ano ano bliži sa šibačka to je jedno mysite že mojich oneskorenych hlupych sibacov bude zaujimat ze som chora?????to stači vyšibat a netreba ziadna voda!a co vy sibete alebo oblivate , vonavkujete?a dievcata kolko krat sa pezliekate
tak moja holka sa moze tesit len jednemue je odomna na velkonocny pondelok vzdialena 233km a budem s rodinou a ona tiez takze tak...ale sestra to chyti aj za nu len skoda ze byvam v panelaku ..na dvore by dostala inak
pravidelne ma namiesto oblievania hodia do bazéna vtedy keď to najmenej čakám, snáď bude teplo, si dám plavky a serem na ich vodu ale najhoršia je tá dedova 20 rokov stará kolínska čo na mňa vždy vyleje (blee)
ach, mna chodi olievat malo ludi mozte dojst dakto, iba rodina, bratranci, bratia, oco, traps ma to nebavi, lebo ma oleju este v posteli a aj periny musim prezliekat a sušiť newadí, snáď tento rok niekto nový zavíta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov