Kopanec do vajec alebo kŕče pri krámoch? Skrátka bolesť, pri ktorej máte pocit, že by ste radšej ani nežili ... mne pripadá zápal močových ciest celkom hardcore.
asi... bolesť v srdci, keď vidím tie odpadky v lese... ale ty sa pítaš na fyzickú, dievčino... tak to bude asi... čo napísať.. áách... neviem... asi... keď jebnem hore znak do rybníka pleskáča na břicho
Zápal močových ciest som si prežila a diky už viac nechcem... Bola to neskutočná bolesť.. nevedela som ani spať ani chodiť.. kŕče pri krámoch má ako kto.. ja som mala neskutočne silné ale odkedy beriem antikoncepciu je to oveľa lepšie a kŕče zmizli.. kopanec do vajec to neviem nemám vajca.. inak taká silná bolesť zubov je tiež strašná ale nie veľmi dá sa to zvládnuť tabletkou tak ako migréna.. inak bolesť žalúdkov je dosť silná a to si to prežívam už minimálne pol roka.. inak je to ťažko určitelné pretože niekoho bolí to a niekoho to.. takže asi tak
najhoršia bolesť aká môže byť je trhanie zubu, verte mi. aj s anestéziou. som definitívne presvedčená že ani pôrod jedného vojenského pluku by nebolel ako vytrhnutie zubu.
ked som bola mala my kazdy mesiac pichali hentake injekcie neviem preco a nepytala som sa ani matky ked som bola vetsia .... asi si mylsi ze som na to zabudla ale na tu bolest sa neda zabudnut ... a tak noo
@fxx no dobre no, tiež pravda že ja zasa nemôžem vedieť čo je to dostať šupu do rozkroku ale ver mi že ani krámy by si nechcel, zažiť, lebo kopanec medzi prebolí časom, ale toto sa vracia každý mesiac!
@hetfield a to je čo? mne ten zub ťahali s nervami ktoré vôbec neboli mŕtve aj koreňom aj všetkým, mám v ústach asi centimetrovú dieru po tomto zážitku.
Inak, videli ste film 127 hodin? Ak ano, spomente si, ako si z ruky vytahoval hlavny nerv. To musi byt navacsia bolest, kramy ani kopance do vajec su oproti tomu steklenie.
Ti ktori ten film nevideli: chlapik si tam proste amputoval sam ruku, lebo to musel urobit... A v tom filme sakramentsky dobre znazornili tu bolest, bolelo to az mna, ked som to pozeral .
kopanec do vajec alebo krče pri krámoch? si si istá, že existuje človek.. či vlastne tvor, ktorý vie toto ohodnotiť? nikto nevie.. predstav nejaký nechutný horor a čo ťa bude bolieť viac.. hmm? alebo mučenie v nejakom stredoveku.. hmm? kto to vie naozaj ohodnotiť? každý tak môže jedine napísať svoju najväčšiu bolesť..
hovorí sa že zuby bolia najviac.. myslím že aj krámy majú čosi do seba.. a pri kopanci do vajec sa chlapci tiež netvária nadšene.. ani rodiaca žena buuuhviiii
na bio v skole hovorili, ze najvacsia bolest je pichnutie do oka (ale uz neviem ci cez sosovku alebo staci iba na rohovku) a este ked mas mocove kamene v oblickach a ked idu cez mocovody do mechura.... no mna najviac bolia krce v nohach v noci. to je fakt hrozna bolest :/
@smichi nemozem suhlasit s tym porodom... zena je vtedy psychicky uplne inac nastavena a teda tu bolest nevnima tak, ako keby bola pri normalnom vedomi.
Moc bolesti som nezažil, no najviac ma asi bolia kŕče niekedy večer v nohe, je to silná nepríjemná bolesť, a najhoršie je, že to bolí stále...
Inak v jednom horore som videl, ako pomocou nejakej injekcie vyvolali kŕče naraz v celom tele, niečo také muselo fakt kurva moc bolieť
Prípadne asi ešte viac ako kŕče ma bolelo, keď som bol v nemocnici po operácii... Dostával som infúzie, to bolo v pohode, mal som takú, že raz pichla ihlu a ostalo mi to tam... No tá ihla sa asi nejako posunula... A vždy, keď tam dávali novú infúziu, to museli tak nejako "prefukovať", lebo to bolo zacpané... A keď to urobili vtedy, keď tá ihla bola posunutá, som sa priam zvýjal od bolesti, bol som úplne napnutý a skoro som spadol z postele Bola to silná bolesť, no našťastie trvala len chvíľku..
@popolcek robi sa to ked mas zapalove lozisko pri koreni zubu,rozreze sa dasno az na kost a potom sa vrtackou odvrtava spicka korena,mne to robili na 3 zuboch naraz
Zuby...pri zlomených/podvrtnutných a vytknutých končatinách/kĺboch mi ani slza nevyšla,ale stačila jedna návšteva zubárky a vyrevala som si slzné kanáliky na 20 rokov dopredu...
keď stratíš viac ako dva litre krvi a prídeš o slezinu, neskôr sa prebudíš napojený na prístrojoch a preplačeš celé dni, týždne a čosi viac...to je najhoršie...viem o čom je reč, nikdy viac
Prečo niektorí (viď klinec v hlave, injekcie v kolene, robenie niečoho so zubami) začali hovoriť o...hm, ako to povedať...cudzích zásahoch do ľudského tela, veď to by sme tu mohli byť donekonečna a vymenúvať všetky rôzne spôsoby toho, čo môže najviac bolieť
A myslím, že najväčšia bolesť je vždy tá, ktorá sa "odohráva" v dolnej časti tela. Nehovorím, že bolesť zubov nemôže byť preukrutná (aj keď som doteraz, chvalabohu, žiadnu bolesť zubov nezažila), ale proste podľa mňa bolesť všetkého čo sa týka brucha (akože to, čo je vo vnútri - obličky, blabla) a pohlavných orgánov tromfne všetko.
nie som sice chlapec, ale myslim si, ze kopanec do vajec boli asi najviac a co sa tyka stavu, ked clovek nie je pri vedomi, tak urcite bolest pri chirurgickych zakrokoch
dobre ako správna žena by som mala poznamenať, že krče pri kramoch. lenže ano je to bolestive ale to je skor tak chujovo neprijemne a strpcujuce zivot ael zrovna velka bolest podla mna az tak nie.
hej, zapal mocovych ciest, neodporucam skusat... ale to je skor extraordinarne fucking neprijemne ako bolestive
Velmi subjektivne: prepichnutie nosnej prepazky (nie tam, kde sa robi piercing, surovo tak do polky chrupavky)...co sa mi mimochodom podarilo vdaka vysratosti z bolesti pri prepichu nozdry :/
@kika2211 presne stava sa mi, ze ma picha pri srdci mam skrateny jeden sval, a mienu skoliozu a staci ze sa kost opierie o srdce a nemozem sa ani pohnut, to je fakt sila ale verim ze existuje aj horsie ...
Zažila som milión fakt hrozných akútnych bolestí zubov, totálne zapálené ložiská, ale oproti migréne to nebolo stále nič..
Si pamätám jak ju spolužiačka prvýkrát v živote dostala (takú silnú jak mávam ja) a zobrali ju do nemocnice a volala mi odtial že "Vieš čo? Ja som ťa až teraz pochopila, keď som to zažila" no fakt! nič horšie na svete neexistuje.. čokolvek keď ma bolí si poviem, že možem byť rada že to neni tá migréna vyjebaná
nič s toho čo ste písali nieje najhoršia bolesť...moj brat nervový chyrurg mi vravel že nejaký zápal stredného (mozgového? niesom si istý) nervu...že ľudia s týmto zápalom od tej neznesitelnej bolesti skáču z okna atď....btw kopanec do rozkroku je na nejakom 5-6 mieste?
kopnutím do vajec sa dá spôsobiť údajne anjhoršia bolesť pretože je tam veľa nervových zakončení... to ako keby vás niekto do mozgu kopol =D len ten chráni lebka
inak som migrenik a to som mal bolesti že som sa až k halucináciám dostal čiže dal by som hlas tomu... do vajec ma ešte nikto tak silno nekopol
no u mna najvacsia bolest, ktoru som kedy zazil bola ta, ked mi v slabej lokalnej anesteze vyberali 2 droty z ruky... vtedy som normalne plakal od bolesti, potil sa, par minut na to som sa zacal triast (asi nejaky sok) a nedokazal som sa udrzat na nohach, museli mi pomahat chodit...to bolo to najhorsie co som kedy zazil...aa inak..podla mna je najhorsia bolest ta, " ktoru si nemozes chytit"...cize zuby..ladviny...migrena...a taketo tieto veci...
@mimi89 no priroda si to tak nastavila. aby mala zena tu citlivost na bolest otupenu a vydrzala a zniesla toho viac ako normalne.
ale zase neplati to pre vsetky zeny. kazda je ina. a okrem toho pokial je zena nervozna, boji sa, vobec sa netesi, nema vnutorny pokoj, nejde do toho s tym, ze je to predsa narodenie babatka, noveho zivota a je to preto krasna chvila, ale je naopak je len v strese a boji sa, tak sa sama rozhadze a porod moze byt katastrofalny.
Veľa žien vraví, že bolesť zuba je ešte horšia ako pôrod, tak asi na tom niečo bude a najhoršia bude tá. Aj keď pre mňa osobne asi bolesť pri pokazenom žalúdku.
ani sam neviem co moze byt najhorsia bolest, z tych realnejsich asi ten kopanec, to najhorsie co som zazil ja bolo cistenie kanalikov v zube bez umrtvenia a pooperacny stav bez umrtvenia...
@zuzkaakzuz presne - ľadviny! stačil mi povrchový zápal jednej a myslela som si, že umieram - nemohla som stáť, sedieť, ležať, chodiť neprichádzalo do úvahy!
najhoršiu bolesť čo som zažil, bola bolesť zubu, rozdeleného na 4 časti. To bol úplný hardcore. Migrénu som za 23rokov nezažil ani raz. asi to súvisí s psychickým rozpoložením
@H8U Luci na tu moju mgrénu kedy som ti volala si pamatám aj ja !! Nikdy viac ... Taká bolest pri ktorej odpadávate, vracáte a je to také že vas musia napojiť na tri dni na infúzky tak tomu sa povie moja migréna !!! fuj !!!!
Dost neprijemny musi byt prestreleny zaludok, vtedy tie zaludocne stavy sa dostavaju do brusnej dutiny a na ostatne tkaniva su agresivne... tak to by som nikdy nechcel zazit...
@dievcatko13 V podstate si ju rezal uplne tupym nozikom lebo nic ine tam nemal... A predtym si este musel ruku polamat na par krat, lebo s nozikom by cez kost nepresiel... Ale skoda o tom pisat, najlepsie to clovek vidi na vlastne oci a ako som uz hovoril, tu bolest, ked si ten nerv trhal, v tom filme zobrazili perfektne. Treba pozriet.
najcitlivejsie bunky su na koncekov prstov. najsilnejsi signal do mozgu vysielaju tesne predtym nez zahynu koli...bunkam je jedno koli comu...skratka nieco, co nuti bunky vysielat signal
Najväčšia bolesť je tá, keď Ti pred očami zomiera milovaná bytosť, ktorú si miloval zo všetkých najviac. A ktorej to tomu nemôžeš nijakovsky zabrániť. Takýmto spôsobom zomrela mi pred 6 rokmi
matka. Na ktorej mi veľmi záležalo.
A to je na tom, to najhoršie. Keď Ti pred očami zomiera človek, ktorého si miloval a na ktorom Ti počas jeho života veľmi záležalo.
- Pretože sa fyzická a duševná bolesť stretávajú. Hlavne preto.
A človeku je z toho veľmi zle, najmä keď má žiť bez milovaného človeka. Jediný spôsob ako si preto nesiahnúť na vlastný život; je ten, že Tebou milovaný človek by to tak nechcel. Jedine preto.
Ak by som mal definovať, ktorá z fyzických bolestí je najhoršia;
tak asi bdelosť pri chirurgickom zákroku, keď Ti zle pichnú injekciu do gulí. Alebo keď Ti pri bdelosti pri chirurgickom zákroku vrazia do penisu katéter na odsávanie moču. Mnohí muži sa už na to totiž sťažovali; že ide o veľmi neznesiteľnú príšernú bolesť. Ktorá je na nevydržanie. Je to však nutné, iba v tom prípade; ak sa muž nevie normálnym spôsobom zbaviť zbytočného moču.
Rovnako tak; je neznesiteľná bolesť zdurenín na chrbte, kde sa to nedá dosiahnúť. A najmä, keď sa kvôli tomu človek nedokáže vyspať.
No už je tomu tak, čím je človek skúsenejší; tým viac si váži toho stavu, keď momentálne nemá žiadnu bolesť. Pretože vie, že môže byť ešte horšia, ako tie, ktoré som tu už momentálne popísal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
143 komentov
inak hej,zapal mocovych ciest je hardcore ale je to skor viac neprijemne akoby extra bolestive
taka dobra migrena alebo extra bolest zubov,to je to prave
A pre zeny porod.
@camilla kludne aj psychickú..
@fxx tak to si neviem teda ale bolí ma to aj za vás, keď vidím jak niekto schytá medzi nohy.....
@kosmiklove tak nič
najhoršia bolesť aká môže byť je trhanie zubu, verte mi. aj s anestéziou. som definitívne presvedčená že ani pôrod jedného vojenského pluku by nebolel ako vytrhnutie zubu.
Síce ma nikdy nejak neboleli
no hrozné je aj " vyťahovanie vody z kolena " brr
@hetfield a to je čo? mne ten zub ťahali s nervami ktoré vôbec neboli mŕtve aj koreňom aj všetkým, mám v ústach asi centimetrovú dieru po tomto zážitku.
Ti ktori ten film nevideli: chlapik si tam proste amputoval sam ruku, lebo to musel urobit... A v tom filme sakramentsky dobre znazornili tu bolest, bolelo to az mna, ked som to pozeral .
hovorí sa že zuby bolia najviac.. myslím že aj krámy majú čosi do seba.. a pri kopanci do vajec sa chlapci tiež netvária nadšene.. ani rodiaca žena buuuhviiii
ale hej, zuby vedia pekne bolieť
nezazila som ani jedno a moznost cislo 1 dufam nikdy ani nezazijem
Inak v jednom horore som videl, ako pomocou nejakej injekcie vyvolali kŕče naraz v celom tele, niečo také muselo fakt kurva moc bolieť
Prípadne asi ešte viac ako kŕče ma bolelo, keď som bol v nemocnici po operácii... Dostával som infúzie, to bolo v pohode, mal som takú, že raz pichla ihlu a ostalo mi to tam... No tá ihla sa asi nejako posunula... A vždy, keď tam dávali novú infúziu, to museli tak nejako "prefukovať", lebo to bolo zacpané... A keď to urobili vtedy, keď tá ihla bola posunutá, som sa priam zvýjal od bolesti, bol som úplne napnutý a skoro som spadol z postele Bola to silná bolesť, no našťastie trvala len chvíľku..
ale stále mi opis typu "veľmi to bolí" nestačí na predstavenie
myslím že zuby, zápal moč. ciest som nemal ani nechcem. A ešte kvalitná bolesť hlavy.
A myslím, že najväčšia bolesť je vždy tá, ktorá sa "odohráva" v dolnej časti tela. Nehovorím, že bolesť zubov nemôže byť preukrutná (aj keď som doteraz, chvalabohu, žiadnu bolesť zubov nezažila), ale proste podľa mňa bolesť všetkého čo sa týka brucha (akože to, čo je vo vnútri - obličky, blabla) a pohlavných orgánov tromfne všetko.
a ešte keď mi niekto kruto klame.
a keď niekoho kruto klamem ja.
a keď sa ti rúca svet.
a keď sedíš prvý večer na psychiatrickej liečebni v prázdnej izbe.
a keď ti matka povie, že si kurva.
a ešte, aha, keď drbnem palcom do niečoho v rychlosti namydleneho blesku.
Nič zložité Zoberieš minerálku,otvoríš si koleno,naleješ vodu,zašiješ a máš vodu v kolene
Zato afty v papuly .. tak to je des a hrôza. Zatiaľ asi najstrašnejšia bolesť, spojená ešte aj s angínou, čo som zažila.
hej, zapal mocovych ciest, neodporucam skusat... ale to je skor extraordinarne fucking neprijemne ako bolestive
z vlastneho zazitku zlomeniny...
1) migrena
2) popalenina
3) menstruacne krce
Alebo fajne nakracat chrbticou do klucky.
Zažila som milión fakt hrozných akútnych bolestí zubov, totálne zapálené ložiská, ale oproti migréne to nebolo stále nič..
Si pamätám jak ju spolužiačka prvýkrát v živote dostala (takú silnú jak mávam ja) a zobrali ju do nemocnice a volala mi odtial že "Vieš čo? Ja som ťa až teraz pochopila, keď som to zažila" no fakt! nič horšie na svete neexistuje.. čokolvek keď ma bolí si poviem, že možem byť rada že to neni tá migréna vyjebaná
inak som migrenik a to som mal bolesti že som sa až k halucináciám dostal čiže dal by som hlas tomu... do vajec ma ešte nikto tak silno nekopol
nevem prečo by som niekomu mal dať kkot do riti len tak??!!
čo tu robíš so mňa debila, nie som žiadny basman ani pedofil!!!
filip
ale zase neplati to pre vsetky zeny. kazda je ina. a okrem toho pokial je zena nervozna, boji sa, vobec sa netesi, nema vnutorny pokoj, nejde do toho s tym, ze je to predsa narodenie babatka, noveho zivota a je to preto krasna chvila, ale je naopak je len v strese a boji sa, tak sa sama rozhadze a porod moze byt katastrofalny.
ale čo som nikdy nezažila nejaká popálenina,alebo otvorená zlomenina....
ale fyzická bolesť najhoršia sú popáleniny....
nikdy viac!
pravdepodobne skôr niečo v štýle rozmliaždenia končatiny
najcitlivejsie bunky su na koncekov prstov. najsilnejsi signal do mozgu vysielaju tesne predtym nez zahynu koli...bunkam je jedno koli comu...skratka nieco, co nuti bunky vysielat signal
takze to je najvacia bolest.
ako čítam tieto komentáre... a niektoré tie zákroky a bolesti.. som normálne šťastná, že ma zajtra a na budúci týždeň čaká, to čo ma čaká...
matka. Na ktorej mi veľmi záležalo.
A to je na tom, to najhoršie. Keď Ti pred očami zomiera človek, ktorého si miloval a na ktorom Ti počas jeho života veľmi záležalo.
- Pretože sa fyzická a duševná bolesť stretávajú. Hlavne preto.
A človeku je z toho veľmi zle, najmä keď má žiť bez milovaného človeka. Jediný spôsob ako si preto nesiahnúť na vlastný život; je ten, že Tebou milovaný človek by to tak nechcel. Jedine preto.
Ak by som mal definovať, ktorá z fyzických bolestí je najhoršia;
tak asi bdelosť pri chirurgickom zákroku, keď Ti zle pichnú injekciu do gulí. Alebo keď Ti pri bdelosti pri chirurgickom zákroku vrazia do penisu katéter na odsávanie moču. Mnohí muži sa už na to totiž sťažovali; že ide o veľmi neznesiteľnú príšernú bolesť. Ktorá je na nevydržanie. Je to však nutné, iba v tom prípade; ak sa muž nevie normálnym spôsobom zbaviť zbytočného moču.
Rovnako tak; je neznesiteľná bolesť zdurenín na chrbte, kde sa to nedá dosiahnúť. A najmä, keď sa kvôli tomu človek nedokáže vyspať.
No už je tomu tak, čím je človek skúsenejší; tým viac si váži toho stavu, keď momentálne nemá žiadnu bolesť. Pretože vie, že môže byť ešte horšia, ako tie, ktoré som tu už momentálne popísal.
Ak už. Veď to.
Nech sa nám nič podobného nestane. Amen.
mozes kopnut ma a uvidis reakcie. sam som zvedavy, este som to nezazil.