no ja som hrala nejake tie roky v statnom divadle v kosiciach a vacsinou je to o tom, ze to niekoho bavi nie? moze byt sucastou ,,ineho`` sveta a vie sa do toho vzit
Ja si myslim, ze ludia ktori tak urobia citia v sebe talent pre viac profesii, a prave herectvo im umozni vyskusat si ich. No a aby si vedela, ktoze je ta NASA HERECKA, tak je to Alena PAJTINKOVA. Hrala v OBCHODE SO STASTIM, nahovorila HLAVNU POSTAVU vo filme DIEVCA NA PREDAJ ...
Pre herectvo sa rozhodnu ludia, ktori su: emocionalni, teatralni, otvoreni, fascinovani umenim, filmami, divadlom...a preco? Pretoze clovek musi robit to, co ho bavi,inak by nezil.
Kto nepozna divadelny svet, nepochopi... v divadle je nieco magicke, nieco uzasne... ja si neviem predstavit zivot bez divadla... A kazdeho bavi nieco ine. Kto ma na to, ide studovat za herca... ja na to nemam, ja som drevo Ale divadlo ma velmi bavi, preto to chcem skusit z ineho pohladu, ako hereckeho: bud z pohladu rezisera, alebo pohladu kritickeho - kritika.... a ak sa nepodari, nevadi, ja som divadlu verny...
@tomas to mas blbe.. si len slavny zakladatel a spravca najvacsieho teenagerskeho /resp najma teenagerskeho/ webu na Slovensku a sice len s tisickami /ci desiatkami tisic/ fanusikov/ciek
inak byt hercom je super, radsej len vo volnom case hoci.. vsetci hrame cely zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ja nie, ale jednu uz pomerne znamu v Hurbanove mame, no este som sa jej neopytal, preco sa tak rozhodla.
no ja som hrala nejake tie roky v statnom divadle v kosiciach a vacsinou je to o tom, ze to niekoho bavi nie? moze byt sucastou ,,ineho`` sveta a vie sa do toho vzit
teda hovorim za seba a za ,,kolegov``
Ja si myslim, ze ludia ktori tak urobia citia v sebe talent pre viac profesii, a prave herectvo im umozni vyskusat si ich. No a aby si vedela, ktoze je ta NASA HERECKA, tak je to Alena PAJTINKOVA. Hrala v OBCHODE SO STASTIM, nahovorila HLAVNU POSTAVU vo filme DIEVCA NA PREDAJ ...
Teraz sa uz tak casto nevidame, a na NET chodieva iba obcas ... Ale mna zaujimaju aj ostatni ludia.
Nema kazdy na to rovnaky dovod.
ale neviem preco ale vzdy si poviem niake povolanie cim by som chcel bit a potom zistim ze je najviac v kurze....
asi mam nato nos...
inak byt hercom je super, radsej len vo volnom case hoci.. vsetci hrame cely zivot