Sky: Doba ladova, Horton,
Hlasuj »
13. 11. 2011 18:13- Dreamworks: shrek, kung fu panda, megamind, ako vycvicit draka, monsters vs aliens, madagascar, za plotom
- Blue Sky: Doba ladova, Horton,
Hlasuj »
32
Najkrajší jazyk?
Angličtina##Ruština##Francúzština##Japončina##Nemčina##Španielčina##Taliančina##Slovenčina Otvor fórum »
13. 11. 2011 16:32
14
Psychotesty
ked idete na psychotesty a psychologicka vam povie slovo a mate povedat co vas prve napadne co tym sleduje ? resp. aky to ma vyznam ? Otvor fórum »
13. 11. 2011 16:15
9
Neviete ako sa objednávajú knihy zo Slovenskej knižnice?
Potrebujem knihy, ktore nikde nemajú len tam, ale bývam odtial strááááášne ďaleko. Neviete ako sa dá odtiaľ objednať knihy? ďakujem. . Otvor fórum »
13. 11. 2011 16:09
15
Blog
Poznáte nejaké stránky, kde sa dajú pridávať blogy, texty, kapitoly, poézia, blablabla...., tak ako na birdzi? Teda, skôr nejaký web, ktorý je primárne určený pre tento účel? ... Otvor fórum »
13. 11. 2011 15:35
33
Ja som sa mu bala povedat jak tu bol, že ho lubim
potrebujem pomoc.. kamrat bol na slovneksu a odoisle do zahraničia a vraj pride po novom roku ale ja som sa mu bala povedat jak tu bol že ho lubim abo niečo podobne... a teraz to lutujem lebo odisiel a dozvdel... Otvor fórum »
13. 11. 2011 15:17
30
Myslíte , že ma príjmu na gymnázium ?
Takže , v prvom rade som deviatačka a chystám sa na strednú. Veľmi rada by som šla na gymnázium ale mám veľmi veľké obavy , že ma nepríjmu . moje vysvedčenia : 6r.... Otvor fórum »
13. 11. 2011 15:09
29
Polopriesvitné webky
Aký máte na ne názor? Páčia sa vám, alebo práve naopak? Všimli ste si že väčšina userov s polopriesvitnou webkou má aj fotky vo vlastných fotoalbumoch polopriesvitné a často to kazí dojem zo samotnej fotky? Otvor fórum »
13. 11. 2011 14:40
23
Facebook skupina
Chcela by som založiť skupinu na fb, ale to tak, aby ostatný nevedeli že ja som administrátorka (nepátajte sa prečo). Chcem sa spýtať, má tu z vás niekto vlastnú skupinu? Ako ste ju rozbehli? Koho ste... Otvor fórum »
13. 11. 2011 14:19
14
Rým
potrebujem rym na slovo "krvavý " a "nedosiahol" .. viem ze zbytocna anketa mozte ju o 10 minut vymazat len teraz to rychlo potrebujem vdaka Otvor fórum »
13. 11. 2011 13:29
- Áno, zároveň by malo Slovensko zakúpiť jadrovú hlavicu, pre prípadný útok imperialistov na odstrašenie
- Áno a Slovensko by malo zároveň zamínovať hranice a vyhlásiť vládu jednej strany
Ďalšie možnosti »