tak logicky, musis pocitat v Kelvinoch, cize 0 stupnov je 273,15K, takze ak ma byt dvakrat chladnejsie, to znamena, ze ma byt 273,15/2 Kelvinov, co je takych -136,575 stupnov Celsia
@animus ak ti napíšem že si kokot a ty mne odpíšeš že ja som kokot tak čo z toho vycházda? z matematického hľadika: absolútna hodnota |kokot|, z logického hladiska: obidvaja sme kokoti xD
@night chlape, ukludni sa! nechcelo sa mi tu vypocitavat hodnoty vo vsetkych teplotnych stupniciach, co by priemerne inteligentnemu cloveku malo dost..... a netvrdim, ze existuju len dve teplotne stupnice, a vo fahrenheitoch pocitaju v USA, nie u nas
Pfff... ak to chceš 100%-ne matematicky, tak "nulová teplota" je -273.15 stupňa Celzia, pri ktorej sa molekuly úplne zastavia, takže 2-krát tak chladno... by mala byť polovica, to jest -136.575 stupňa Celzia, ale inak je to blbosť ako voda v koši.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ty?
N 48°48'16" E 20°48'18" hladaj hladaj
no nemame suchu zimu,vzdy je sneh..
a neznasam zimu
z liptovského mikuláša
lenze ak pocitame (delta t)*2 [trebars zo vcera na dnes] = x
a potom x odpocitame od aktualnej dnesnej teploty
tak by nam malo vyjst to co sa ti mudrci snazili predpovedat
ale ako predpoved to znamená -2