myslim, ze u mna doma najdem vsetko od XS po XXL Ale tak vseobecne spodne pradlo S, tricka, tielka a kosele S - M (talianske L), mikiny M, L, ked sa najde neaky cinan, tak tam su tie cisla hned väcsie
to záleží od obchodu a druhu oblečenia... napr. topy a tričká v cropptowne XS, v house M (aj L, keď Mko nie je nohavice v orsay S/M a v tally weijl L, aj to sa do nich niekedy nezmestím
žiadnu s týchto, pretože na mna proste velkosť nie je, aj ked kupujem si prevažne S alebo XS ,proste najmenšie aké nájdem, ale stejne si musím skrátiť nohavice a aj tak každé obtiahnuté tričko na mne lieta
come on, start laughing, mať tak o niečo menšie poprsie a pozadie, nakupujem v detskej konfekcii -.-
ale viete, tie nohavice vo výpredajoch v Terranove, čo stáli maximálne dve stovky a nik sa do nich nedokázal napchať lebo boli XXS? tak tie mám ja, muhaha
no tak od XS po M normalne ale nejake kusky mam aj ze L a XL to asi podla nejakeho trpaslicieho cislovania..inak som uz aj zazila ze sveter xs mi bol velky
v každom obchode mám veľkosti inak v H&M mám tričká M, v Pimkie M, v Croppe L, v Terranove M-L, v New Yorkeri L-XL, v Jeans Clube L... a tak. mám doma oblečenie S-XXL takže neviem sa určiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
tu v uk vacsinou 12 (bola velkost 10, ale rozozrala som sa
a v usa som si kupovala velkost xs az s
ale viete, tie nohavice vo výpredajoch v Terranove, čo stáli maximálne dve stovky a nik sa do nich nedokázal napchať lebo boli XXS? tak tie mám ja, muhaha
S - tričká, mikiny, kabátiky, bundy, svetre....
M - jedna mikina a zimná bunda....
.... asi tak nejak som na tom