Pre mna je dobrý človek ten, čo sa neboji nikomu pomôcť aj ked z toho nič nemá, dalej musi dodržiavať slovo a chodiť načas a neklamať ešte , takže som len opisal seba momentalne
Ten, čo vidí krivdu tam kde je a ide si za svojím cieľom, ktorý je prospešný nie len pre neho samého ale pre ostatných. Dokáže prijímať kritiku a priznať si chybu ale byť aj správne kritický k ostatným.
@stevn co znamena v sulade sam so sebou? to znamena ze budem spokojna so vsetkym co spravym? a ak zabijem cloveka a budem s tym spokojna? budem potom dobry clovek?
tazka otazka ... dobry clovek by podla mna mal vediet co robi co robil a co chce robit , mal by byt tolerantny ale do takej miery aby neobmedzoval prilis seba a okolie v ktorom zije ... mal by robit vsetko s mierou a mal by rozvijat seba a vsetkych okolo seba k spokojnemu plnohodnotnemu a napredujucemu zivotu
Zdefinujem ti akoby mal vyzerať dobrý človek, ak mi povieš čo pred teba predstavuje dobro.
aj tak sa dá
ale keď sa nato pozreme objektívnejšie napríklad z pohľadu niakeho aurela clemensa daj si napríklad do wikipedia sedem cností . Podľa neho by mal "dobrý človek" tieto vlastnosti nadobudnúť.
Z môjho pohľadu môže byť každý človek dobrý človekom, ale záleží nato, z akého uhlu sa na neho pozeráme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tak si predstavujem dobrého človeka ja.
Lenže ja som sídliskový a moje názory sa nemusia stotožňovať s vašimi
Myslím že o tomto má každý svoje vlastné predstavy
aj tak sa dá
ale keď sa nato pozreme objektívnejšie napríklad z pohľadu niakeho aurela clemensa daj si napríklad do wikipedia sedem cností . Podľa neho by mal "dobrý človek" tieto vlastnosti nadobudnúť.
Z môjho pohľadu môže byť každý človek dobrý človekom, ale záleží nato, z akého uhlu sa na neho pozeráme.