1.ked necvicia a su chudi od prirody, tak ich samozrejme neobdivujem a myslim si, ze dlho im ta chudost nevydrzi nakolko sa neskorsim vekom metabolizmus spomali a taktiez tito ludia mavaju dost ochabnute svalstvo
2.ludi, ktori cvicia maju u mna plus, sportovci by mali drzat pokope
ak sú chudí do zdravej miery, závidím... ja mávam každý týždeň súbor, neprejedám sa, 2x do týždňa roznášam Kaufland a výsledok? nič.. iba svaly.. ale ak je človek chorobne chudý, buď za to nemôže, alebo je anorektik/bulímik...
že sa takí narodili alebo sa do takého stavu dostali sami. a nič už. neni to dobré ani zlé. prípadne že sa im nechce kúpiť si dobre padnúce tričká, čo vnímam v podstate ako dobrú vec.
@hoperpohroma teraz by ma trochu zaujimalo, ze preco, ked sa objavi niekde fotka chudsej zeny a tam moje nazory na to, tak pises, ze si rada s takou postavou aku mas a zeby si nechcela vyzerat ako ta dotycna na fotke a tu aj na inych forach pises, ze zavidis chudym a inde si sa oznacila za tucnu
pozor, nikde som nepisala ze by som taku postavu NECHCELA
ze som spokojna tak ako som, neznamena, ze by to nemohlo byt lepsie a ze by som nebola spokojna
a hlavne mi vadilo, ze si tie zeny oznacovala za rozkysnute, ja som sa k tej fotke aj vyjadrila vyssie ze by mi nevadilo mat taky zadok
lenze niektori ludia, ako ja napr., pre to robia vsetko mozne a aj tak taky zadok mat nebudu a potom pridu ludia ako ty, ktory taky zadok ako aj moj oznacia za rozkysnuty
a vela dievcat co hovori v mladosti, ze mozu zrat kolko chcu a nepriberu, tak zrazu maju 25-30 a sa im to vypomsti, lebo maju hrozne stravovacie navyky a zrazu bum a maju 90kg
@bress no ja rozumiem tomu, ale ja by som proste bez extremnych diet nezhodila a ja sa tak obmedzovat nedokazem a to ma samozrejme aj jojo efekt a ja nechcem zit na pleveli cely zivot.. cize nadalej beham, ale aspon som sa uz naucila mat rada taku, aka som
@hoperpohroma pockaj pokym sa ustialia hormony v tele a potom uvidis ale urcite sa da dopracovat do spokojnosti, jasne ak by si chcela mat tehlicky alebo tak, tak tam je to obmedzovanie velke
@nobile ale vacsinou je to tak, stitna zlaza je percentualne zriedka ale velka cast tucnych ludi sa nanu vyhovori a aj s tym sa da nieco robit
najradsej mam to, ked zeny ktore su trocha viac objemnejsie nadavaju na nejaku holku ktora ja normalnej postavy alebo trocha chudsia, alebo jej vidno niektore kosti ( napr klucnu alebo na bokoch panvu), ze ake su vychrtle atd .. a zazil som to neraz vynara sa otazka : zavist ? .. raz na FB jedna stranka pridala fotku krasnej zeny, paradna postava, a jak som si pozrel komentare tak minimalne 10 zien tam napisalo ze je skareda vychrtla tak to ma rozosmialo
Ja by som sa k tomu asi moc vyjadrovať nemala, čo?
Ale je to každého vec, či už je chudý a cvičí alebo nie. No myslím si, že ak je niekto chudý a cvičí, aby schudol ešte viac...tak mám chuť toho človeka ľutovať. :/
1. Hrozne ich obdivujem, sú mojim životným vzorom. Myslím si, že majú taký skvelý život, že si ani neuvedomujú, že čokoľvek iné nestojí za to. Vždy na tie krásne časy budú spomínať ako na to naj, čo ich stretlo, ak to pomienie a ak vravia, že je na tom niečo zlé, tak si ťukám v duchu po čele, že ten ešte nevie...a prajem mu, bodaj by ani nevedel...
A považujem ich za inteligentnejších, dokonca som aj čítala, že štatisticky sú chudí ľudia inteligentnejší...no zdá sa mi to celkom logické, že kto má dobrú telesnú tepelnú elektráreň, lepšie funguje aj mentálne, aspoň je to celkom pekná analógia, keď už nič iné...a aj čo som poznala anorektičky nejaké, tak všetky boli hrozne premakané vo všetkých oblastiach ich života úplne výhnimočné, snaživé a dobrí ľudia a to som vypozorovala aj u obyčajných chudých, ktorých ich chudosť trápi a chcú mať priemernú postavu, ktorú nikto priemerný mať nechce.
2. Pevné telo je super, hlavne ak sa jedná o muža, lebo tenké pavúčie telo je žiaduce u žien, tie majú vždy niečo, na čo sa dá pozrieť, ale muž bez svalov úplne chudý je troška smiešny ( akoby svoj život nebojoval ale len plával s prúdom... v dnešnej dobe je to ale skôr naopak v skutočnosti a toto je len dojem... ) a dá sa to pochopiť len ak dospieva, potom je to na zaplakanie a svoj postoj k takému človeku upokojujem tým, že rovnako ako tuční sú aj chudí ľudia a toto je pre nich ten pohodlnejší spôsob života, kedy nebojujú so svojou podstatou ale celkom ich to premohlo a každý ich má rád takých, akí sú a to ma ešte viac rozčuľuje ( ale ten rešpekt pred nimi zostáva, takže nakoniec vôbec nevidno nič negatívne... našťastie ) , ako to že žijú v takom dokonalom prostredí a chcem poznať ich celý život...asi som psychopat ale ja len odpovedám na otázku celkom pravdivo, takže prípadné pripomienky adresujte na deklaráciu slobody prejavu.
Nechapem ako moze byt niekto chudy a este s tym aj spokojny alebo dokonca byt hrdy nato myslim muzsku cast populacije ja keby mam 70kg hned sa odstrelim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A o 1 si nemyslim nic.
2.ludi, ktori cvicia maju u mna plus, sportovci by mali drzat pokope
ale zacinam priberat tak hadam mi uz budu dobre tie tricka ..
2. kazdeho osobna vec ci sa o seba stara abo nie.. ale ked uz chudy clovek cvici aby bol zhodil (vsak slecny?) tak uz je to chore..
ale ako @shoesmaniac pise. ak chce mat pevne svalstvo tak je to super
Ja cvicim, aby som pribral
Lebo ked necvicim tak som chudy
Ked necvicim, mozem zrat cokolvek a nepohnem sa ani o pol kila hore
Dokonca ked prestanem cvicit, tak chudnem
Ked ale cvicim, mozem jest rovnako a priberam Preto cvicim
Je to paradox, ale kazdy mame ine telo, iny metabolizmus...
Treba sa zmierit s materialom, ktory mame a s nim pracovat
trochu paradox
pozor, nikde som nepisala ze by som taku postavu NECHCELA
ze som spokojna tak ako som, neznamena, ze by to nemohlo byt lepsie a ze by som nebola spokojna
a hlavne mi vadilo, ze si tie zeny oznacovala za rozkysnute, ja som sa k tej fotke aj vyjadrila vyssie ze by mi nevadilo mat taky zadok
lenze niektori ludia, ako ja napr., pre to robia vsetko mozne a aj tak taky zadok mat nebudu a potom pridu ludia ako ty, ktory taky zadok ako aj moj oznacia za rozkysnuty
a vela dievcat co hovori v mladosti, ze mozu zrat kolko chcu a nepriberu, tak zrazu maju 25-30 a sa im to vypomsti, lebo maju hrozne stravovacie navyky a zrazu bum a maju 90kg
2. Že sú chudý a cvičia.
Pride nejake ochorenie, etc.
Moja mati mala 50 kilo, ako porodnu vahu a to cakala dvojicky...
Cely zivot bola chudulinka a zrala statocne.
Za sociku robila modelku, a ako jedina medzi koleginami zrala ako chlap
Co ostatne po kolaciku behali hned na hajzel ho vyvratit...
V podstate az v 50. zrazu pribrala 10 kil len tak, da sa povedat zo dna na den...
No a zistilo sa, ze to nie je prezieranim sa, ale stitna zlaza jej prestala fungovat ako fungovala doteraz...
To nemozes vediet, ci sa cloveku naozaj ten metabolizmus spomali okolo 30, alebo nespomali. Tazko sudit...
Sama som docela chudá, bola som až príliš, ale momentálne statočne priberám 8)
@nobile ale vacsinou je to tak, stitna zlaza je percentualne zriedka ale velka cast tucnych ludi sa nanu vyhovori a aj s tym sa da nieco robit
Ale nie stale sa s tym uz da nieco zasadneho robit.
A na druhu stranu nemozem stale povedat, ze mam teraz tucnu matku to vobec, iba uz nie je chuda
@kokosovyorech sa pochval, kolko uz si pribrala?
Som na teba pysny!
ale vdačím za to asi najme tým lekom na zvýšenie chuti do jedla..
Ale je to každého vec, či už je chudý a cvičí alebo nie. No myslím si, že ak je niekto chudý a cvičí, aby schudol ešte viac...tak mám chuť toho človeka ľutovať. :/
A považujem ich za inteligentnejších, dokonca som aj čítala, že štatisticky sú chudí ľudia inteligentnejší...no zdá sa mi to celkom logické, že kto má dobrú telesnú tepelnú elektráreň, lepšie funguje aj mentálne, aspoň je to celkom pekná analógia, keď už nič iné...a aj čo som poznala anorektičky nejaké, tak všetky boli hrozne premakané vo všetkých oblastiach ich života úplne výhnimočné, snaživé a dobrí ľudia a to som vypozorovala aj u obyčajných chudých, ktorých ich chudosť trápi a chcú mať priemernú postavu, ktorú nikto priemerný mať nechce.
2. Pevné telo je super, hlavne ak sa jedná o muža, lebo tenké pavúčie telo je žiaduce u žien, tie majú vždy niečo, na čo sa dá pozrieť, ale muž bez svalov úplne chudý je troška smiešny ( akoby svoj život nebojoval ale len plával s prúdom... v dnešnej dobe je to ale skôr naopak v skutočnosti a toto je len dojem... ) a dá sa to pochopiť len ak dospieva, potom je to na zaplakanie a svoj postoj k takému človeku upokojujem tým, že rovnako ako tuční sú aj chudí ľudia a toto je pre nich ten pohodlnejší spôsob života, kedy nebojujú so svojou podstatou ale celkom ich to premohlo a každý ich má rád takých, akí sú a to ma ešte viac rozčuľuje ( ale ten rešpekt pred nimi zostáva, takže nakoniec vôbec nevidno nič negatívne... našťastie ) , ako to že žijú v takom dokonalom prostredí a chcem poznať ich celý život...asi som psychopat ale ja len odpovedám na otázku celkom pravdivo, takže prípadné pripomienky adresujte na deklaráciu slobody prejavu.
2. -II-