Diskusie - 4858. stránka fóra
16
Desatinné čísla v c++
Vypisujem do súboru output desatinné číslo 0. 5 v premennej typu double. Číslo je pôvodne int. Mám riadok: case 1: output < < "b) " < < pocetm < < "... Otvor fórum »
26. 10. 2011 11:27
30
Pravopis
Dajte nejaké PARTIKULÁRNE pravopisné problémy..napríklad v diktáte..napríklad ja dám, že písanie čísloviek spolu alebo oddelene, a písanie radových a základných čísloviek, že v základných je i a v radových už y.. ; -) Otvor fórum »
26. 10. 2011 08:23
16
Úžasné! Videl som ženu, na sebe také šaty v metre
Videl som ženu, nosenie tohto oblečenia v metre. http://bgo. tw/vvhkw Skoro som vidieť jej telo cez to, vás to? Otvor fórum »
26. 10. 2011 05:56
18
Korenie života
Spestrujete si nejakým nekonvečným, či bežným spôsobom život? (Zbierate po podlahách diskoték odtrhnuté piercingy, po nociach preťahujete zrelé ženy, kradnete značky, alebo proste načierno sprejujete, či máte sklony k deštrukcii verejného majetku. Všetko, Otvor fórum »
26. 10. 2011 05:48
46
Aký čaj piješ?
25. 10. 2011 22:42
89
Ako zbalit babu?
Cavko chcel bi som nejaku radu ako na babu samozrejme ze som uz mal babu ale tato je uz vysia trieda co mi odporucate ? Otvor fórum »
25. 10. 2011 22:38
13
Stužk-ová
Ľudkovia drahí, mal by som na vás ohľadom stužkovej 1 otázku. Cca. o mesiac mám stužkovú. Moja kamoška ktorú by som chcel pozvať má týždeň predo mnou, nebude jej robiť problém spraviť si repete a... Otvor fórum »
25. 10. 2011 22:15
18
Smrť motocyklového pretekára Marca Simoncelliho
Poznali ste tohto pretekára, sledovali ste jeho karieru, sledujete moto gp..? ako preživate jeho smrť? vaše špekulacie, novinky, nazory. Jeho prilba mu vraj spadla z hlavy, pretože ju nosil o 2 čisla vačšiu kvôli vlasom. . Otvor fórum »
25. 10. 2011 22:06
52
Keď si idete stiahnut nejakú hudbu, pozeráte sa na kvalitu? (kbbs)?
Takú menšiu zbierku remixov som si dnes stiahol..ale ked som videl ze 1071 kbbs tak som bol zaskoceny..ze to co je?:D a jedna 6min. pesnicka ked ma 55MB..no ja neviem ci to dokaze vobec ucho rozoznat nejake... Otvor fórum »
25. 10. 2011 21:48
15
Ide len o sex
Ahojte boli ste us na tom filme Ide len o sex ? ak ano v akom jazyku to bolo? Za odpovede dopredu dakujem :-) Otvor fórum »
25. 10. 2011 21:48
4
Baví vás tanec?
Ahojte ! :) Ja som sa s vami chcela poradiť. Moja situácia je takáto: Už od malička som chcela byť tanečníčka vlastne stále chcem byť tanečníčka. Chodím aj na súkromnú základnú... Otvor fórum »
25. 10. 2011 21:36
16
Povedzte svoj názor na naše songy,,páči / nepáči
caff toto je naša kapelna stranka :) http://www. facebook. com/aimeeband o par dni pribudnu songy, budem rad ak si vypocujete... LIVE nahravky su v kategorii bandpage... prijemne pocuvanie... piste kritiku... nešetrite :D Otvor fórum »
25. 10. 2011 21:27
42
Za rok maturujem
... a kuuuuuuuuuu... a :D myslite ze zmaturujete ?? mate s toho take stresy ako ja ??:D Otvor fórum »
25. 10. 2011 21:26
3
Nazov songu
http://www. youtube. com/watch?v=N_ZFMQzeD54 potreboval by som si zistiť názov songu čo začína od 04:52, keby sa niekto podujal a pohľadal bol by som vďačný (: Otvor fórum »
25. 10. 2011 21:20
27
Mám taký problém
Počúvajte dúfam že mi pomôžete .. s priatelkou čoskoro oslavujeme výročie a radi by sme išli niekam na víkend na hotel :) ... ale je tu jeden problém .. obaja máme 17 :D musíte mi nejako pomôcť ako to... Otvor fórum »
25. 10. 2011 21:15
20
Citáty
aký je váš obľúbený citát? alebo motto? moje Když se ti nepovede něco napoprvé, zkus to znovu a potom s tím přestaň. Nemá smysl, dělat šaška.... (W. C. Fields) .. a strašne sa mi to... Otvor fórum »
25. 10. 2011 21:13
20
Podajte, prosím, dôvod, prečo hromadná výpoveď zamestnancov verejných služieb nie je legitímny spôsob štrajku.
Bolo by to od vás milé :) Treba vzat do uvahy ze tyto zamestnanci maju plne pravo podat vypoved... a ja musim dokazat ze nejakym sposobom toto ich hromadne konanie nie je legitimne. Otvor fórum »
25. 10. 2011 20:31- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 4 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 5 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 10 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to: