Diskusie - 4836. stránka fóra
12
Taka otazka :D:D
je by som sa chcel spytat ci bi sa tu nasol niake dieuca co by ma cchcelo ako za partera :) ale ja vas poprsim len o vazne komentere a iba od vaznych zaujemekyn::)dakuje:D Otvor fórum »
2. 11. 2011 15:48
5
Verona - Hey Boy
Ahoj ľudia nevie náhodou niekto z vás poradiť ako sa volá pôvodný song, ktorý prerobila Verona?? Veľmi by ste pomohli. Ďakujem. Otvor fórum »
2. 11. 2011 15:47
143
Aká je podľa vás najhoršia fyzická bolesť?
Kopanec do vajec alebo kŕče pri krámoch? Skrátka bolesť, pri ktorej máte pocit, že by ste radšej ani nežili :D ... mne pripadá zápal močových ciest celkom hardcore. Otvor fórum »
2. 11. 2011 15:18
7
Špenát, mňamky mňam, zdravá strava základ zdravia, deti moje >; -P
Kochajte sa http://www. google. sk/imgres?q=%C5%A1pen%C3%A1t&hl=sk&biw=1366&bih=587&gbv=2&tbm=isch&tbnid=fAkF16mM2zoKaM:&imgrefurl=http://dobre-jedlo. sk/hlavne-jedla/spenat-na-dva-sposoby/&docid=124OzUTYwEZcPM&imgurl=http://www. dobre-jedlo. sk Otvor fórum »
2. 11. 2011 15:17
26
Aký je vás názor na diviaka Jurka?
diviak jurko je najlepí!##dá sa##diviak Jurko?kto je to?##HAMBA MU!##nenávidím ho! Otvor fórum »
2. 11. 2011 14:15
15
Alergik a tetovanie?
Zdravim, je tu niekto kto je alergicky na nieco, a ma tetovanie? Bojim sa totiz naslednej reakcie mojho tela. Dakujem za odpoved :) Otvor fórum »
2. 11. 2011 13:57
9
Herman podvodnici z ciech, pozor
Dajte si pozor na tento salon, ponukaju masaze, odkladaju, menia lokacie. Zamestnavaju ludi ktorých neplatia. Nekupujte nic od nich. Na cele pan Herman. V Cesku v Brne ho riesi policia. ... Otvor fórum »
2. 11. 2011 13:53
31
Voňavka Miss Punk
nemáte ju niekto? pekne prosim... ja mam tu vonu strasne rada, len ju prestali vyrabat.. tak ci neviete ako by som sa k nej mohla dostat.. alebo ak mate doma este aj do polovice len plnui tak by... Otvor fórum »
2. 11. 2011 13:46
8
Zenerova dioda
ahojte, treba mi zistiť názov zenerovej diody na auto. Potrebujem ju do auta, no nevedia mi v predajni pomôct asi je tam laik predavač. Potrebujem zenerovu diodu na 12v do auta a neviem zistit jej názov... Otvor fórum »
2. 11. 2011 13:19
53
Rasisti a neonacisti
Ako ja osobne ešte pochopím, keď nejaký Slovák a má na to aj črty je neonacista, pretože aj Slováci sú árijci, aj keď s tým nesúhlasím, ale nechápem, ako môže byť neonacista napríklad Maďar, ... Otvor fórum »
2. 11. 2011 12:57Musím vám odporučiť tieto šperky!!!
ahojte .. natrafila som na úžasnú stránku s ručne robenými šperkami a už som si jedny náušničky aj kúpila a druhé som si nechala vyrobiť na objednávku !!! Strašne sú krásne a teším sa z nich, tak proste cítim... Otvor fórum »
2. 11. 2011 11:53
3
VOŠ v Česku
Ukončila som gymnázium na SR so slovenskou maturitou. Dávam si prihlášku do ČR na univerzitu, podmienky prijatia viem, ako poistku si chcem dať Vyššiu odbornú školu. Platia tam rovnaké podmienky prijatia ako pri univerzite v prípade,... Otvor fórum »
2. 11. 2011 11:43
15
Ochrana fotografie
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, či je možné fotografiu zabezpečiť nejakým spôsobom tak, aby ju nebolo možné editovať? Googlila som, no nenarazila som na nič :(, dúfam, ... Otvor fórum »
2. 11. 2011 11:42
74
Električka, autobusy MHD a ludia
zaujima ma ci aj vy ste si vsmli ze : sedim eline alebo autobusu..predo monou sedi... dajme tomu ktokolvek... elina sa rozbehne zo zastavky a je preplnena!!ktokolvek predo mnou sa zrazu postavi a ide cez tu tlačenicu k dveram aby... Otvor fórum »
2. 11. 2011 09:31
14
Najúžasnejší vianočný darček
Najúžasnejší vianočný darček http://yan-er. com/kdheee Keď som to videl, myslím, že som zistil, že najlepší vianočný darček To umožní, aby sa deti veľmi nadšený a nemôže spať. Otvor fórum »
2. 11. 2011 06:57
45
Nasralo ma Grécko
A viete prečo? Lebo zatiaľ čo na Slovensku sa stále zdražuje a vláda škrtí rozpočet a žmýka ľudí na poplatkov, tak Gréci, ako vždy si žijú, na vysokej nohe a štrajkujú, aby im vláda nepriškrtila ich... Otvor fórum »
2. 11. 2011 02:25- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 3 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 5 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 1 Nedá sa mi súkromne kontaktovať admina. Je to možné?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 6 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?