vy vidíte hádam do vnútra playboya??? čo on prežíva? myslíte si , že on nechce normálny vzťah? viete aké to má ťažké zmeniť mienku na jeho osobu? Vybral si sám.. aj ked možno pôsobí, že sex je jediným čo ho drží nažive, skúste sa mu prihovoriť, a spoznať ho, a zrazu zabudnete, že ste zrazu super kamaráti a to že je sukničkár, bude už len verejná mienka nesúdte podla obalu, a rečí
chlapa?? .. sukničkára? zmeniť?? . are you kidding me? DDDD.. lol... veľa šťastia .. ak by sa to neiktorej podarilo, tak.. to by ju musel véééééľmi ľúbiť, alebo by to nebol sukničkár, ale niekto, kto ra ešte stále hľadá
@mm47 ja tu nehovorím o zmene.. len ľudia majú vačšinou zafixované, že čo sukničkár, hovor si tomu ako chceš, je zlý človek. Ze nevie mať rád, ked si nájde dievča, nieje problém ju podviesť a podobné drísty.. Ludia tak radi majú predsudky .. A pritom ho ani nemusia poznať osobne, aký je pod tou jeho maskou "rád si užijem s každou" .. nie je aj on človek snád?! tu moralizujete, jak keby boli odpad...
kazda zena, ktora si pripusti myslienku a la "zmenim/prevychovam chlapa" by mala ostat chvilu sama, kym ju podobne obsedantne myslienky prejdu je to nezmysel , ale nie nejako negativisticky.. ozaj je len scestne cakat, ze niekoho zmenime .. skratka suknickar ostane s touto (pre neho) prirodzenou crtou, aj ked ju povedzme dlhodobejsie prave kvoli laske potlaci .. neverim v osudne zmeny charakteru po zasahu amorovym sipom a nie som zatrpknuta, len realistka cize skor je to na miere lasky a tolerancie .. ci zvladne zena pripadne "poklznutia a dobrodruzstva" .. tak potom nezalezi na tom, ci je lepsie byt sama .. ak taky obcas neisty vztah vyhovuje .. a zovseobecnovat sa neda .. keby som sa bezhlavo zjasila a zalubila, urcite radsej s nim ako sama ale teraz s triezvym usudkom .. asi to single by vyhovovalo viac .. ako noci premyslania, ci nie som podvadzana
Náhodou poznám takých chlapov čo som ich každý víkend videla s inou , a teraz sú vo vzťahu a môžem povedať , že už ich tak nevídam vonku , a viem, že svoje polovičky ľúbia a nepodvádzajú .
Ale zase poznám aj chalana čo tiež každý víkend striedal dievčatá a teraz má priateľku, ale pri tom som ho už videla minimálne s dvomi dievčatami :/
zaujímal ma váš názor, pretože poznám sj baby, ktoré si hľadajú schválne sukničkárov, neviem teda prečo, ale tipujem to tak, že to berú ako vyzvu... suhlasim s názorom @1topsecret ....ale je to asi naozaj otázka charakteru človeka, jedna mu nestačí, tak skúša ďaľšiu a ďaľšiu až si uvedomí, že sa vlastne zaľúbil a naozaj sa snaží zmeniť..... @mm47 beriem tvoj názor, aj keď som úplne nepochopila, prečo sú podľa teba je*nuté, veď to nemusí byť ich chyba ak sa "zaľúbia" do sukničkára a je ťažké si potom ten fakt priznať.....
Hmmmm,, tak ja mam 22 a chcem zmeniť jedno 15 ročné dievča .. Prežilo už o xyz viac vecí ako ja. Kde sa spýtam, alebo s kým koľkvek kto ju pozná píšeme, ,,,, tak len je to kurva . chodí na rande, každý deň niekoho iného bozkáva,, Je mi niekedy vážne Ťažko
je to hlúposť ísť do vzťahu s tým, že toho druhého chcete zmeniť. Sebecký a nereálny idealizmus, že ten druhý je kus hmoty, ktorú my máme právo pretvárať. Či už to je sukničkár alebo ktokoľvek iný, ak by som nebola schopná brať ho takého, aký je, radšej nech s ním nemám nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
áno, radšej budem sama
a nie nejakí 17 roční zmrdi s nagélovaným három, ružovím svetríkom a slangovou vravou.
a na vztahy vseobecne
Ale zase poznám aj chalana čo tiež každý víkend striedal dievčatá a teraz má priateľku, ale pri tom som ho už videla minimálne s dvomi dievčatami :/
potom clovek dostane rozum a povie si ze uz chce vztah ..teda vacsina
My sa nebavime o tom aky vyzera byt , vychadzame z toho ze niekto.....je naozaj suknickar.
...
Ked jej zacne drbat zacne aj mne.
Och, ake jednoduche...