Diskusie - 4924. stránka fóra
19
Môže sa láska vráťiť spať?
Mám velky problem mal som priatelku 2 mesiace. Lenze ked sme sa zalubili mal som tazke obdobie a spraval som sa naozaj divne. Vsetko som jej vycital a podobne. Ked som sa už konečne dostaval do normalu... Otvor fórum »
2. 10. 2011 23:02
13
Chemia
Nevedeli by ste mi niekto pomoct ? Navrhni tri rôzne možnosti pripravy chloridu draselneho . Hladala som to aj na nete ale jaksik tam nič neni :D Otvor fórum »
2. 10. 2011 20:24
16
Prekladateľstvo anglina-španielčina
Študuje to niekto na UMB alebo UK a mohol by mi povedať z čoho boli prijímačky? :) ďakujem Otvor fórum »
2. 10. 2011 20:18
19
Strojček na zuby
zaujímal by ma hlavne názor chalanov: čo keby si dá vaša partnerka nasadiť strojček? vadilo by vám to? alebo páčia sa vám všeobecne baby so strojčekmi? v mojom okolí už bol prípad keď sa chalan rozišiel s babou iba kvôli... Otvor fórum »
2. 10. 2011 20:12
19
ísť študovať psychológiu?
dilema :) ..čo sa týka psychológie, pre mňa sú to všetko zaujímave veci ..ale na Slovensku to asi nemá veľké uplatnenie Otvor fórum »
2. 10. 2011 19:59
58
Chceli by ste zit v dokonalom svete?????
minule mi kamaratka na nete napisaala zaujimavu otazku a to ci by som chcela byvat v dokonalom svete ,,, co vy na to??? Otvor fórum »
2. 10. 2011 19:47
22
Sen
Vcera som mal sen, v ktorom som stal pred dakym trojuholnikom v tom bolo oko oslovilo ma to a povedalo ze som zatrateny co to moze znamenat? Otvor fórum »
2. 10. 2011 19:46
13
Grafika
Robil niekto kurz Grafika???... Adobe photoshop, Ilustrator, indesign, corel draw??? Oplati sa to??? Otvor fórum »
2. 10. 2011 19:43
16
Predpisat Antidpresiva?
Mam si ist predpisat k Psychlogicke antidepresiva... Otvor fórum »
2. 10. 2011 19:35
6
69
Je podla vás život na dedine lepší ako v meste?
chcel vediet všeobecný názor... aj na dediny, aj na mesta ... aj negativa aj pozitiva..dakujem ! Otvor fórum »
2. 10. 2011 19:13
6
Bojovnica do mini-akvária?
Ahojte, zakladám si mini-akvárium s objemom 9 litrov (30x15x25) a plánujem v ňom chovať bojovnicu pestrú. Je pre túto rybu vhodné aby žila sama, ale jej dokúpiť aj iné ryby? Čo dokúpiť do akvária (aké rastliny, ... Otvor fórum »
2. 10. 2011 19:10
9
Farbiaci sampon na vlasy
ako , nevyznam sa v tom tak sa chcem na nieco opytat .. :D .. baby kt. ste si s tymto zazrakom vlasy farbili .. navlhcili ste si ich pred nanasanim ?? ... a este... Otvor fórum »
2. 10. 2011 18:46
52
Mám 26 rokov,,
..... Nikdy som do podobnej diskusie nepisal, ale nieco ma v poslednej dobe zaskocilo a neviem si s tym poradit tak som sa rozhodol, ze to sem napisem. Co sa tyka vztahov tak mam podla mna na... Otvor fórum »
2. 10. 2011 18:42- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 3 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 10 Prečo stále nebol u psychiatra?