Je tu človek, ktorý je v práci (alebo inde) nezameniteľný, je skvelým odborníkom, ktorý prevyšuje svojou šikovnosťou ostatných. Ale čo po ľudkej stránke? Nemusí vedieť načúvať, poradiť s problémami, možno je dokonca bezohľadný, zlý a sebecký. Vážil by si
samozrejme, ze by som si vazila jeho schopnosti a vedomosti vyuzivane v praci, ktore nemusia byt automaticky hnane uspokojovanim vlastnych ambicii a zviditelnovanim sameho seba. takisto profesional sa nerovna hned bezodhladny a sebecky clovek, ked ma k okoliu pristup, aky vyzaduje jeho zamestnanie. predsa ked prides k lekarovi so zlomenou nohou, nebude sa ta pytat, ci pestujes doma fialky a ci si stastna v sukromnom zivote. neuviedla si, ci sa teda jedna o cloveka, s ktorym si v pracovnom vztahu, alebo o cloveka, s ktorym zijes v jednej domacnosti.
ja si ľudí vážim podľa toho ako sa celkovo správajú, aký mám z nich pocit. Určite si niekoho nevážim len preto, že sa vyzná v nejakom obore alebo má vysoké IQ..takých ľudí skôr obdivujem
Urcite by som si toho cloveka vazila ako vyborneho kolegu a experta...keby som mala daky problem v praci asi by som mu to povedala a popytala ho o radu ale nezacala by som mu len tak kecat o sukromnych veciach a urcite by som sa nesnazila naviazat iny vztah ako pracovny...proste by som ho respektovala a nemala voci nemu nejake zvlastne vyhrady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Snažím sa neobklopovať ľuďmi s vyšším ako podpriemerným EQ.