hmmm ťažká otázka..pretože..do budúcnosti ísť je síce lákavé, lenže čo ak sa ti tá budúcnosť nebude páčiť a tým pádom si tak dojekazíš prítomnosť, ktorá je možno úplne super teraz?? a do minulosti...radšej nie...lebo by som musela znova prežívať to sklamanie a to nechcem...
ostať tam kde som a nerozmýšlať nad tým čo bolo alebo bude
Súčasnisť jedine ... Minulost aj buducnost su lákave ale .. keby ze idem do minulosti a napravym vsedky chyby ktore som spravila moj zivot by bol iny ... a neico by mi v nom chybalo .. nikdy by som asi nepspoznala ludi tych ktorych som spoznala a moc by ma to mrzelo .. A buducnost ? .. Načo sa hrnút do bucúcnosti ked mam ešte celý život pred sebou
zostala by som v sucastnosti...lebo inak by som bludila niekde v minulosti a zatial by mi moj zivot unikal a nakoniec by som umrela a vlastne by som v zivote nic nezazila ..takze radsej sa ponaucim zo svojich chyb a budem zit svoj zivot....
@petika tak potom chcem všeobecne cestovať v čase..presne tak ako by mi to vyhovovalo zmeniť niečo v minulosti, mrknúť sa ako to dopadne v budúcnosti a žiť svoju prítomnosť
Chcel by som ist do buducnosti, skusit to tak o 100 rokov dopredu a podla technologickeho pokroku by som sa rozhodol ci tam ostanem, alebo pojdem este dalej.
minulosť patrí do minulosti... nech sa udialo čokoľvek... budúcnosť je vo hviezdach a každý má svoj osud chcem len žiť tak, aby som to na smrteľnej posteli neľutovala ..
Minulosť je plná vedomostí a budúcnosť plná očakávaní. Ale čo tak vyhnúť sa novým chybám pozrieť sa čo bude a podla toho sa zariadiť. Ale jediná možnosť je žiť v realite a spomínať na minulosť a čakať na budúcnosť a žiť tak aby sme sa ani za jedno nemuseli hanbiť... (takmer nemožné)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ostať tam kde som a nerozmýšlať nad tým čo bolo alebo bude
mna by zaujimala buducnost, chcela b som vedit, ci dosiahnem to, po com tuzim