zalezi od situacie ... ak by som videl ,ze mu to je fakt luto tak by som sa zasmial ... ak by sa snazil este zhodit vinu na mna tak by som sa postaral aby ho vyhodili ...
to mi pripomenulo jednu situaciu, ked sme boli s kamoskami vecer von na kofole...ked nam ju casnik priniesol ku stolu, podnos s tymi kofolami sa mu vysmykol a ospravedlnil sa, ze je tam prvy den, tak ze je mantavy...doniesol nam pre kazdu 2xkofolu a fernet a vsetko zadarmo ..takze sa vyplatilo
Sam som na praxi uz jednu mladu babu oblial medzi nohy mliekom a reagovala prekvapivo chapavo, vyzerala jak pocikana, ja ze sorry, to som nespravil naschval a ona, ved ja ti nic nevravim
asi by som najprv zjojkla, kedze by bola pravdepodobne horuca, vzala najblizsie servitky a zacala odstranovat napachanu skodu na obleceni, potom by som cakala ospravedlnenie od casnika a objednala si novu kavu, ktora by uz bola tipujem gratis.
kmaratovi sa to uz stalo, zasli sme do nasej oblubenej kaviarne a mali novu casnicku. horucu kavu mu celu vyliala do rozkroku - samozrejme omylom tak co zabijes ju? kamarat vymenil rifle za deku a tvaril sa ze je skot .
mne sa to nestalo, chvalabohu.. ale minule som dostala vynadané za to, že som omylom rozliala kávu. tak ale ja nemôžem za to, že majú malé stoly, čo sa kývu a nezmestila sa mi tam predštátnicová povinná výbava..
poriadne by som mu vynadala, povedala by som mu nech mi donesie čokoládovú tortu (ako celú) a kávu grátis a potom by som mu kávu vyliala do medzinožia a do ksichtu by som mu tresla tortu! DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Tak asi popýtam nejako to € a za to si objednám novú
ja bych neziapala ale pytala by som asi evri na cistiaren