nič by sa nestalo, len by som si opäť asi po 9 mesiacoch musela dobiť kredit na mobile, aby som mohla komunikovať so spolužiakmi, ak by som niečo potrebovala do školy
@zajko30 Akým spôsobom sociálne siete závisia od satelitov? Prečo by padanie satelitov malo nejakým drastickým spôsobom ohroziť fungovanie sociálnych sietí?
Ja som pocul, ze sa to ma stat. Buduci rok sa ma zvysit erupcia na slnku a to moze spalit nase druzice ci nejak tak. Nepojdu ani mobili, TV, radio, spominany internet...
ja by som to bral už len preto, aby si pár (nebudem menovať) ľudí uvedomilo, že facebook nie je dôležitejší než priatelia z mäsa a kostí. Lebo poznám človeka, ktorý je na fb závislý tak, že pod výrazom "ideme von na prechádzku" myslí niečo v zmysle "ja si sadnem na lavičku, pôjdem na internet a ty sa môžeš nudiť".
A osobne? osobne by som bol rád, keby siete padli. viac času na život
Kebyže spadnú satelity v provom rade vám na zahradespadne lietadlo..kedže využívaju GPS a to je cez satelity....a cca 1milion(som cital ze priemerne je tolko ludi vo vzduchu) by zomrel
internet pôvodne vznikol ako sieť ktorá mala prežiť nukleárnu vojnu (v zmysle metafory o najhoršej predstaviteľnej katastrofe), čiže "vyriešiť" to niečím tak krehkým ako sú satelity by bol pekný trapas - smrteľníci sa k netu pripájajú síce bezdrôtovo, ale samotný net je po technickej stránke niečo ako pevná telefónna sieť - káble pod zemou
ja som zasa počul že 24. decembra 2010 má byť koniec sveta a že prežijú len praví kres... aha, vlastne to už bolo. aha, preto z toho bol zrazu rok 2012... a na silvestra 2000 mala byť tá veľká počítačová katastrofa, Y2K. a roku 1998 do nás mal tuším naraziť meteorit alebo čo. a okolo roku 2001 nás mali všetkých vyvraždiť teroristi, a potom afganistan s chemickými zbraňami a potom irak s chemickými zbraňami a potom irán s nukleárnymi zbraňami. a roku 2002 nás mala všetkých vyzabíjať vtáčia chrípka. a roku 2005 alebo tak nejak mali prestať vychádzať všetky papierové tlačoviny lebo ich mal nahradiť internet, bla bla bla...
@ 13 @ insomnya - sakra, tu už si človek nemôže nikoho ani poriadne zdrbať, lebo ho vždy niekto predbehne!!!
@ rabbitko9@ 16 - z čisto technického hľadiska už veľká väčšina televízneho vysielania ide digitálne, takže prakticky tou istou infraštruktúrou ako net
@ zajko30 ale inak zle položená otázka, zaprvé kvôli horeuvedenému, zadruhé kvôli tomu že sociálne siete sú z internetu to absolútne najnepodstatnejšie. medzi podstatnejšími dôsledkami (kolapsu NETU, nie SATELITOV) by bol celosvetový kolaps bankovníctva, obchodu, ekonomík... takže ak by sa aj niečo také stalo, tak by si sa čudoval ako by sa zrazu celý svet spolu kamarátil aby to čo najrýchlejšie vyriešil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Hmmm zase by asi inak nastala revolúcia normálneho života a kníh
A osobne? osobne by som bol rád, keby siete padli. viac času na život
tie erupcie nebudú nonstop, občas budú slabšie, občas silnejšie........
» it.wikipedia.org/wiki/Satellite_... #Servizi.2Fapplicazioni_delle_reti_satellitari
je to v taliancine ale mozete to prelozit v google translate
» en.wikipedia.org/wiki/Internet_b...
internet pôvodne vznikol ako sieť ktorá mala prežiť nukleárnu vojnu (v zmysle metafory o najhoršej predstaviteľnej katastrofe), čiže "vyriešiť" to niečím tak krehkým ako sú satelity by bol pekný trapas - smrteľníci sa k netu pripájajú síce bezdrôtovo, ale samotný net je po technickej stránke niečo ako pevná telefónna sieť - káble pod zemou
@ 10 @ 12 @ bubblebobble @ p0n0sk4
ja som zasa počul že 24. decembra 2010 má byť koniec sveta a že prežijú len praví kres... aha, vlastne to už bolo. aha, preto z toho bol zrazu rok 2012... a na silvestra 2000 mala byť tá veľká počítačová katastrofa, Y2K. a roku 1998 do nás mal tuším naraziť meteorit alebo čo. a okolo roku 2001 nás mali všetkých vyvraždiť teroristi, a potom afganistan s chemickými zbraňami a potom irak s chemickými zbraňami a potom irán s nukleárnymi zbraňami. a roku 2002 nás mala všetkých vyzabíjať vtáčia chrípka. a roku 2005 alebo tak nejak mali prestať vychádzať všetky papierové tlačoviny lebo ich mal nahradiť internet, bla bla bla...
@ 13 @ insomnya - sakra, tu už si človek nemôže nikoho ani poriadne zdrbať, lebo ho vždy niekto predbehne!!!
@ rabbitko9 @ 16 - z čisto technického hľadiska už veľká väčšina televízneho vysielania ide digitálne, takže prakticky tou istou infraštruktúrou ako net
@ zajko30 ale inak zle položená otázka, zaprvé kvôli horeuvedenému, zadruhé kvôli tomu že sociálne siete sú z internetu to absolútne najnepodstatnejšie. medzi podstatnejšími dôsledkami (kolapsu NETU, nie SATELITOV) by bol celosvetový kolaps bankovníctva, obchodu, ekonomík... takže ak by sa aj niečo také stalo, tak by si sa čudoval ako by sa zrazu celý svet spolu kamarátil aby to čo najrýchlejšie vyriešil.