asi komár, neviem prečo by som mala ináč útočiť na niečo čo ma neobťažuje. jedine že by som nemala iný zdroj jedla alebo čo ale myslím že uloviť zviera nie je tak ľahké a najprv by som sa snažila nazbierať nejaké ovocie alebo čo keďže mäso mi moc nechutí.
Ja radšej auto zrazím jak by som mal ubližovať zvieratám aj keby ma napadlo zviera tak zabiť ho by bola posledná možnosť pre mňa.. najprv útek potom zastrašenie ak by nezaberalo tak možno slabší úder a keby ani to tak vtedy by som rozmýšľal o tom že ho zabijem inak zabije ono mňa ◄ neplatí pri krokodíloch, žralokoch, býkoch, levoch, tigroch, medveďoch tie by som holými rukami asi nezabil ani keby som chcel xD
šla som napísať komár ale potom som si uvedomila, že ani tých nezabíjam.. len ich odháňam a s ostatným hmyzom sa hrám (s výnimkou žihadlových jedincov, tých tiež odháňam)
hmyz zabíjam bežne, ak sa moc otravuje, nechce sa spakovať sám
kapra, hydinu chovanú na mäso nemám problém zabiť, králika zvládnem, väčšie zvieratá ak by mi niekto ukázal, ako to spraviť najlepšie - najviac bezbolestne, ale voľne žijúce zviera by som nezabil, ak by som neumieral hladom / nemusel sa brániť
posledných niekoľko múch, včiel a ôs, ktoré sa nejakým nedopatrením dostali dovnútra, som do minúty vyniesol von
plus, včely ani osy na mňa nemali už nejakých tých desať rokov dôvod útočiť, keďže som ich neohrozoval, a muchy a komáre dobiedzajú preto, že obľubujú naše telesné tekutiny a nie preto, že by boli nejakým človeku podobným spôsobom zákerné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
.
.
.
.
.
.
.
.
takto urazat zvierata (ach)
Raz som zabila muchu a bolo mi samej zo seba zle. Pavúkov sa bojím (viac menej), komárov mi je ľúto... fakt nie, takže asi nič.
kapra, hydinu chovanú na mäso nemám problém zabiť, králika zvládnem, väčšie zvieratá ak by mi niekto ukázal, ako to spraviť najlepšie - najviac bezbolestne, ale voľne žijúce zviera by som nezabil, ak by som neumieral hladom / nemusel sa brániť
lebo ak nie, tak s potrebným príslušenstvom by asi každý zabil aj slona, či verlybu...
posledných niekoľko múch, včiel a ôs, ktoré sa nejakým nedopatrením dostali dovnútra, som do minúty vyniesol von
plus, včely ani osy na mňa nemali už nejakých tých desať rokov dôvod útočiť, keďže som ich neohrozoval, a muchy a komáre dobiedzajú preto, že obľubujú naše telesné tekutiny a nie preto, že by boli nejakým človeku podobným spôsobom zákerné
@3 5
plus vajcia a mliečne výrobky, plus či nepoužívajú niečo iné živočíšneho pôvodu, plus zopár iných vecí
A inak klasika, nič väčšie, ako hajzlový pavúk pod mojou útočiacou rukov nezomrelo.
Ale ako malá som ukrižovala lastovičku (no mladosť pochabosť nepočítam)