Včera som videl asi najkrajšiu dúhu v živote a potom som mal takú filozofickú chvíľku. Prečo sa tak ženieme za dokonalosťou a pokrokom keď si nedokážeme vážiť to čo už krásne je a ničíme to. Ženieme sa za technologickým pokrokom a nejak už ani samy neviem
myslim ze kazdy clovek ma pravo vybrat si to, co je pre neho konkretne krasne a uzitocne...dnes sa uz nezaobideme bez technickeho pokroku, ale myslim ze ludia vzdy budu chciet vidiet napr zapad slnka, pocut sum vetra, clovek je proste spaty s prirodou... len v snahe o lepsi zivot nestiha sa zaoberat takymito vecami...
Ano, vsetci tu maju pravdu . Zaujimave je, ako si to kazdy clovek vsetko skvelo uvedomuje, ale v spolocnosti stale prevlada to, co nikto nechce. Lenze kto urcuje tie (spolocenske) hodnoty?
suhlas s @hluzar -om, dnes nema nikto cisty umysel v nicom, najhorsie je, ze vsetko vieme robit lepsie, zdravsie..ale stale sa praktikuju nealternativne postupy, pretoze este sa musi par ludi nabalit..
Inak tá dúha bola fakt pekná, ale zmokol som jak kokot, chcelo by to nejaký nepremokavý plne automatizovaný štít proti daždu, predsa len dáždnik je už zastaralý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Pre peniaze vznikol humanitny, zabavny, farmaceuticky prosto kazdy biznis aky existuje.
Ak chces zarobit musis prist s niecim lepsim, ako ma ten druhy = princip pokroku.
Ak sa chces presadit musis byt lepsim ako tvoja konkurencia.
Vedecki pracovnici chcu , aby sa ropa minula, pretoze im to dava moznost vyskumu ktori robia opat preco ine ako pre peniaze.
Farmacia chce, aby choroby existovali, lebo keby prestali existovat, prestali by sa kupovat lieky.
Diadny cisty umysel za fungovanim tohoto sveta nehladaj...... Stratil by si tym hladanim zvysok zivota.
podľa mňa je umením nenechať sa strhnúť ostatnými a nenaháňať sa s davom...
Ľudské pokolenie smeruje ... Kam?
Do záhuby!
-- Nepočujem vás!
Doo zaahuubyy!
-- Ty niečo počuješ? ... Lebo ja nepočujem nič
Dóóó záááhúúúbýýý!!!!!!!!!
A nezabúdajme, že aj svet vznikol pre peniaze a bradatý ujo boh stvoril rastliny a zvieratá, aby ich človek mohol predávať za peniaze ...
Ej, dobre som si zahromžil, môžem ísť na pivo a poldeci ...
a preto idem teraz offline! tuna tie krasne veci, ktore chcem v zivote objavovat, nenajdem