Ak by ste mohli zmeniť jednu jedinú vec na tomto svete, čo by to bolo?
Pýtala som sa to už veľa ľudí, ale tí ma buď vysmiali, že myslím na blbosti alebo povedali totálnu chujovinu. Zaujímal by ma normálny názor, nápadm čo by ste zmenili keby ste mohli.
Zmenil si študijný program a školu! Pretože som tam znenávidel to, čo som kedysi miloval, dosral som si celý život, nedokážem opísať aký som tam nešťastný a nebaví ma to tam. Áno, som sebecký, čo už.
1.Ludi a ich pristup, nech sa neojebava na kazdej veci, nech sa nemanipuluje s ludmi mediami reklamami farmaceutickym priemyslom atd(zakryvat vojnu mierovou misiou atd included),zbrane..cize mozem to zhrnut pod "ludi a ich pristup"?
keby bolo keby ... keby že sa to dá tak určite by som sa vralita do minulosti a zmenila hlavne ludske myslenie .. ale to by už nebolo ono ...všetko čo sa deje v živote ma svoj zmysel, všetko čo sa stalo, koho sme stretli ma niečo čo z nas spravilo tím kým sme ...čiže .. asi by som nezmenila nič
Skoro všetci ste napísali , že by ste radi zmenili seba .. myslíte si že sa to nedá nikdy nieje neskoro . Ja osobne by som chcela zmeniť ľudskú aroganciu, či už voči ľuďom alebo zvieratám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
všetci
1. vsetky zbrane sveta by som zmenil na kvety
2. vymazal by som zo sveta ciganov (romov nie, ti mi nevadia...)
Proste aby sa brali ako rovnocenný...
Tak by sa zabránilo mnohým vojnám, obchodu s ľuďmi, nelegálnemu otroctvu - tj. - nelegálna práca detí a mnohým ďalším....
No ale tak sú tú dve možnosti:
1. hlavne by som chcela, aby boli všetci zdraví
2. chcela by som, aby bola na svete spravodlivosť...