Hmm no tak ja by som zrejme nebol ani na tu jednu vec
A co si o tom myslim, no kultura je taka, ze dominuju muzi , ale je to len vec zvyku kludne sa to moze otocit. Nie nadvladou , alebo nejakym scifi scenarom.
Ale v politicke je coraz viac zien (co kedysi bola rarita) a moze sa stat, ze niekedy v buducnosti v podstate zeny budu ovladat svet. Rovnost
@drejka kedze MY nejsme take svine ako VY tak by sme vas pekne vypreparovali a ulozili do muzea aby buduce generacie vedeli co sa nesmie stat
otazka co by sme bez vas robili je jednoducha ponevac geneticke inzinierstvo je na slusnej urovni mozes si vyrobit cloveka /zenu/ aku len chces popripade existuju aj elektrotechnicke nahrady tzv robo-zena
@3mm ale veď robiť by si mohol tajne niekde v pivnici, aby ťa vládkine neprichytili, ony potrebujú silných a nezrobených samcov a nie nasraných chlapov čo prídu z práce a serú na všetko ako sex a žena zostane bez toho čo dennodenne potrebuje
@milos111 ja musim priznat ze som egoista .. a celkovo by som nezvladol existovat v takej spolcnosti mat niekoho andsebou s absolutnou mocou ... chapes chcem mqt to krasne anivne zdanie slobody
inak na spectre som pozerala nieco ako suboj pohlavi v zivocisnej risi...a je jeden druh nejakych jasteric ktore su cisto len samice, samce im vymreli a mlade sa liahnu z neoplodnenych vajicok cize zas len kopia matky...a potom k tomu hovorili ze vraj u nas chromozom Y bol kedysi taky velky ako chromozom X ale ze sa stale zmensuje az o niekolko stotisic rokov uplne zanikne a budeme tiez len baby same bacovat
@diablo7 pokiaľ viem, klonovanie funguje tak, že zárodok sa musí umiestniť do "vydlabaného" vajíčka a potom do maternice, takže ženy zatiaľ treba ale aj keby to fungovalo inak, tak som to samozrejme nemyslela vážne, len vyjadrujem svojim spôsobom pocit absurdity tejto diskusie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A co si o tom myslim, no kultura je taka, ze dominuju muzi , ale je to len vec zvyku kludne sa to moze otocit. Nie nadvladou , alebo nejakym scifi scenarom.
Ale v politicke je coraz viac zien (co kedysi bola rarita) a moze sa stat, ze niekedy v buducnosti v podstate zeny budu ovladat svet. Rovnost
@drejka tak biopalivo vravis no pekne pekne , nechci vediet co by sme z vas spravili my !! )
@hluzar ani na tu vec? a čo si samička?
@krampus no moja baba sa mi niekedy zdá, že má také maniere a to sa chceme brať preboha
ale fakt mne by sa to lubilo, len si tak vylihovať, nič nerobiť, more, slnko, chľast a ženy nech sa starajú!
otazka co by sme bez vas robili je jednoducha ponevac geneticke inzinierstvo je na slusnej urovni mozes si vyrobit cloveka /zenu/ aku len chces popripade existuju aj elektrotechnicke nahrady tzv robo-zena
Takto nevyužiť lacnú pracovnú silu!
pointa? vy zeny viete co to znamena ?
a teraz k veci
@milos111 neviem ci premyslal co pises, ale vedz ze si v tej vete niekolkokrat odporujes
za1. muzi by 100%ne neboli na 1 vec ak by zeny vladli.. alebo ti pripada, ze zeny boli pri vlade muzov /despotickej/ len na 1 vec?
a ktoru.. pranie, varenie, zehlenie, ...
A ak sa rozvinie klonovanie, tak už mužov ani na tu jednu vec nebude treba.
@drejka odhalila si moje tajne plany
toto je ono » www.csfd.cz/film/37898-sexm...
hou!
I support!
» www.csfd.cz/film/205852-rit...