Ako dokázať ľudom to, že čo si o vás myslia nie je pravda??
Ako dokázať ľudom to, že čo si o vás myslia nieje pravda?? aj podla vás by mali rešpektovať vaše chyby a neodcudzovať vás...čo ste síce urobili ale už ste sa zmenili?
nepokúšam sa nič dokazovať, je mi to jedno, potom sa bavím na tom, ako mi ľudia hovoria, že nie som len taký cvok, za akého majú presne tí, ktorí ma absolútne nepoznajú
nič im nedokazuj. Ak si o tebe myslia niečo, čo nie je pravda, tak si vysvetlenie nezaslúžia. Navyše by ti aj tak nikto neveril. Ak sa nebudeš stavať proti nim, nebudeš im "nahrávať na smeč" tým, že budeš len odporovať, časom ich prejde ohovárať ťa. Vyčkaj
podla mna je najlepsi napad vysvetlit dotycnemu celu situaciu a secko...a ked aj tak nezmeni nazor thak kaslat naneho...nezasluzi si dalej pozornost ked je taky tvrdohlavy a nenecha si to vysvetlit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
btw nemam rad temy bez nazvu...
naco dokazovat,ja viem,co je pravda,a kto chce tomu veri,kto nie,nech mi skoci na hrb...