ja by som si hned pri prvom zelani zelala nekonecne zelani ale ak by to neslo tak by som chcela aby som bola obklopena ludmi ktorych mam rada a ktori maju radi mna, aby som mala krasne vianoce a aby som sa raz dostala na columbijsku univerzitu a co vy
ja som nikde cital taky vtip takze trosku podla neho.... prve dve si necham pre seba a to tretie zelanie bude chytit dalsiu zlatu rybku (typicky Slovak)
Ja by som si zelala dve take normalne a ako tretie by bolo, aby som chytila dalsiu zlatu rybku, ktora by mi bola schopna splnit dalsie tri zelania a tak by to islo stale a stale dalej...
ja by som ju asi od radosti udusila ale kazdemu co mu chyba ... takze by som si zelala krasu a inteligenciu //vdaka tomu by som ziskala radu inych veci // a nevycerpatelne financne zdroje, ktorymi by som si konecne zabezpecila slusny zivot a pomohla s financnej tiesne desiatkam svojich kamaratov som skromna
sme sice hnusni materialisti vsetci ale co uz..... zrejme tie peniaze.... a tie dva ?.... hmmm.... tak aby som mohla carovat a mohla by som vlastne dosiahnut setko a tretie ?....to by som posepkala tej rybke to nemoze nikto vediet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Imunita proti chorobam, nakazam a virusom
Pekny domcek v Dansku alebo Norsku
2.vecny zivot
3.o tom by som este porozmyslal
2.aby som zila vecne, aj moji blizki (aspon posmrtny zivot, alebo daco
3.aby ma naplnala moja praca a rodina
Ja vobec nie som narocna
2.aby som mala punkovu kapelu
3.aby som bola slobodna a nezavisla
2. Aby sa nikto na svete nehadal
3. Aby svet bol spravodlivy
rovnocennost
spravodlivost
2. byt slobodny a neobmedzovani takymi kkotmi ako policajti, politici
3.este neviem
2.aby som bol mudry a vzdelany clovek schopny na vsetko zareagovat v spravny cas
3.zdravie pre moju rodinu a priatelov, ktorych by som mal vdaka prvemu zelaniu
no tak to by sa zrutila galaxia, kebyze sa to splni
ptm by som cel, aby ma miloval istý chlapec*IN LOVE*
no a ptm by mi už nič nechýbalo
2.Vediet sa premiestnit a zastavit cas a vediet citat myslienky
3.Byt zdravy
2. sebadôveru
3. lásku, pravú lásku
2)aby som zil vecne, aj moji priatelia
3)asi auto
2.abz sa mi vsetko v zivote splnilo
3. aby som bola navzdy stastna