slečna to bohužiaľ myslí vážne ale pokiaľ viem, tak žije s nejakým starším chlapom ktorý jej tak trošku vymýva mozog takými rečami aké ďalej šíri ona...
ale mala tam niektoré články raz za uhorský rok ktoré boli pravdivé napríklad o kuracích nugetách z mcdonaldu ale potom tam mala články o konci sveta, môžem ho keď tak pohľadať nech sa nás viac zasmeje
nemám rada jej stránku, nechodím tam, nepomôžem jej tým len jej zvyšujem návštevnosť a masírujem ego a dávam pocit, že sa ľudia o ňu zaujímajú aj keď sa tam len chodia zasmiať. ona a jej podobní sú stratené prípady podľa mňa...
Aj ja verim v NWO a podobne veci neznasam vojny a vsetko podobne a pri tom chlastam , fajcim a jem maso aj ked sa to snazim trochu obmedzit ... No a neviem nepoznam ju ani tu stranku
ľutujem ju, je načisto v zovretí Diabla, bude potrebovať veľmi veľa modlitieb aby sa zachránila, ak sa vôbec zachráni ...
tu je napr. jedna otázka ktorú jej položila nejaka diskutujúca:
Otázka:
Jaký máš názor na potraty?
Třeba pokud je matka ještě ve škole a nedokáže zajistit svému dítěti vhodný domov? Nebo když jí těhotenství nějakým způsobem ohrožuje permanentně zdravotně nebo na životě?
Odpoveď Loskotovej:
Ať si to rozhoduje každá sama, ale hlavně když to ještě není velké. Jestli chce na těhotenství umřít nebo ne, nebo chce být školačka s dítětem, to je přece na ní! Co tady potom řešíme?
Odporuje to absolutne s Božím zákonom, je to smrteľný hriech zabiť dieťa, ktorému dal život Boh.
5. prikázanie
Nezabiješ.
Piate prikázanie predstavuje každé ubližovanie sebe a iným na tele alebo na duši. Voči sebe človek porušuje prikázanie aj vtedy, ak zanedbáva svoje zdravie a nestará sa oň, ubližuje si fajčením, nadmerným požívaním alkoholu a drog a všetkým, čo ubližuje jeho telu a duši a tiež samovražda. Každý hnev, nadávanie iným, fyzické ubližovanie iným, nenávisť a samozrejme vražda patrí do tohto prikázania. Všetky únosy, terorizmus, týranie. Vražda nenarodených detí a eutanázia sú ťažké hriechy. Nenarodené dieťa nemá možnosť sa brániť. Hriechom proti piatemu prikázaniu je aj každé konanie, ktoré vyvolá v druhých spáchanie hriechu. Je to pokúšanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale mala tam niektoré články raz za uhorský rok ktoré boli pravdivé napríklad o kuracích nugetách z mcdonaldu ale potom tam mala články o konci sveta, môžem ho keď tak pohľadať nech sa nás viac zasmeje
nemám rada jej stránku, nechodím tam, nepomôžem jej tým len jej zvyšujem návštevnosť a masírujem ego a dávam pocit, že sa ľudia o ňu zaujímajú aj keď sa tam len chodia zasmiať. ona a jej podobní sú stratené prípady podľa mňa...
Pravého Boha Stvoriteľa....
a čo nepochádza od Boha, pochádza od Zlého a všetko čo je od Zlého skonči v zatratení na veky..........filip
tu je napr. jedna otázka ktorú jej položila nejaka diskutujúca:
Otázka:
Jaký máš názor na potraty?
Třeba pokud je matka ještě ve škole a nedokáže zajistit svému dítěti vhodný domov? Nebo když jí těhotenství nějakým způsobem ohrožuje permanentně zdravotně nebo na životě?
Odpoveď Loskotovej:
Ať si to rozhoduje každá sama, ale hlavně když to ještě není velké. Jestli chce na těhotenství umřít nebo ne, nebo chce být školačka s dítětem, to je přece na ní! Co tady potom řešíme?
Odporuje to absolutne s Božím zákonom, je to smrteľný hriech zabiť dieťa, ktorému dal život Boh.
5. prikázanie
Nezabiješ.
Piate prikázanie predstavuje každé ubližovanie sebe a iným na tele alebo na duši. Voči sebe človek porušuje prikázanie aj vtedy, ak zanedbáva svoje zdravie a nestará sa oň, ubližuje si fajčením, nadmerným požívaním alkoholu a drog a všetkým, čo ubližuje jeho telu a duši a tiež samovražda. Každý hnev, nadávanie iným, fyzické ubližovanie iným, nenávisť a samozrejme vražda patrí do tohto prikázania. Všetky únosy, terorizmus, týranie. Vražda nenarodených detí a eutanázia sú ťažké hriechy. Nenarodené dieťa nemá možnosť sa brániť. Hriechom proti piatemu prikázaniu je aj každé konanie, ktoré vyvolá v druhých spáchanie hriechu. Je to pokúšanie.
filip
A ona že: "to rozmaznanci nepochopí"....
Jasné, chcel by som vidieť čo by ona robila keby že je to dieťa ktoré má ísť na potrat....
Ach...
A inak podla teba je proti Bohovy vestenie atd?
To je dosť blízko k 3:00 a to je diablovo číslo...
Ja som sa jej na to pýtal, a ona: "Odpovedala som na to asi 4x, najdi si to v archívu."
Ja som hladal. Je pravda že sa jej na to ludia 4x pýtali, ale neodpovedala ani raz...
A ak som to náhodou nenasiel, tak je to aj tak podozrivé...
Určite by sa to dalo niako obísť...
A inak ja neviem či mám uznávať vestenie, krystáli atd, alebo nie...
Co hovorís ty? Vidím, že ty sa v tom vyznás.
ona vemi dobre vie ktorá bije!!!!
zato ti neodpovedala...je v diablovej moci a diabol pôsobi cez ňu, tak si získava duše ľudí ....
veštenie, mágia, okultizmus, ezoterika, joga, to všetko pochádza od diabla...
filip
» www.svmichael.sk/files/okultizmu...