@kikusqa205 Toto je skôr do kategórie komercia nemyslíš ? Kategória filozofovanie je skôr o zaujímavých nápadoch a myšlienkach o ktorých sa dá diskutovať na nejakej aspoň trochu intelektuálne úrovni.
Môj názor je taký že, ak sa to chystáš predávať tak to nerob. ,,Ďalšia AVON lady" Nemysli si že na tom bohovsky zarobíš pár kamošiek to kedysi predávalo akurát si o tebe budú všetci myslieť že si vtieravá a budú sa ti vyhýbať. Kašli na to
@kikusqa205 ja som to robila pred 8 rokmi a vydrzalo mi to asi 4, a nejak extra som z toho moc nemala, neviem mozno som doto nedala tolko nasadenia, ale u nas to robi skoro kazda jedna baba co poznam...vsak nech uz sa rozhodnes ako chces tak nech sa TI dari aby si bola spokojna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A z týchto nepoužívam ani jednu. Väčšinou mám Nivea for Men.
No rozmýšlala som, že možno áno hlavne preto, že je tam nejaká tá možnosť zárobku
ale mám radšej Avon, lebo na väčšinu výrobkov, hlavne na dekoratívnu kozmetiku od Oriflamu mám brutálnu alergiu
Ja som rozmýšlala viac nad tym Oriflame a ty si to ako dlho robila? Neoplatilo sa to prečo? Mala si málo zákaznikov?
Môj názor je taký že, ak sa to chystáš predávať tak to nerob. ,,Ďalšia AVON lady" Nemysli si že na tom bohovsky zarobíš pár kamošiek to kedysi predávalo akurát si o tebe budú všetci myslieť že si vtieravá a budú sa ti vyhýbať. Kašli na to
Moja mamka robila 20 rokov Avon a velmi sa jej darilo chodila kade tade po stretnutiach len teraz ma uz viac rokov tak sa jej uz nechce behat s tym.
Mozno mas trochu pravdu nabudce hadam umiestnim diskusiu spravne