Oveľa lepšie sú moderné teórie osobnosti vychádzajúce zo štyroch temperamentov. Napr. Keirseyho teória čerpajúca z MBTI a zo 4 temperamentov. 4 temperamenty a 16 typov osobností.
väčšinu času flegmatik, občas zmiešaný vo väčšom alebo menšom pomere s melancholikom, občas so sangvinikom, a keď som bol malý tak som bol extrémny cholerik
melancholicky flegmatik som bola velmi davno ked som si robila ten test na nete, ale teraz sa neviem zaradit, moja nalada je velmi premenliva,a obcasne by som to nazvala poker face naladou..proste ze nie je..to znamena ze nieje ani dobra ani zla ale proste ziadna, len tak si zijes freestyle
bohužiaľ, keď som si u psychologičky (školskej) robila tieto testy zistila, že som neni normálna (prekvapivo) a nachádzam sa v strede pomyselného grafu, teda že mám zo všetkého a nedá sa určiť kto som, akoby som mala v sebe viacero osobností....ja som to vravela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
mňau
keď som opitá, tak sangvinik , ale iba chvilku
Ja som chaos!
Zo sangvinika nemam zhola nic.