Diskusie - 4833. stránka fóra
20
Slávne ženy historie (od II. sv. vojny)
Ahojte , píšem seminárku z dejepisu na tému "Slávne ženy historie po II. svetovej vojne" Tak ak by ste mali nejaké nápady, obľúbenkyne - sem s nimi :-) ! Otvor fórum »
3. 11. 2011 17:31
4
Stránka na sťahovanie
Cafte poraďte mi nejakú stranku odkial sa daju bezplatne stahovat filmy.. okrem ulozto.. prosíííím bo umrem na intráku :D alebo kde je neobmedzene pozeranie online filmov..dakujem Otvor fórum »
3. 11. 2011 17:30
22
Armáda SR (ploche nohy)
Chcel by som sa spýtať. Je problém keď mám ploché nohy ? Nemusel by som kôli tomu prejsť lekárskou prehliadkou ? Aj keď to trochu obmedzuje moju výkonnosť kôli tým spomínaným padnutým klenbám ?? Môj problem je v tom... Otvor fórum »
3. 11. 2011 17:28
30
Keď pijete vrecúškový čaj, tak zvyčajne:
- odsledujem odporúčaný čas lúhovania, vytiahnem vrecko čaju a až potom pijem
- vytiahnem vrecko čaju a až potom pijem, ale nesledujem odporúčaný čas lúhovania
- nevyťahujem vrecko čaju vôbec
Ďalšie možnosti »
3. 11. 2011 16:52- vytiahnem vrecko čaju a až potom pijem, ale nesledujem odporúčaný čas lúhovania
- nevyťahujem vrecko čaju vôbec
Ďalšie možnosti »
30
Nechcem prist o svoje "JA"
Prisla jesen a ja enviem preco som v skole uplne ina. Vzdy som ukecana pojasena a teraz sa namna iba ludia pozeraju co somnou je..sedim s kamoskou a nepoviem ani slovo co predtym nas stale upozornovali ucitelia..bojiim sa len... Otvor fórum »
3. 11. 2011 16:36
15
Opar
tí ktorí ho mávate .. co vám nanho pomáha aby co najrychlejsie zmyzol ?? Otvor fórum »
3. 11. 2011 16:20
15
Hanblivost
ahojte :) ja som fakt hrozne hanbliva a ze... neviete ako yb som s tym mohla bojovat?? jednoducho s kamaratmi sa v pohode porozpravam ale ked odpovedam v skole alebo tak, tak mam priam infarktne stavy :D Otvor fórum »
3. 11. 2011 16:17
79
Mali ste niekedy taký stav, že ste mysleli na smrť?
Myslím to tak, že už ste mali dosť tohto života a problémov a pomysleli ste si, že už sa vám neoplatí žiť. Ak áno, zadržalo vás niečo alebo ste si aj niečo spravili? Alebo ste... Otvor fórum »
3. 11. 2011 16:01
26
Najuchylnejsie filmy ,,kvak,,
tromfne toto niekto ? http://www. youtube. com/watch?v=Se8D5bYzn8A + http://www. csfd. cz/film/265038-lidska-stonozka/galerie/ http://www. csfd. cz/film/280143-human-centipede-ii-full-sequence-the/galerie/ uz sa nataca aj 3 Otvor fórum »
3. 11. 2011 15:57
5
Kritika s-servers.net
http://s-servers. com/ Nechcem vedieť aký je skvelý kód, lebo viem že je strašný. Len by som poprosil o kritiku designu, teda vzhľadu. Otvor fórum »
3. 11. 2011 15:19
9
5. novembra Facebookpadne. Čo si o tom myslíte?
Hurá, konečne /naozaj úprimne myslené/##Áno, som za##Nie som z toho nadšený/á, ale aspoň budem viac času tráviť von, čítať knihy... ##To sa nesmie stať! Do *** s Anonymous##Nieee... zrúti sa mi celý svet ... ##Dúfam že to o pár dní... Otvor fórum »
3. 11. 2011 14:27
20
Fotku na stranku Presne ako hovoria v reklame Garnier:
ahoj mam jednu stranku..poradite nieaku profilovu fotku na tuto stranku : Presne ako hovoria v reklame Garnier: "Staraj sa o seba" dakujem..mam tam fotky ale moc sa mi nevidia..tak pls :) Otvor fórum »
3. 11. 2011 13:49
13
Dr. Martens predajňa
Nazdar! Potrebujem poradiť kde na SR by som mohol normálne kúpiť Martensky aj s tým že by som si ich vyskúšal ... ďakujem :) Otvor fórum »
3. 11. 2011 12:57
6
Vypracované otázky na právo uk!
ahojte, neviete, ako sa dostať k vypracovaným otázkam na skúšky na právo uk v prvom ročníku ? / napr. právne dejiny Slovenska, teória práva a pod. / Otvor fórum »
3. 11. 2011 11:43
3
Príbeh
Ahojte :) Chcem vam ukazat jeden príbeh ktory som napísal pred par rokmi a nasiel som ho v maily... mal som vtedy 16 teraz mam uz 19 cize dost davno a... Otvor fórum »
3. 11. 2011 10:53
12
Skúšali ste čaje na zlepšenie pamäte? Ak áno uveďte prosím ktoré konkrétne.
Skúšal/a som a u mňa fungujú##Skúšal/a som a u mňa nefungujú##Neskúšal/a som Otvor fórum »
3. 11. 2011 08:43- 1 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 2 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Ako utierate prach?
- 5 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 6 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 7 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?
- 1 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 2 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 3 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 4 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Ako utierate prach?
- 7 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 8 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 9 Splňa vaše súčastné bývanie tomu, ktoré ste si ako mladiství vysnivali?