vytočila by som jeho číslo a povedala by som mu, ako veľmi ho milujem... a ešte by som niečo odkázala jednej osobe.. toť vše, snáď by som to stihla (lebo ja kým sa vyšišmem..
Asi by som si dala facku, že som toho vlastnou vinou prežila tak málo. A potom by som si slávnostne otvorila Harryho Pottera, aby som sa pred smrťou trochu ukľudnila dôverne známymi slovami, ktoré nesklamú.
rozlúčila sa s ľudmi v mojom živote ktorí su pre mna všetkým teda rodina a priateľ povedala by som im všetko čo by ma vtedy napadlo a ospravedlnila sa za chyby
objala by som svojho milovaneho najsilnejsie ako sa da, zavrela oci a pocuvala tlkot jeho srdca.. alebo ho pobozkala.... vlastne za minutu stiham rychlo
to ako v jednom filme pred koncom sveta: "chces zomriet ako panna?" ... ale najskoor by som zavolal anglictinaarke a povedal jej: ... *** ******* ****** ******** ** ********** fuck off...
,,Čo? Minúta? Ale prečo? Čo som...(nasleduje ďalších 54 sekúnd nechápavého panikárenia)...a v skrinke mám ešte Študentskú peč-" a tu by som padla na zem mŕtva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Síce bývame kusok od lesa ale zakial by som sa tam dostala...by som za tu minutu ani nestihla zísť dole...
to ma tak napadlo...
A čo by som robila? Napísala by som ľuďom čo ich nemám v láske, že ich čoskoro budem chodiť strašiť
Pozrela toto a umrela od smiechu