Často si ľahnem do postele už o pol 10 lebo viem že sa budem aspoň 3 hodiny len prevaľovať z boka na bok... niekedy sa mi podarí zaspať už o 1, inokedy o 3-4, alebo vôbec nespím... vstávam o 6 a tak si to vynahrádzam pooobedňajším spánkom...
no ako kedy minule som mala take obdobie ze som nevedela spavat a zaspala som mozno len na hodinu alebo dve.. teraz je to celkom v pohode aj ked sa mi este stale stava ze neviem zaspat ale je to uz lepsie ako predtym....
ked este mam kapanek energie, tak to taku max. 1 hodku aj trva
ale ked spim, tak ma nic nedokaze zobudit castokrat si aj budik nastavim napr. na 6 a potom o 7 ma budi mama, ze co som este nevstal ze budik mi zvonil a ja si ani nepamatam ako som ho stisil
mne nejde zahlasovať ale mám to tak že ked je všetko v pohode zaspím za par minut ale ked ma niečo trapy alebo počuvam pre spaním muziku tak dlho zaspavam, a ešte ked som zalúbený
ja bo som sa aj dobre vyspala ale cez tyzden sa ucim abo rysujem vykres po nociach a cez vikendy robim v bare takze na ten spanok nie je casu...a hlavne ma vie potesit ked ma rano zobudi klepanie reznov alebo nejaky iny prijemny zvuk
Podla toho kedy... minule som skusil ist spat o 8 aby som bol v robote uplne vyspaty, a lezal som 2 hoddiny a nezaspal som... Alebo ked som bol mladsi tak ma trapila laska, nespal som aj 4 hodiny . Ale vacinou sa na spanok tesim a spim na 99% uplne celu noc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
kedysi som mala problémy so spánkom, ale teraz v pohode.
ale tiež mnohokrát nespím, ale to skôr preto, že mám toho veľa na práci a na spánok proste nie je čas.
ked este mam kapanek energie, tak to taku max. 1 hodku aj trva
ale ked spim, tak ma nic nedokaze zobudit castokrat si aj budik nastavim napr. na 6 a potom o 7 ma budi mama, ze co som este nevstal ze budik mi zvonil a ja si ani nepamatam ako som ho stisil
alebo dlho čakám, než zaspím..