Aký typ životného partnera si intuitívne vyberáte (predstavujete)?
Mladý ľudia sa podvedome nechcú byť takí istý ako ich rodičia. Často si však vyberú presný opak svojej matky (žena otca) a potom ich to núti, aby sa jeho matke čo najviac podobala. Detstvo je totiž pre nich svet, ktorý fungoval, lebo všetko vyriešila mami
to si dako odporuje, nie? "Často si však vyberú presný opak svojej matky" a "Chcú nájsť matku v mladšom vydaní lebo je to vlastne stávka na istotu, a pretože matku syn pozná a vie, čo od nej môže očakávať"
keby si mám hladať takého chlapa akým je môj ,,otec´´ asi by som sa rovno mohla obesiť. NIKDY v živote nechcem takého človeka po svojom boku čo sú uňho na prvom mieste len a len peniaze, je čudák, najlakomejší človek akého som kedy poznala a nezaujíma ho ani vlastná rodina a nechal by ju aj pokapať od hladu šak čo, mama staraj sa....takže asi tak. Nech by bol ten chalan neviem aký úžasný, ale keby má sklony k lakomosti a bol by vo všetkom neschopný jak môj foter, nikdy by som s ním nechcela prežiť život
nikdy v živote by som nechcela povahovo muža ako je môj otec ..výzorovo možno áno ale povahovo nie ...lebo je kozorožec ...a má blbú povahu strašne ..len kričí pre všetko ..nervy má v prdeli ...a všetko len zakaztuje a musí byť podľa neho ..keby som bádala čo i len jednu povahovú črtu na tom chalanovi ,ako má môj otec ,tak by som ho obišla širokým oblúkom
Po druhé: Ty si z Maďarska? =D Lebo píšeš tak, akoby si odtiaľ bola. Veta: "Mladí ľudia sa podvedome nechcú byť takí istý ako ich rodičia." nedáva absolútne žiadny zmyslel. (mimochodom nič proti Maďarom =D )
Dosť bolo gramatického okienka, teraz k veci. =D Nie som si istá, či som správne pochopila pointu toho, čo si nám vlastne chcela týmto príspevkom povedať, ale ak som to dobre pochopila, tak podľa môjho názoru to určite neplatí u všetkých. U niekoho hej, u iného nie. Napr.: v mojom prípade platí, že si hľadám partnera, ktorý bude presný opak môjho otca. Ocina mám síce rada, ale jeden taký človek, ako je on, mi úplne stačí. =D
Vazne a moja mama vzdy stresuje ze moj partner sa podoba na mojho otca Asi mam neaku uchylku Dužam že nie. Ale mne sa na otca vobec nepodoba obcas sice spravanim, ale je pravda že vtedy ho vždy zahriaknem. Nechcem partnera ako moj otec, pretoze moj otec je dodnes rozmaznany spratek ktoremu mamicka stoji za chrbatikom, pane boze s maznakmi nemam dobre skusenosti
presne to som si povedala, že nikdy nechcem chlapa ako je môj otec.. ale prišla som postupom času na to že každý chlap sa v niečom podobá môjmu ockovi.. skôr je to o mojom vnímaní, že aj malú chybu alebo malý nedostatok nafúknem a zveličím a prirovnám k nemu.. preto sa snažím to neposudzovať a byť s niekým koho milujem a nie byť s niekým kto sa nepodobá môjmu ockovi, pretože každý raz za čas spraví niečo čo mi ho pripomenie..
@rabbitko9 Hm, čítala som nejaký blog na internete a len tak ma napadlo, či to takto vidia aj ostatný. Ale aj tak,prvý na to prišiel Freud, ostatný to už iba obcmúľavajú
tak troška citu by mohol mať nadelenéh nebojí sa priamo povedať, čo cítí, čo chce, čo potrebuje, čo sa mu nepáči.. nie je zbabelý a neuteká pri prvej príležitosti zlyhania.. neotravuje stále dokolečka a chápe ked sa mi nechce, ked som unavená a ked nemám chuť.. nežiada odo mňa, aby som si prestala farbiť vlasy, a nechce ma zmeniť, nepíše mi prvé "milujem ťa" hlúpo cez net a nechce sa so mnou vyspať hned na prvom rande. Neojebáva ma, a nehovorí mi do očí niečo iné, a kamarátom niečo iné. Nevymýšla si kokotiny, ktoré vie, že ma urazia, a potom hlúpo dodá, ved sranda.... je toho veľa, veľa, veľa.. Raz snád nájdem ideálneho chlapa (ach)
ale pokial ja viem tak Freud tvrdil ine ..Freud to potvrdil aj oidipovskym a elektrinim komplexom ze uz napriklad male dievcatka sa zalubia do svojho otca ...matka je pre nich superka ...cize zeny si hladaju partnera podla svojho otca ..a muzi partnerku podobnu svojej matke ...a ty tu hovoris ze hladaju pravy opak svojich rodicov ... tak toto nie je Freud potom
a co to berete doslovne ..vsak sa ma len podobat a v niecom je to pravda ale nie vzdy je clovek potom spokojny so svojim frajero-fotrom a preto si ich len podvedome vyberu a potom opustia . je to.zle pre baby s debilnym ocom:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Po druhé: Ty si z Maďarska? =D Lebo píšeš tak, akoby si odtiaľ bola. Veta: "Mladí ľudia sa podvedome nechcú byť takí istý ako ich rodičia." nedáva absolútne žiadny zmyslel. (mimochodom nič proti Maďarom =D )
Dosť bolo gramatického okienka, teraz k veci. =D Nie som si istá, či som správne pochopila pointu toho, čo si nám vlastne chcela týmto príspevkom povedať, ale ak som to dobre pochopila, tak podľa môjho názoru to určite neplatí u všetkých. U niekoho hej, u iného nie. Napr.: v mojom prípade platí, že si hľadám partnera, ktorý bude presný opak môjho otca. Ocina mám síce rada, ale jeden taký človek, ako je on, mi úplne stačí. =D
Ale môj ocko je ako ocko skvelý Netuším, ako presne funguje v takých partnerských veciach, ale ako rodič je super
(a mamka imho tiež, ale ženu si nehľadám teda
Ale je dokázané, že ženy majú problém s mužmi a celkovo v chápaní seba samej ako ženy, ak malý zlý vzťah s otcom ...