U nas nebýva tak teplo, aby som sa musela vyzliect a okrem toho by som to aj tak nerobila lebo nám vidno z ulice do bytu...možno kebyže som na vyššom poschodí...
to by mi v živote nenapadlo, ja si dám pyžamo až keď sa večer idem sprchovať a vyzlečiem si ho hneď ako vstanem (a občas sa stane, že si žiadne pyžamo neoblečiem a spím oblečená aj obutá na botníku
ja som doma v tom, v čom aj vonku - rifle a tričko
v zime normálne, teda tepláky, tričko/ mikina a v lete tričko a nohavičky alebo ak sú horúčavy kľudne len spodné prádlo/ plavky a je mi jedno či je niekto doma alebo nie je
Keď prídem domov so školy, tak som oblečená v tom, v čom som bola v škole (prezlečiem sa až keď sa idem osprchovať). Cez víkend som v tom, v čom spím (tričko s krátkym rukávom a 3/4 nohavice)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
na priváte, keby tu nebýva spolubývajúcej priateľ, tak to tiež nejako neriešim ale tak v spodnom behám aj tu z času na čas
Nechodievam holy ked som sam , svojho chuja som uz videl tak naco
a teplo mi nebyva ked sa chce nejaky arsehole na to spytat
a nerobí mi prejsť nahá z izby do kúpeľne, resp. z kúpeľne do izby, lebo aj tak na horné poschodie rodičia takmer vôbec nechodia
niekedy len boxerky ... ked mi je zimsie raz za cas, tak si aj to tricko dam
to by mi v živote nenapadlo, ja si dám pyžamo až keď sa večer idem sprchovať a vyzlečiem si ho hneď ako vstanem (a občas sa stane, že si žiadne pyžamo neoblečiem a spím oblečená aj obutá na botníku
ja som doma v tom, v čom aj vonku - rifle a tričko