Nemyslím farbu a také, ale proste že skadiaľ sú tvoji predkovia. Či si Slovák/Slovenka ako repa alebo nejaký mix...Nezaujíma ma ako sa cítiš byť. Ak je toho viacero tak napíš či si nato hrdý a tak...
pravdepodobne madarsko, aj ked dedko, ktory o priezvisko priniesol do rodiny, pochadzal z ceska, z maminej strany je to zase nemecko.. som rozne namiesana
no tak čo viem tak tatkova rodina býva pod Vršatcom (biele karpaty) a z maminej strany mama je tiež od Bielých karpát, kopček vedla Vršatca a aj dedkov otec... ale jeho mama bola z košíc a na spiši je jej rodina
takže 95% sedlaňa z podhoria a ostatne kredity pripadajú východu ... mžono že aj preto som trošeno šalena
minimálne čo sa prastarých (a možno i praprastarých) rodičov týka, tak všetko Slováci. I keď jeden pradedo mal nemecké priezvisko a jedna prababka pochádzala dosť z juhu, ale zas mala značne slovenské priezvisko.
Takže asi nejaká zmeska budem, ale udialo sa to už strašne dávno
otec slovak ale jeho dedo bol niekde z Juhoslavie. Matka sa narodila na Ukrajine, ale tam su potom ruske, gruzinske, mongolske, ukrajinske a neviem ake mozne korene. Vojenska rodina boli no.
no z mankinej strany boli cca po jej babičke z Rakúska.. už aj maminka za slobodna čo má meno tak je rakúske
tatko si nie som istá, ale nejaká tá bližšia rodina pochádzala z oblasti hraníc s čr, a aj nás je tu s tým menom celkom dosť, tak si myslím, že by mohli byť z česka..
a či som na to hrdá, je mi to totálne jedno omfg veď som tých ľudí ani nepoznala
Z maminej strany tak moja brababka nevedela po slovensky vôbec iba po maďarsky a z otcovej strany mi prišlo maďarske priezvisko inač asi su asi slovaci netušim nikdy som nezistovala toto dopodrobna akurát ešte krstné meno mam české
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
takže 95% sedlaňa z podhoria a ostatne kredity pripadajú východu ... mžono že aj preto som trošeno šalena
Takže asi nejaká zmeska budem, ale udialo sa to už strašne dávno
mati pochádza z Francúzska......filip
tatko si nie som istá, ale nejaká tá bližšia rodina pochádzala z oblasti hraníc s čr, a aj nás je tu s tým menom celkom dosť, tak si myslím, že by mohli byť z česka..
a či som na to hrdá, je mi to totálne jedno omfg veď som tých ľudí ani nepoznala
Nie som veľmo hrdý na Slovensko, nemám byť na čo, nič som sem nespravil...radšej mám áziu
Babka z maminej strany hovorí, že vraj máme predkov nejaký poľský šľachtický rod...čo ja viem, ju baví robiť si náš rodokmeň :/
sa citim ako semafor
Mama zo štvrtiny Češka, tatko zo štvrtiny Čech, nejaké korene mám po tatkovi z Francúzska, Švajčiarska a Nemecka,... takže nejak tak