Chcela by som vás vidieť chlapci ako by ste sa zľakli keby dostanete krámy ...Keby sa prebudím ako chalan, zrejme by som sa na seba dlho pozerala v zrkadle a rozhodla sa, že začnem cvičiť
Keby to bolo docasne, pravdepodobne by som sa zamestnal v nejakomu privatnom klube a nahromadil hromadu kesov, ktore by som po navrate do muzskeho pohlavia nasledne utratil.
Keby to bolo trvale , nasiel by som si toho najkrajsieho chalana na sveta a bol by som s nou stastna (presalen maju zeny podstatne viac na vyber)
Lebo ak by som skončila ako teplý chlap, bolo by to blbé...
ak nie, tak by to bolo svojim spôsobom ešte horšie.
Okrem toho, kým by som prišla an to, ako funguje čúranie, asi by som sa počúrala od smiechu a uvažovala, ako sa teraz budem volať... Lucius by bolo asi divné, nie?
ako prvee?.. no zalkla by som sa ptm by som sa obzerala v zrkadle ptm by som išla do obchoďáku a nakúúpila ptm by som žila normal žiot ..spočiatku divne ae ptm v poho a rodičia by si našli listočky na čelách že papa.. heh konec a žijeme heh
Najskor by som asi riadne ziapala, no potom by som si to snazila uzit zivot je taky kratky preco nevyuzit moznosti kt. nam ponuka ale myslim ze nakoniec by som chcela byt znovu sma sebou Taky tyzden v cuzdom tele by my stacil
usporiadala by som oslavny tanec ze uz ziadne kramy to v prvom rade. isla by som na wecko potom by som sa poldna vselijako skumala a nakoniec by som pretiahla nejaku zensku ale cely den dufala ze si ten instrument niekd neprivrznem nepribuchnem alebo nepricviknem kedze som od prirody sikovna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
2. tesila by som sa
3. nechala by som si narast a premanentne vyzehlit vlasy
4. ostrihala by som sa na yummy
5. uspesne by som tajila svoju gay orientaciu
6. umrela by som sama a bola by som stastna
@4 tak toto som nepochopil
To je jedno , aj tak by som nic robit nemohol
dala pierc do bradavky
dala pierc do huby (na pravý kraj)
nafarbila vlasy na čierno, s fialovým a červeným melírom
žehlila bych si vlasy
obliekala by som sa jak emácka transska
všetkých zdravila "SUCK MY DICK!"
šla by som do nejakej veľmi temnej, smutnej dvojakordovej kapely (kde by som screaaamovala a hrala na rytmickú gitaru)
chodila by som na koncerty, kde by som dupala po fanúšikoch
chodila by som s bubeníkom z kapely
stále by som hlásala "DROP LOVE, NOT BOMBS!"
A FUUUUUURT BYCH SI HONILA!
a to teraz nemôžte robiť na sebe???
no ja by som asi toho somára čo to zariadil zabil!!!!!
filip
Keby to bolo trvale , nasiel by som si toho najkrajsieho chalana na sveta a bol by som s nou stastna (presalen maju zeny podstatne viac na vyber)
Lebo ak by som skončila ako teplý chlap, bolo by to blbé...
ak nie, tak by to bolo svojim spôsobom ešte horšie.
Okrem toho, kým by som prišla an to, ako funguje čúranie, asi by som sa počúrala od smiechu a uvažovala, ako sa teraz budem volať... Lucius by bolo asi divné, nie?
A nevedela by som, čo si obliecť...
Nooo....
Potešila sa.
Chcela by som spoznať svoju psychiku, poznať, ako myslím. A zamilovať sa. Že ako to berie chalan.
a ptm by som sa asi stipla ze ci to nieje nahodou sen..
a nakoniec (ak by to bola realita by som to povedala najblizsim ze som to ja a zila s tym
a cikala by som všade kde sa len dá
rozmýšľala by som s kým som deň predtým pohádala(Neviemmjaksavolaltenfilm
1. Nezvyknem sa budiť v tele opačného pohlavia, obvykle ho vytiahnem hneď po sexe a nezaspím tak.
2. Asi by zo mňa bola dokonalá žena! teda chlap v ženskom tele, alebo žena so zmýšľaním chlapa?
3. Bol(a) by zo mňa lesba. Vychrápal by som sa aj s chlapom, ale iba preto, aby som vedel, aké to je z druhej strany... Ale lesbou by som ostal určite