ešte aby som to dal kompletne - počul som o dajakých, čo si dávajú malé (minimálne mysľou) dievčatká na štýl, že si pošlú poštou velice tajne, nech si popíšu farbu bars jakej kktiny, aby akože "nezaiteresovaní" chalani hádali, čo tak asi tie kravy píšu za p... no môže to byť, preboha?!!
Ak je len jeden-dva od danej osoby za 2-3 dni tak este ok. Ale ak je ich aspon 7 v ramci dvoch dni, tak to je uz na mna privela. Vtedy volim moznost "skryt vsetko od..."
@meredithgrey vysvetli prosím. ináč, ligu proti rakovine mám v zuboch, teda, niežeby som sa ja osobne sťažoval - taký drahý víkend by som si sám nedoprial, ale čo sa týka dobročinnosti, nasralo by ma to, ak by som prispieval na takéto akcie
mňa ide poraziť, keď má každý druhý človek taký istý status a pod tým komentár, že kradneeeeem , no mňa už napína vtedy, to sú ľudia fakt takí primitívni niektorí, že si myslia , že ten lovek to má z vlastnej hlavy? .. preboha šak.. ale radšej nič, nebudem sa rozčuľovať kvôli hlúpostiam
...Mna najviac serie, ked si tam niektory ludia doslova j*bu kazdych desat sekund kadejaku p*covinu... V podstate vsetci vedia aj kedy presne boli srat a dokonca aj kde sa vysrali, lebo nasledne na to si aj otaguju miesto v republike, kde si vytreli zadek :/
No a o minutku uz tam vybehne dalsi status, ze lezu z toho hajzla
hmm .. uz tolen niekedy uvidim umna na nastenke ze daky moj priatel sito hodi na svoju nastenku.. a slo mi to nanervy aj tie vztahy som len tak pokrutila hlavu nad tym ale jemito jedno vsak ichvec.. oni su trapni ne ja
tak také statusy ano aj tie trápne reťazovky. ale najlepšie bolo keď 13 ročné dievča napísala trikrát za 10 minút na nástenku status v ktorom označila chlapca a napísala ako strašne ho ľúbi a nikdy by ho nepodviedla a dúfa že ju neopustí tak to som vážne mala dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a koment pod tým:pulóver
No a o minutku uz tam vybehne dalsi status, ze lezu z toho hajzla
Katastrofa...
som smutný, že si ma na tomto fóre zaregistroval až teraz
inak som rád že som ťa pobavil
aj ja mám v priateľoch takéto snaživé typy
vraždila by som!!!!!!!!