nedávno som si písala s jednou ženou...staršou, matkou, ktorá má kopec problémov v živote...a ked som jej na otázku co som robila napisala...dnes som MUSELA poumývat všetky dvere...tak na to zareagovala..."prečo vravíš musela...nebolo by lepšie povedat...
Pokiaľ chcem aby som niečo spravil rýchlo a kvalitne tak si poviem že to chcem spraviť aj keď sa mi nechce - pretože keď si poviem že sa mi to nechce tak to urobím pomaly a nekvalitne.
pracuje sa lepsie ked clovek chce ako ked musi...a mne ked sa nechce nieco spravit, ale musim, tak to chcem aspon rychlo dokoncit, cize tak ci tak chcem
...ja neznasam upratovanie...ale viem,ze to musim urobit...niekedy...ale zase niekedy mavam take obdobia,ze sa mi zase strasne chce upratovat...teda...chcemie a musenie zrejme zavisi od nalady..
Ja nemusim nic a chciet je pekna vlastnost ale mat este vacsia. Cize mat chut nieco robit. A kedze ja mam furd chut nieco robit takze sa nikdy nestazujem. Ale nikdy som nepovedal, ze sa mi nieco chcelo. Lebo to co sa mi malo chciet som musel spravit takze to je ejdno. Podstatne je aby sa to spravilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale ze by som to zrovna chcel, to sa tiez neda povedat
tak to je aj u mna, niekedy musim, niekedy chcem, a niekedy musim chciet