práve pozerám modré z neba a tomu by som dal trest urezať čuráka aj z vajcami a potom by som ho hodil do cely k uchylom na doživotie a povedal im že je to jeich děvka... aď si hoši troška zablbnou...
Podla mna smrt nie je bezbolestna. Vsetko, co vedie k dramatickemu zhorseniu zivotnych funkcii musi byt strasne bolestive, kym uplne clovek zomrie. Rpzdiel je asi len v tom case, ktory to boli ale nieco take kratke, ze clovek si tu bolest nestihne uvedomit podla mna nemoze existovat. A neda sa to ani dokazat. Jak niekto vie, ze to neboli, ked mrtvola nerozprava...mozno ze len cez tu bolest ani nestihne zakrucat alebo nejak inak vyjadrit bolest...vsak od bolesti sa da aj odpadnut urcite a to potom jak clovek dokaze ze ho to bolelo ked sa uz nepreberie?
a zastrelenie nie - čo ak by sa netrafili, obesenie nie - ako ak to zlomí väzy ok, ale udusenie nie, olovo do hrdla brrrr, takže zamrznutie - pri tom má vraj človek príjemné vidiny, alebo nejaký jed, ale taký pri ktorom odchádza vedomie
Vy ste kokoti každý len injekcia alebo jed... Čo tak dôstojné zastrelenie? Strelí sa a je koniec, pri injekcií to telo proste zúži žili, vzduch v žilách, nepravidelne tlcenie srdca... Proste jed ee..
Prečo hneď všetci píšu ako by chceli byť popravení? Nikomu nemienim ubližovať tak nemam byť za čo súdený. Ak by došlo k tomu tak by ma živého nedostli takže by ma museli zabiť pri zatíkaní ale predtým by som ich čo najviac zobral so sebou
Keby som už musel zomrieť, ale bolo by iba na mne ako, tak by som bral zoskok z lietadla vo wingsuite bez padáka. Konkrétne by som požiadal o prelet nad Bratislavou, zoskočil z výšky 7000 metrov a snažil sa doletieť až k parlamentu. Tam by som mal celkom slušnú šancu pristáť na nejakom poslancovi. A to by už za tú srandu stálo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Asi nech ma odstrelia
ale vrr, ja také nechcem :´(
To ževraj najrýchlejsie zomres...
@chingula to ani za nič, tieto injekcie ma desia...
To je strasne...
bohuzial, da sa to zazit len raz
keby si mam takto vybrat, tak si vyberiem nieco rychle a bezbolestne - najskor tu gulku do hlavy
Keby som bola odsúdená na smrť, tak by som chcela aby ma zabili rovnakým spôsobom ako som zabila ja niekoho... čiže gilotína to asi nebude
A keby ma odsúdili neprávom, tak by som chcela byť zabitá tou gilotínou, oddeliť hlavu a koniec
@16 tvoje prianie je nam rozkazom
ale to by som nevybrala sebe, ale nenávidenému nepriateľovi
presne to mi napadlo
a zastrelenie nie - čo ak by sa netrafili, obesenie nie - ako ak to zlomí väzy ok, ale udusenie nie, olovo do hrdla brrrr, takže zamrznutie - pri tom má vraj človek príjemné vidiny, alebo nejaký jed, ale taký pri ktorom odchádza vedomie
Prečo hneď všetci píšu ako by chceli byť popravení? Nikomu nemienim ubližovať tak nemam byť za čo súdený. Ak by došlo k tomu tak by ma živého nedostli takže by ma museli zabiť pri zatíkaní ale predtým by som ich čo najviac zobral so sebou
"čo najviac by som ich zobral so sebou..."
hm...