Diskusie - 4838. stránka fóra
14
Oblečnie
Prečo si myslíte že sa stetky obliekajú ako stetky? Človek by si myslel že v praci už maju dosť a budu sa snažit svoje povolanie na ulici nejako zamaskovat(ak na nej nepracuju... ) Otvor fórum »
1. 11. 2011 18:44
26
Stretko
Po akom dlhom čase pomerne častého písania si s niekým(babou či chalanom, ktorá/ý by vám nebol/a ukradnutá/ý samozrejme) by ste sa s ňou/ním rozhodli stretnúť? Viem, že je to individuálne, ale zaujíma ma približný čas, kedy sa... Otvor fórum »
1. 11. 2011 18:37
25
S kým sa najčastejšie hádate?
1. 11. 2011 18:37
12
Zase AJ okienko
Ahojte :D / potrebujem pomôcť z Frázami :D takže .. dlho sme sa nevideli ... môžem preložiť ako :"Long time no see" ??? alebo ako ? a ešte " čo je nové ? " a " mám sa dobre... Otvor fórum »
1. 11. 2011 18:26
68
Birdz chata
Heľou. Mám k dispozícii na niekoľko termínov chatu do ktorej by sa dalo napratať cca 30 ľudí pri troche snahy žeby sa niektorí obetovali aj 40 ale museli by spať na zemi :) Ale (ktoré nesmie chýbať... ) je... Otvor fórum »
1. 11. 2011 17:37
80
Zrkadlovka
chcela by som si kúpiť nejakú zrkadlovku ale takú s ktorou by som bola dlhšie spokojná... akú by ste odporúčali? nie značku ale konkrétnu zrkadlovku Otvor fórum »
1. 11. 2011 17:25
5
Chodíte do lesa každý den?
Jasné, ja chodím 10 krát za den##ja chodím iba raz ale na 15 hodín##do lesa? nikty!##čo je to les?##Nie, radej si dám red bull čo má zabíja Otvor fórum »
1. 11. 2011 16:16
62
Je to v mojom veku normálne?
často sa mi stáva taká zvláštna a nepríjemná vec , ked sa napríklad na mňa niekto pozerá, tak sa začnem červenať, zahanbene tváriť a moc sa sústredím na to, ako sa tvárim. a mám pocit, že sa divne správam. stáva... Otvor fórum »
1. 11. 2011 16:16
20
Čo si o tom myslíte ?
Myslíte si že má pravdu ? Podľa mňa má a zachviľu to tak aj bude ! http://www. youtube. com/watch?v=XgzVVwTv25A& feature=BFa& list=LLTva1Ayrf4MSFi8ZeqtqEtw& lf=mh_lolz Otvor fórum »
1. 11. 2011 16:15
19
Čo vravíte na Tankianovu sólovú tvorbu?
Podľa mňa je to dosť slabé -_- Alebo som tomu proste len nepišiel na chuť, neviem.. ale SOAD sa to podľa mňa proste nevyrovná Otvor fórum »
1. 11. 2011 16:14
4
SE xperia Arc
jak nastavím na SE xperii arc ( neviem jak sa tomu nadáva.. klirko?) ze ked niekomu volám aby mu neukazovalo moje cislo ?? . . Otvor fórum »
1. 11. 2011 16:00
38
Ako by ste niekomu vysvetlili, čo je to meme?
Fakt som sa zamýšal ako by som niekomu, vysvetlil, čo je to meme..a povedať mu to, čo je na wikipédii, no ďakujem pekne za také vysvetlenie.. tak hm :) ako by ste to niekomu... Otvor fórum »
1. 11. 2011 15:41
13
UTB - Zlín
Je tu niekto kto sa hlási na túto školu ? Do Zlína ? 11. 11. to je v piatok je Deň otvorených dverí, ....má niekto záujem tam ísť ??? nech nejdem sama, keď sa nikto nenájde, tak... Otvor fórum »
1. 11. 2011 15:02
22
Skákali ste bungee jumpink alebo kyvadlový skok?
potrebovala by som poradiiť, chcem dať priatelovi k narodkám zážitkový darček. Ale neviem sa rozhodnúť medzi bungee jumpingom alebo kyvadlovym skokom, skusali ste to niekto? neviete mi poradit kde to mozem zohnat, ci sa bungee jumping... Otvor fórum »
1. 11. 2011 14:48
28
Intergalakticka obluda v ba
dajte vase skusenosti. co ste o tom klube poculi a tak. a este preco ist a neist ak mate argumenty Otvor fórum »
1. 11. 2011 14:17- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 3 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 5 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 1 Nedá sa mi súkromne kontaktovať admina. Je to možné?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 6 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?