Tak ten najväčší bol človek (teda, tuším, že človek) vlastným menom Roman a v takom ohromne vhodnom okamihu, že ma to neprešlo doteraz
A asi to znie prehnane sladko a je mi to absolútne, ale absolútne fuk... viete si predstaviť, keď absolútne najnutnejšie potrebujete niekoho, kto vám bude rozumieť a sčistajasna bum a niekto ako stvorený?!
LORDI nazivo... Presov Rockove rozmrazenie 5. december 2008... to bol moj splneny sen... no ale potom to uz nebolo take uzasne jak pocas toho no a dalsi sen HTC HD2... no a plne si ten splneny sen vychutnavam ... no ale zas... ked uz o nom nemozem len snivat a mam to nie je to... co ja viem... akoby... neviem proste.... ani to neviem vyjadrit
Splav hornádu na nafukovačkách (nevyšlo počasie rieka miestami zaterasená ) rodinne dobré správy, kamarátstva aké som vždy chcela lásky, úžasný kolektív triedny, život vo farbách (? občas tmavne, ale čí nie?) a konkrétne naposledy to bola poštárka lebo doniesla malé básne v próze a hneď na to jedna osoba o ktorej som nevedela že je taká úžasná a celkovo beriem veľmi veľa vecí a ľudí okolo seba za splnené sny ja som klišé a čo
ešte si toto leto vyleziem na Slavkovský nad oblaky a poobzerám si Írsko (zázračnú krajinu škriatkov)
normálna priateľka, vlastné auto.. a v lete Blink na vlastné oči? doprdele keď sa tak nad tým zamyslím.. veci po ktorých som kedysi tak slepo túžil sa mi teraz splnili, prípadne sú na dosah, ale ajtak sa necítim šťastný... čo z toho vyplýva? radšej snívajte! niekedy aj jednoduché maličkosti dokážu spraviť človeka šťastným a nemusí mať vôbec to po čom tak túži..
tak svoje sny tu nejdem vypisovat, ani len tie splnene aj ked tych je podstatne menej ale vzdy mi to vydrzalo dost dlho (tak pol roka ratam? zalezi kedy ten sen pominie a svet sa zase stane realitou..)
...aj napriek tomu že to bolo nepravdepodobné, po tom čo som prišiel o moje našporené peniaze som si mohol kúpiť super auto, nič nieje nemožné alebo nejde o to čo sa dá ale kedy to je splnené
...nádherná dovolenka v afrike a ázii
...jednoducho odkedy som frunimu kúpil strašne drahú flašku alkoholu(niektorý sa kvoli tomu vešali...) a nejaké drobnosti z korún čo som mal odložené je môj život čím ďalej lepší a lepší
mojím splneným snom bolo to že som bola na koncerte Green Day a eešte stále som úplne nadšená a nemôžem tomu uveriť že sa mi naozaj splnil môj celpživotný sen...na ten pocit ked som sa dostala na ten koncert nikdy nezabudnem a ešte dlho dlho budem spomínať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a ani jeden z mojich najväcsich snov sa mi este nesplnil. myslim takych tych dlhodobych niekolkorocnych.
lebo take, co trvaju par mesiacov, tak na take si ani nespomeniem
...a aj tak ich mam este za igelitku
Tak ten najväčší bol človek (teda, tuším, že človek) vlastným menom Roman a v takom ohromne vhodnom okamihu, že ma to neprešlo doteraz
A asi to znie prehnane sladko a je mi to absolútne, ale absolútne fuk... viete si predstaviť, keď absolútne najnutnejšie potrebujete niekoho, kto vám bude rozumieť a sčistajasna bum a niekto ako stvorený?!
Ale jeden z nich bolo vedieť posunkovú reč a konečne sa ju aj učím už druhý rok
No a ešte jedem môj sen ale NESPLNENY bol si zahrať v nejakom filme s Michaelom Jacksonom ... a to sa mi už ani nikdy nesplní :´( :´( :´(
REALNE splnené sny: celé minuloročné leto bol jeden veľký splnený sen
Splav hornádu na nafukovačkách (nevyšlo počasie rieka miestami zaterasená ) rodinne dobré správy, kamarátstva aké som vždy chcela lásky, úžasný kolektív triedny, život vo farbách (? občas tmavne, ale čí nie?) a konkrétne naposledy to bola poštárka lebo doniesla malé básne v próze a hneď na to jedna osoba o ktorej som nevedela že je taká úžasná a celkovo beriem veľmi veľa vecí a ľudí okolo seba za splnené sny ja som klišé a čo
ešte si toto leto vyleziem na Slavkovský nad oblaky a poobzerám si Írsko (zázračnú krajinu škriatkov)
Jeden citat. Nic nie je starsie ako vcerajsi uspech.
lordi nazivo?...
na tom rockovom rozmrazeni som bola i ja, aspon som sa zasmiala
a ola som aj a koncerte, aj tak..takze ano, me sa plnia sny
lebo to je aj môj sen, no bez freddyho to nebolo ono, takže sa mi to už nesplní
...nádherná dovolenka v afrike a ázii
...jednoducho odkedy som frunimu kúpil strašne drahú flašku alkoholu(niektorý sa kvoli tomu vešali...) a nejaké drobnosti z korún čo som mal odložené je môj život čím ďalej lepší a lepší
LIFE IS FUN
Úplne ale úplne súhlasím.