Diskusie - 4807. stránka fóra
45
Keby ste mali možnosť znovu sa narodiť, využili by ste ju?
Chceli by ste vo svojom zivote nieco zmenit aj za cenu toho, ze si vsetkym butete musiet prejst este raz? Kludne sa vyjadrite :) Otvor fórum »
12. 11. 2011 20:50
18
Pozeráte v telke len filmy, seriály a novinky zo šoubiznisu alebo aj politiku a správy?
- pozerám len filmy, seriály a novinky zo šoubiznisu (zahŕňa napríklad aj stanicu Óčko, MTV..)
- sledujem aj politiku, seriózne aktuality zo sveta a správy
Hlasuj »
12. 11. 2011 20:37- sledujem aj politiku, seriózne aktuality zo sveta a správy
Hlasuj »
15
Antigona
neviete niekto ako dlho trvá dej v antigone ..viem že to začína ráno ... ale kedy konči pls ?? Otvor fórum »
12. 11. 2011 19:50
10
Báseň
čaute..prosim vas ak su tu daake basnicke črevá pomožte mi ; ) mame domyslieť tuto basen ak vas dačo napadne pls hodte mi to tu : Moja divoká láska pri *svite* *mesiaca*... Otvor fórum »
12. 11. 2011 19:2430 seconds to mars
cawky hladam niekoho kdo ma zvysni listok na ich koncert vo viedni na 26. 11 na predaj, alebo niekoho kdo ide na ich koncert, ozvite sa, napiste:D Otvor fórum »
12. 11. 2011 19:16
14
Mobil mi sám od seba ťahá veľké peniaze na účet ,,.
Pred mesiacom som si kúpila nový mobil, Sony Ericsson X10 Xperia Mini Pro ... Mám doma wi-fi sieť, tak som si ho tam napojila a normálne všetko mi malo ťahať cez moje wi-fi. No zrazu príde... Otvor fórum »
12. 11. 2011 19:04
27
Ako je to správne???
12. 11. 2011 18:51
4
Tu je dobrý spôsob, ako potešiť dievča či ženu, ,,.
Tu je dobrý spôsob, ako potešiť dievča či ženu, ... , ktorý funguje. http://zzb. bz/Pd4JO Verím, že každá dievčina... Otvor fórum »
12. 11. 2011 18:32
4
Basničky
Zdravím aj vy tvoríte básničky ked je času ? :P ak hej tak pridajte sem svoje diela ! :P moje dielo sa nazýva Libertička Mám ružovu libertičku , vozím na nej každú pičku , keď... Otvor fórum »
12. 11. 2011 18:32
72
Akú knihu ste naposledy prečítali ?
Akú knihu ste naposledy prečítali ? Otvor fórum »
12. 11. 2011 18:19
1
čo vravíte na knihu Maturita z chemie -nové testy? je tam aj teoria?
čo vravíte na knihu Maturita z chemie -nové testy? je tam aj teoria? Otvor fórum »
12. 11. 2011 17:43
39
Rodinné stretnutia
Mávate rodinné stretnutia, posedenia, opekanie na záhrade a tak podobne? Povedzme cez sviatky, cez víkendy... Kde sa stretne širšia rodina, je tam napríklad aj viac detí, psíci, vládne taká milá veselá atmosféra? Ak... Otvor fórum »
12. 11. 2011 17:18
4
SOČ-ka, obhajoba
Dobrý deň, :) potrebujem prácu o prieskume spokojnosti zákazníkov..vymením za spracovanú interrupciu a dôchodkové poistenie... teor. aj praktická časť, komplet... :) súrne... Otvor fórum »
12. 11. 2011 16:58
12
Aké komunitné portály - chaty poznáte? Napíšte prosím aj České ak ich poznáte
Ale myslím iba na tie chaty na ktorých je veľa ľudí a dajú sa písať blogy a na ktorých je hlavne diskusné forum. Otvor fórum »
12. 11. 2011 16:18- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 3 Ako utierate prach?
- 4 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 4 Ako utierate prach?
- 5 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 Viete kolko CO2 je v atmosfere v percentach ? Dajte tip, odpoved v @1
- 4 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 7 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 8 Ako utierate prach?
- 9 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?