Rybacina, pri nej ma vždy napína. Ale to je len preto, lebo mám na to zlé spomienky. Učiteľka v škôlke mi násilím stčila do úst lyžicu rybacej polievky a ja som sa tam pred všetkými povracala
najhorsi smrad? tak jednoznacne cigaretovy dym,pretoze neznasam fajcenie,fajciarov a vsetko co s tym suvisi a skodi to na zdarvi nielen fajciarom ale aj nefajciarom. :o
Ak by si sa opytal na najneprijemnesi smrad alebo najvacsi.. dalo by sa zahlasovat mozno aj za inu moznost
fuj alebo aj chalanská šatňa po telesnej nechápem, keď prídem do šatne (sme v triede len traja chalani ) po nejakej inej triede kde je chalanov vela, smrad tam tvorí kombinácia potu, smradlavých chalanských voňaviek, a navyše to tam smrdí jak keby sa tam niekto vysral ! nechápem z toho (blee) :/
@26 haha tak toto si inac zabil.. to mas pravdu.. kamarat mal dva mesiace v tarke rozpuceny syrokrem .. ked mi dal ovoniat peracnik ci napachol, tak ma tak natiahlo...
Najhorši smrad som zažila pri pitve teľaťa, ktoré zvnútra hnilo. To som poriadne ani nedychala na tej hodine lebo by som isto tyčku hodila Fuj nikdy viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A cigarety podľa mňa nesmrdia
Skysnuté šťanky sú fakt sila a napáchne tým celá miestnosť...
...ale celkovo hajzle na škole...
Ak by si sa opytal na najneprijemnesi smrad alebo najvacsi.. dalo by sa zahlasovat mozno aj za inu moznost
noo a inac vsetky tie moznosti hore + dalsich milion veci ale okrem toho Piva a Cigaret tie mi vonaju