Ak by sa mohli vziat dvaja homosi, preco by sa nemohli...
Preco by sa nemohli vziat viaceri ludia? bolo by to jedno registrovane partnerstvo, povedzme 5 piatich ludi ktory chcu mat istotu, ze ked jeden zomrie tak ostatny si spolocne rozdelia jeho vzdovsky dochodok.
no čo sa týka tých súrodencov.. to je úplne choré.. to o tom nevieš že ich dieťa s najväčšou pravdepodobnosťou nebude v poriadku? a tá korytnačka a ostatne.. no comment radšej
@1 Ver tomu, že polygamia je pre človeka oveľa prirodzenejšia, ako monogamný spôsob života. A @Zamidari má pravdu. Ak sme povolili jednu absurdnosť, prečo bránime ostatným? Je to nelogické.
kto povedal ze by tie osoby(a zvierata) museli sexualne zit? mozu kludne zit oddelene, ale vyhody im zostanu
a este sa nikto nevyjadril k tomu 3. bodu, bola by to taka krasna "hemigamia" - proste partnestvo kde ten druhy nie je, ale ten jeden nebude mat pocit ze je sam.
pardon, ale toto su naozaj napady... vy ludia strasne odsudzujete, viete vobec, ze heterosexualita vobec nie je prirodzena?( myslim tym po emocionalnej stranke) heterosexualita vznikla iba na zaklade rozmnozovania, nie preto, lebo by sa nejaki dvaja praludia pritahovali.. clovek, ktoreho pritahuje rovnake pohlavie, je uplne rovnaky ako vsetci ostatni... a toto som si nevyfukla z prstu, ale tieto studia ma na svedomi Freud.. takze tolko k tomu.. a to, ze incest je trsnty cin je preto, elbo kebyze kazdy "incestuje", tak vzniknu take druhy, ze dovi-dopo mutacia kmenovych buniek vam nieco hovori?
tak neprirovnavajte to k homosexualite..
7. a to ze sa maju viaceri ludia radi je potom absurdne? ked si nemozu zvolit cestu normalneho manzelstva, preco by im nemalo byt umoznene registrovane partnerstvo tak ako momosexualom?
@10.. hmm no hej to je možné.. že výhody.. ale tak ked stretne osobu ktorú si bude chcieť vziať.. z lasky.. potom zas rozvod a naťahovačky okolo toho..
Toto je ako absurd !!! Bratia alebo sestry alebo korytnačka ??? - To ako by sa ti páčilo ??? Incestné partnerstvá ??? ble ... a to čo s tou korytnačkou ??? - si na zvieratká ??? , alebo sa len proste chceš pokúsiť o Ninja Turtles dieťa ???
mne pridu homosexualne pary chore... nemam nic proti nim nech si ziju ako ziju ale keby si chceli napr. adoptovat dieta ved chuda dieta svoje vzory bude mat vo svojich homosexualnych rodicoch, je pravdepodobne ze bude mat problemy so svojou orientaciou... osobne ma fascinuje ako si to priroda zariadila a vsetky taketo "nie normalne" obdarila neplodnostou .... homosexualita existuje skoro u kazdeho zivocisneho druhu...ale pride mi vyslovene chore keby sa to dialo hromadne na celej zemi...brrr...
ESTE RAZ PRE DEGESOV - v registrovanych partnestvach nie je nutny sexualny zivot, registrovane partnerstva sa nerobia preto aby sexovali ale aby im z toho plynuli nejake vyhody nie?
14. ked sa chcu robit natahovacky homosexuali tak preco by nemohli robit natahovacky aj ostatny.
schizofrenik - komplexi sa ozvali? preco by to tu mali byt zmazane? pravidla neporusujem, nepropagujem ziadne polit zoskupenia ani nabozenstva, nikomu nenadavam...
22. zvierata sa nikto nepita ci moze byt pouzite ako potrava alebo ako domaci maznacik, tak preco by malo suhlasit s partnerstvom? Ked uz bol kon ministrom, tak preco by zvierata nemohli dedit majetok?
@21 ...nechapem ake vyhody z toho maju???...ake vyhody by mal nejaky deges z toho ked by mu povolili sobas so svojou oblubenou plysovou hrackou?... o nieco viac uctov v schranke?
skratim svoj nazor do jedneho suvetia: Nie som vobec proti registrovanym partnerstvam homosexualov, ale len za podmienky ze budu registrovane partnerstva pre vsetkych!
Ak by neboli povolene vsetkym, tak by to bola diskriminacia, nie?
nie nebola by to diskriminacia... homosexualita je este pochopitelna, ale ten kto si chce vziat sameho seba je blazon, ktory nevie co so sebou, moze argumentovat ze je to diskriminacia ale skôr ho zavru na psychiatriu...
29. vies o tom ze pred par desiatkami rokov sa homosexuali zatvarali kvoli ludom co ich nevedeli pochopit na psychiatriu? teraz budeme zatvarat na psychiatriu ludi co si chcu vziat sami seba, lebo ich nevies pochopit?
blbosť homosexualita je o troška inom...keďže sa to prestalo brať ako choroba je prirodzené, že chcú mať (približne) rovnaké práva ako heterosexuáli. ale bigamia? manzelstvo s pribuznym? netreba zachádzať do extrémov.
@zamidari sorry ty si pre mňa iba dement ktorý sa v škole ani slovenčinu poriadne nenaučil, a keď riešiš také sprostosi ako toto tak ťa fakt ľutujem, že nemáš nič iné na rozume, ako toto mohlo napadnúť hoc koho ale len taký idiot ako si ty o tom založí tému, a vôbec mi to nepríde nejako vtipné ak ti o to išlo, je jasné že pri ĽUĎOCH počul si či videl dobre? to má aspoň nejaký ten zmysel, samozrejme ak sa nejedná o incest ty úchyla, neviem lebo zvieratá poriadne nemajú ani logické zmýšľanie nechodia do práce a nezarábajú prachy tak si to prosím ťa uvedom, a tie tvoje teórie si doma vyser do wecka a spláchni ich lebo sú úplne nezmyselné!
ináč pre toto sa registrované manželstvá zrušili v niektorých štátoch USA lebo sa tam infantilní američania rozhodli oddávať so svojimi zvieratami ach do kelu!!
38. a vedel by si napisat aj preco?
registrovane partnestvo pre 2 homosexualov je normalne
ale napr. registrovane partnerstvo pre 3 bisexualov je uz nenormalne?
@0@Zamidari K zmysluplnosti registrovaného partnerstva so zvieratami sa staviam dosť skepticky ale čo sa týka tých ostatných zmieňovaných prípadov, tak na tom nevidím nič zlé. Podľa mňa, k tomu ľudstvo aj tak raz dospeje...
@schizofrenik choď si vyhoniť, chalan múdro a logicky rozpráva . V čom je človek iný od zvierat? v čom? povieš mi? nepochybujem, že ľudské logicke myslenie(dokonca aj tvoje) je väčšie ako šimpanzie, ale evolúcia to tak zariadila. keby ne tak možno sedíme v klietkach nejakej zoo a pozerajú sa na nás napr. šimpanzy.
ešte si rýpnem: čo je na ľudstve také geniálne, keď pripustilo, aby sa nekontrolovateľne premnožilo, zničilo túto planétu, ničilo iné druhy, sedelo, tlstlo, hlúplo a čakalo na neodvratný koniec?
šak keď chce päť ľudí žiť spolu tak nech si žijú ale prečo by im ešte cirkev mala dať požehnanie???to isté s buzerantmi nechápem prečo sa tak zviditeľňujú keď si chcú dávať do riti tak nech to robia doma a nech to nekričia do sveta a už vobec nie sa berú...je to choroba chybný jedinci príroda s týmto istotne nesúhlasí...malo by sa to liečiť
@48 suhlasim naco preboha chcu pozehnanie...nech si kludne uzivaju sex so svojimi domacimi milacikmu ked velmi chcu naco sa zviditelnovat... a k @30 ...prepac myslim ze homosexualita je nieco uplne ine ako napriklad zoofilia...
@48 A čo to má s cirkvou zase? Vy viete o tom že existujú sobáše cirkevné a necirkevné (tie druhé menované sa pravdepodobne tak nevolajú, ale nepamätám si aké sú to, ale cirkev s nimi nič nemá...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ked sa beru dvaja homosexuali, stale su len dvaja partneri, teda monogamia....
a este sa nikto nevyjadril k tomu 3. bodu, bola by to taka krasna "hemigamia" - proste partnestvo kde ten druhy nie je, ale ten jeden nebude mat pocit ze je sam.
tak neprirovnavajte to k homosexualite..
a poprosil by som nejakého admina, ako sa tu jeden vystatoval aby to zmazal jasne?
ano heterosexualita vznikla na zaklade rozmnozovania, preto je prirodzena
potom mozes povedat ze ani pohlavne organy nie su prirodzene lebo vznikli na zaklade rozmnozovania
a ja praveze nikoho neodsudzujem, ja chcem prava pre UPLNE vsetkych
14. ked sa chcu robit natahovacky homosexuali tak preco by nemohli robit natahovacky aj ostatny.
Akurat ty porusujes 1 bod.
Ale tých domácich maznáčikov ber ako adoptívne dieťa
Ak by neboli povolene vsetkym, tak by to bola diskriminacia, nie?
Ale ked sa tak pozeram na tvoj komentar, tak ani ty
niekomu už fakt jebe
registrovane partnestvo pre 2 homosexualov je normalne
ale napr. registrovane partnerstvo pre 3 bisexualov je uz nenormalne?
ešte si rýpnem: čo je na ľudstve také geniálne, keď pripustilo, aby sa nekontrolovateľne premnožilo, zničilo túto planétu, ničilo iné druhy, sedelo, tlstlo, hlúplo a čakalo na neodvratný koniec?
no ešte mi povedz že kde mám chyby nech sa zasmejem :-d
napriklad:
incest ty úchyla
také sprostosi
ale predovsetkym ti v tych hviezdoslavovskych versoch v chyba aj mnozstvo ciarok
a viem viem, vsetci sme kokoti, len ty si lietadlo