Diskusie - 4807. stránka fóra
14
Mobil mi sám od seba ťahá veľké peniaze na účet ,,.
Pred mesiacom som si kúpila nový mobil, Sony Ericsson X10 Xperia Mini Pro ... Mám doma wi-fi sieť, tak som si ho tam napojila a normálne všetko mi malo ťahať cez moje wi-fi. No zrazu príde... Otvor fórum »
12. 11. 2011 19:04
27
Ako je to správne???
12. 11. 2011 18:51
19
4
Tu je dobrý spôsob, ako potešiť dievča či ženu, ,,.
Tu je dobrý spôsob, ako potešiť dievča či ženu, ... , ktorý funguje. http://zzb. bz/Pd4JO Verím, že každá dievčina... Otvor fórum »
12. 11. 2011 18:32
4
Basničky
Zdravím aj vy tvoríte básničky ked je času ? :P ak hej tak pridajte sem svoje diela ! :P moje dielo sa nazýva Libertička Mám ružovu libertičku , vozím na nej každú pičku , keď... Otvor fórum »
12. 11. 2011 18:32
72
Akú knihu ste naposledy prečítali ?
Akú knihu ste naposledy prečítali ? Otvor fórum »
12. 11. 2011 18:19
1
čo vravíte na knihu Maturita z chemie -nové testy? je tam aj teoria?
čo vravíte na knihu Maturita z chemie -nové testy? je tam aj teoria? Otvor fórum »
12. 11. 2011 17:43
39
Rodinné stretnutia
Mávate rodinné stretnutia, posedenia, opekanie na záhrade a tak podobne? Povedzme cez sviatky, cez víkendy... Kde sa stretne širšia rodina, je tam napríklad aj viac detí, psíci, vládne taká milá veselá atmosféra? Ak... Otvor fórum »
12. 11. 2011 17:18
4
SOČ-ka, obhajoba
Dobrý deň, :) potrebujem prácu o prieskume spokojnosti zákazníkov..vymením za spracovanú interrupciu a dôchodkové poistenie... teor. aj praktická časť, komplet... :) súrne... Otvor fórum »
12. 11. 2011 16:58
12
Aké komunitné portály - chaty poznáte? Napíšte prosím aj České ak ich poznáte
Ale myslím iba na tie chaty na ktorých je veľa ľudí a dajú sa písať blogy a na ktorých je hlavne diskusné forum. Otvor fórum »
12. 11. 2011 16:18
21
Elektronická cigareta
Čaute, chcel by som počuť vaše osobné skúsenosti s týmto. Počul som už dávnejšie že to v niečom škodi, že to nieje dobre, ale aj normalne cigarety škodia tak neviem. Ešte by som chcel počuť,... Otvor fórum »
12. 11. 2011 16:15
11
Snažíte sa popri štúdiu na výške získať aj nejakú prax?
Ponúka vám vaša vysoká škola využitie teoretických vedomostí v praxi? Alebo jednoduchšie, sú nejaké firmy, ktoré aktívne spolupracujú s vašou vysokou školou a poskytujú študentom možnosť u nich pracovať? Ak nie, riešite vôbec niečo také ako získavanie... Otvor fórum »
12. 11. 2011 16:05
14
Vyron clenka
Kto ma s vyronmi skusenosti? O 4dni mam Univerziadu, a bol som si troska zakopat s chalanmi - podvrtol som si clenok, viem nezodpovedne - no potrebujem to dat do 100% funkcnosti za tie 4dni. Viete mi... Otvor fórum »
12. 11. 2011 15:43
6
Vyber si, spoluobčan môj (mám vás rada)
Cesnak, liek boží##Cibuľa, na všetko elixír##Pažítka, nebíčko v tlame##Mrkva, zrak sťa orol##Červený grap, štít proti rakovine##Cvikla, vitamínová bomba##Kapusta, čarovný prútik Otvor fórum »
12. 11. 2011 15:40
84
Dievčatá a pivo
Prekvapilo ma totiž, že keď som prednedávnom povedala, že ho mám rada osoby mužského pohlavia sa čudovali, vraj nie je veľa báb, ktoré pivo pije. Podľa mňa je to blbosť,... Otvor fórum »
12. 11. 2011 15:40
2
Prieskum ohľadom vzniku donáškovej služby. Iba pre obyvateľov Trnavy!
Robím prieskum ohľadom vzniku donáškovej služby potravín, drogérie a papiernictva. Chceme vás poprosiť o vyplnenie krátkeho dotazníka v ktorom sú 3 otázky. Vyplnenie a odoslanie dotazníka vám nebude trvať... Otvor fórum »
12. 11. 2011 14:35
1
Ktorý seriál s avám nepáčil ? Na výber máte staršie
Akty seX##Šok Billa Cosbiho##Doktorka Skinová##Zebra 11##Skunk-fuj##Lovci pachů ##Po hotovosť##Bizón break##Sex nechce##Aštar-trek Otvor fórum »
12. 11. 2011 14:03- 1 ako periete prádlo
- 2 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 3 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 1 Pes alebo fena
- 2 ako periete prádlo
- 3 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 4 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Trest za vniknutie do garáže
- 5 Pes alebo fena
- 6 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 7 ako periete prádlo
- 8 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 9 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?