zobral by som si vrece a nabalil sa peniazmi a potom ulozil na svajciarske konta a odysiel letecky niekde het a potom keby som sa uz stal vyditelnym tak by mi nemohli nic dokazat lebo ja som bol v tedy prec a ako by mi mohli dokazat, ze osm vykradol ja, ked ma nkto nevidel na letisku? mazane nie?
Sledovala by som zaujimavych ludi, pomstila by som sa vela ludom, kradla by som ,robila by som si sradu zo setkych aaa asi by som dade lietadlom odletela nacierno
urcite by som sledoval par ludi, ktori ma celkom dost ze zaujimaju uchylnosti, no, vramci molznosti, asi by som si proste spravil uplne v pohode den, kdekolvek, ale bez pohladov a tak... proste invis :p
Ja by som isla urcite spehovat dvoch ludi... a potom by som este vykradla Pink a nejaku inu bizuteriu a nakradla by som si kopec nausnic do mojej gigantickej zbierky.
isla by som sa pozriet na nasu hodiny anglicitiny ako to tam bezo mna vyzera a potom skontrolovat nejake osoby ci sa neflakaju a nehraju na prednaske lodicky
Vykradol banku (Ale tak niekolko desiatok milionov) a ako viditelny by som ich "nahodou" nasiel... 10% ako nazlezne a je to Keby si ich necham je to az prilis podozrive
Fihaa tak trebars by som sla kamsi na letisko a celkom zadarmo sa nechala odviezt povedzme do Australie alebo na Novy Zeland! Este predtym by som ukradla odniekial spiatocnu letenku, aby som sa mohla vratit, ked den vyprsi .
Vypočula by som si ľudí, ohovárajúcich moju osobu (viem, to je ešte nepredstaviteľnejšia predstava ako tá, stať sa neviditeľnou - že by mňa niekto ohováral) a potom sa pred nimi zviditeľnila.
To by som chodila po skole a po vsetkych miestach ktore som kedy navstivila, podobne ako matrixicek99, aj ja by som pozhadzovala par veci, a robila na vsetkych bubububu
A potom, keby ma to nahodou prestalo bavit, tak by som si obehla vsetky miesta kam ma nechcu pustit. Napriklad stanok so zmrzlinou, knihkupectva, svadby a sexshopy
Nie ze by som tam nemohla ist za viditelna, ale na to nemam cas a kamosi mi to nedovoli, fnuq.
Isla by som sa pozriet do Area 51,ci tam naozaj maju 2 zivych mimozemstanov....a potom by som vykradla par bank a spehovala.....a robila si z kazdeho haluz....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Inak ja by spehoval zeny na public hajzloch
A dáko ma to netrapi,lebo urcite viem ze by sa to nestalo ..
Oo ako by som sa ja zabavala!!
To by som chodila po skole a po vsetkych miestach ktore som kedy navstivila, podobne ako matrixicek99, aj ja by som pozhadzovala par veci, a robila na vsetkych bubububu
A potom, keby ma to nahodou prestalo bavit, tak by som si obehla vsetky miesta kam ma nechcu pustit. Napriklad stanok so zmrzlinou, knihkupectva, svadby a sexshopy
Nie ze by som tam nemohla ist za viditelna, ale na to nemam cas a kamosi mi to nedovoli, fnuq.
Alebo by som si vylúpil 1-2-3...100 bánk a tak...
Možno by som postrašil nejakých kresťanou že pôjdu do pekla
Ale iba deň?????
urcite by som si vypocula par povodne tajnych rozhovov a ptm sla na FBI a tak
svet je predsa taky krasmyyyy