Ziadny, lebo to je cesta k zniceniu sa. Clovek nemoze nieco take ovladat ani jedno lebo skor ci neskor by mu z toho preskocilo, myslel si ze je boh a znicil by potom ako by narobil vela skody inym sam seba.
Která pak z nás vládne nad zuřícim ohněm, která má ho na povel?! A která z nás vládne mocné síle větru, podle vlastnich pravidel?!
hah...good old times
@hellium ale nevieš ju vyrobiť
A ja by som chcel oheň. Jednoznačne najsilnejší, dokáže sa rozšíriť a všetko okrem vody porazí, vzduch spaluje aby horel, zem zhori, blesk mu nič nespravi, ľad roztopi, a dokáže sa proste rozšíriť môže ho byť furt viacej vody nie...
jak si mam vybrat.. ale top su:
1) vzduch~~ oteplit a ozimnit vzuch podla toho ako potrebujem a hlavne ze jeden clovek by pocitoval zimu kvol i mne pokial ten druhy hned vedla neho by pocitoval teplo kvoli mne~ ahh ako nadherne by to bolo~
2) lad: by som spravila ladove sochy z niektorych ludi ^_^ a nebolo by ich malo~
3) voda a ohen mozno ~ a moznoze este zem by sa hodila~
aj ked co sa rata za vzduch? (molekuly co obsahuje? lebo ich je fakt dost)
ratame zivly na zemi len?
to je strasne diskutabilne ...
lebo by som vedel vytvorit hocikde vakuum, ked poviem vzduchu, ze ma ist z tej oblasti prec, tympadom hocikoho zabil, uhasil ohen, alebo si spravil tlakovo-kyslikovu bublinu okolo seba a mohol cestovat vesmirom, tym, ze vzduch by som za sebou stlacal a nechal ho tlacit mna po vypusteni tlaku
@neverendingsmile neviem ci by som to realne urobil, v sebaobrane ano .. ale inak teoreticka schopnost toho a to, ze by to o mne ludia vedeli by mi mohlo zabezpecit nizsie riziko nebezpecenstva
zobral by som tolko kysliku, kolko by bolo treba, oddelil ho od vzduchu v samostatnej bubline a postupne pocas cestovania uvolnoval k sebe kolko by bolo treba ... nemam to nejak presne premyslene este, ale rozhodne je ostatne nuda, ved vzduch obsahuje aj vodnu paru, takze by som aj vodu ovladal
@neverendingsmile
mal som specifikovat "uvolnoval k sebe" znamena do mojho okoliteho vzduchu, aby sa zvysila jeho nizka "vydychana" koncentracia, v podstate cirkularna snaha udrzat tu istu hladinu ... a ano viem
Elemen laď jebe ?? Ak by si vedel ovládať vodu vieš meniť aj jej skupenstvo a teplotu čiže výber vody znamená lad voda para tím pádom ovládaš vzduch vodu a zem v jednom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
inak blesk, frying people alive.
@cestmoi máš recht, neviem prečo som si stále myslel že je to blesk a to aj keď som to pozeral
hah...good old times
.
.
.
A ja by som chcel oheň. Jednoznačne najsilnejší, dokáže sa rozšíriť a všetko okrem vody porazí, vzduch spaluje aby horel, zem zhori, blesk mu nič nespravi, ľad roztopi, a dokáže sa proste rozšíriť môže ho byť furt viacej vody nie...
1) vzduch~~ oteplit a ozimnit vzuch podla toho ako potrebujem a hlavne ze jeden clovek by pocitoval zimu kvol i mne pokial ten druhy hned vedla neho by pocitoval teplo kvoli mne~ ahh ako nadherne by to bolo~
2) lad: by som spravila ladove sochy z niektorych ludi ^_^ a nebolo by ich malo~
3) voda a ohen mozno ~ a moznoze este zem by sa hodila~
ked ja som taky nerozhodny typ cloveka
ratame zivly na zemi len?
to je strasne diskutabilne ...
lebo by som vedel vytvorit hocikde vakuum, ked poviem vzduchu, ze ma ist z tej oblasti prec, tympadom hocikoho zabil, uhasil ohen, alebo si spravil tlakovo-kyslikovu bublinu okolo seba a mohol cestovat vesmirom, tym, ze vzduch by som za sebou stlacal a nechal ho tlacit mna po vypusteni tlaku
zobral by som tolko kysliku, kolko by bolo treba, oddelil ho od vzduchu v samostatnej bubline a postupne pocas cestovania uvolnoval k sebe kolko by bolo treba ... nemam to nejak presne premyslene este, ale rozhodne je ostatne nuda, ved vzduch obsahuje aj vodnu paru, takze by som aj vodu ovladal
mal som specifikovat "uvolnoval k sebe" znamena do mojho okoliteho vzduchu, aby sa zvysila jeho nizka "vydychana" koncentracia, v podstate cirkularna snaha udrzat tu istu hladinu ... a ano viem