Bude podľa vás China líder sveta? Ekonomicky ma predbehnúť USA o 3 roky, vojensky už o 12 rokov.... Chcú vytvoriť 42 miliónové mesto s rozlohou 41 tisíc km2 to je skoro ako Slovensko... Čo si o tom myslíte?
@rapid prečo by malo? O.o však píšem že mi nefunguje C tak nemôžem napísať Č takže vlastne ani Čína nemôžem napísať... Však najprv uvazujte ľudia potom píšte!
Cina je bublina a do 20 rokov (mozno skor) si roztrieskaju papulu rovnako ako Japonsko a Korea v 90. rokoch. Resp vzhladom k velkosti cinskej ekonomiky, to bude este horsie.
v Rusku a Číne su ohlasené veľkeé zemetrasenia, zjavne sa to všetko kvôli tomu oddiali a chcú nielen to, ale aj novú menu sveta a nakoniec s rusmi ovládnuť svet ....filip
@sexywoman kriza nadvyroby, rozbite banky, realitna bublina, brutalny narast dlhu, znizujuca sa kupyschopnost obyvatelstva. Japonci ani teraz na tom vobec nie su tak dobre ako sa hovori. Maju 250% dlh k HDP a neskutocne problemy s demografickym vyvojom (preto tam ludia mukluju aj do 80tky)
rusi ich už raz kosili lasérom, rusko je velikánska zem a nakoniec nad rusmi ešte nikto nezvíťazil, ak by to bolo take jednoduché dávno by boli takí napr. američania s nimi vo vojne....
filip píšem preto lebo je to môj zlozvyk a nemôžem sa ho už zbaviť, jasan Hug ......filip
@zajkousko A vlastne Chinanov je vyse 1,3 miliardy, rusov 143 milionov ci tak niak (jeden zdroj ukazuje 138 milionov a druhý 150 a pritom su z rovnakého roku...) ...
Cinanov je ovela viac, takže keby zautočili na rusko tak by mali v počte vojakov velku prevahu...
Na USA tiež, ale USA má predsa len 300 milionov, síce Chinanov je o miliardu viac, ale prečo nezautočiť na rusko ked je bližsie, má menej vojakov, a pritom aj nekonečné zásoby nerastných surovín?
Síe je pravda že v dnesnej modernej dobe už tak nejde ani o vojakov ako o technologie, ale miliarda tristomilionov ludí by aj tie ruské neviditelné lieatdlá umlátili čapicami nie?
A aj keby nie, tak prečo nezautočia napr. na EU?
Prečo na USA?
Vsak Rusko a USA maju najviac nukleárych zbraní na svete, Rusko má 18 000 (zaokruhlene) USA 15 000 a potom je tretia China a tá ma už len 350...
Rusko a USA su vo vojne popredu, ale v EU má nukleárne zbrane len Francuzsko a GB, a to má GB sa mi zdá že 200 a Francuzsko tiež okolo tých 300...
Tak prečo utočiť na USA čo má 15 000 ???
A navyse v USA nie je už nič, vsetko je tam vyťažené...
@sexywoman je uplne bezpredmetne kolko atomoviek maju amici ci rusi.. keby len samotni francuzi jebnu vsetko co maju, tak je to koniec civilizacie ako ju pozname dnes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a vravieť že trenčín je väčší ako prešov O___o sa pozri na mapu ty retard
lebo rusov sa boja po vojenskej stránke a nakoniec rusi maju obrovsku zem a číne by "prenajali" nejake územia.........filip
ani ty si mi neprezradil svoje meno ..........filip
rusi ich už raz kosili lasérom, rusko je velikánska zem a nakoniec nad rusmi ešte nikto nezvíťazil, ak by to bolo take jednoduché dávno by boli takí napr. američania s nimi vo vojne....
filip píšem preto lebo je to môj zlozvyk a nemôžem sa ho už zbaviť, jasan Hug ......filip
a o čom vravím asi tak mi povedz T_T
Vsak áno Rusi maju silné lasery a ja nwm čo, ale vsak Amíci tiež maju podobné technologie...
Oficiálne su Amíci z vojenského hladiska prvý, Rusi su druhý, China tretia...
Síce rusi skrývaju vselijaké tajné zbrane, ale USA tiež...
A ak by neboli USA prvý, tak su druhý a China stále tretia...
A aj keby že je China druhá a USA tretie, tak USA bude pomáhať EU...
A myslíš že si môže China dovoliť také velké vojny?
Cinanov je ovela viac, takže keby zautočili na rusko tak by mali v počte vojakov velku prevahu...
Na USA tiež, ale USA má predsa len 300 milionov, síce Chinanov je o miliardu viac, ale prečo nezautočiť na rusko ked je bližsie, má menej vojakov, a pritom aj nekonečné zásoby nerastných surovín?
Síe je pravda že v dnesnej modernej dobe už tak nejde ani o vojakov ako o technologie, ale miliarda tristomilionov ludí by aj tie ruské neviditelné lieatdlá umlátili čapicami nie?
A aj keby nie, tak prečo nezautočia napr. na EU?
Prečo na USA?
Vsak Rusko a USA maju najviac nukleárych zbraní na svete, Rusko má 18 000 (zaokruhlene) USA 15 000 a potom je tretia China a tá ma už len 350...
Rusko a USA su vo vojne popredu, ale v EU má nukleárne zbrane len Francuzsko a GB, a to má GB sa mi zdá že 200 a Francuzsko tiež okolo tých 300...
Tak prečo utočiť na USA čo má 15 000 ???
A navyse v USA nie je už nič, vsetko je tam vyťažené...
Jedine by sa zbavili konkurenta..