vidim, ze dalsie decko ktore si mysli, ze keby zhorela, spadla, znicila sa skola, hned by bolo vsetko lahsie... v prvom rade by si bola preradena na inu skolu, ktora by mozno bola daleko od tvojho bydliska alebo tak... nikoho by si tam neposlala a vacsia tvojich kamaratov by bola inde... mozno by si tam mala strasnych ucitelov a podobne... takze vazne este chces aby zhorela?
lol... asi by mi to najskor prislo vtipne, kebyze mi to niekto oznami..neverila by som, ale potom by som asi uverila..avsak nechcem aby moja skola zhorela!
presne ako napisala @sandy114 ... ja mam svoju skolu rada
a ty z tejto "nenavisti" vyrasties
este len 7 komentov a nikto jej poriadne nevynadal.. rozmyslam, ze ci spravanie na birdz vysvedceni odzrkadlovalo i nadavky a ti najvacsi nadavaci sa teraz kvoli znamke stiahli..
tato diskusia nema zmysel.. ako vacsina zalozenych a vulgarizmov je tu az prilis.. vzhladom k tvojmu pohlaviu, veku .. je mi luto tvojho slovnika.. radsej by som cital na tvojom mieste knizky ako behal po nete, lebo sa ti zuzuje slovna zasoba..
a co by som robil ak by horela skola. pravdepodobne by som si to precital v novinach alebo by to povedali v rozhlase abo na nete, kedze ja do nej chodim velmi zriedka
a podobne veci su srandovne.. pokial sa tykaju skoly len ako vtip...ale som zvedavy ako by si sa tvarila ak by vam horela skola.. a vam by nasli nahradne miesto na vyucovanie.. ani zdaleka tak prijemne a pohodlne ako bola ona
-Strášne by som sa ujebávala.
-Tvárila by som sa že som zabudola čislo na hasičov.
-Priložila by som aby horelo ešte viac .
-Zdrhola by som zo školy.....ja som to nebola.
-Vynadala by som že ju podpálili bezomna !!!
-zamkla by som do triedy moju anglictinarku
smiala by som sa...nasa skola je v takom zlom stave, ze sa onedlho rozpadne..nepotrebuje na to ani ohen...a ze renovacia...nove lavice sa lamu v polke ked si na nich sandete, stolicky pre proferov/nove/ su take rozpadnute, ze sa uz na nich ani sediet neda...a to sme s nimi nic nerobili..len sa na nioch sedelo.. clovek by si myslel ze take nieco ma stolicka vydrzat...a ze plastove okna :d to co nam tam dali je fluspapir...haha a tie kamery...len okrasa...
toto sa ma minule pytala spoluziacka a som jej povedala zeby som priniesla benzin a ona ze nie ..prisla by si ku mne a pogratulovala mi ze ako sa mi to podarilo ...alebo popripade pomohla mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
presne ako napisala @sandy114 ... ja mam svoju skolu rada
a ty z tejto "nenavisti" vyrasties
tato diskusia nema zmysel.. ako vacsina zalozenych a vulgarizmov je tu az prilis.. vzhladom k tvojmu pohlaviu, veku .. je mi luto tvojho slovnika.. radsej by som cital na tvojom mieste knizky ako behal po nete, lebo sa ti zuzuje slovna zasoba..
a co by som robil ak by horela skola. pravdepodobne by som si to precital v novinach alebo by to povedali v rozhlase abo na nete, kedze ja do nej chodim velmi zriedka
a podobne veci su srandovne.. pokial sa tykaju skoly len ako vtip...ale som zvedavy ako by si sa tvarila ak by vam horela skola.. a vam by nasli nahradne miesto na vyucovanie.. ani zdaleka tak prijemne a pohodlne ako bola ona
-Strášne by som sa ujebávala.
-Tvárila by som sa že som zabudola čislo na hasičov.
-Priložila by som aby horelo ešte viac .
-Zdrhola by som zo školy.....ja som to nebola.
-Vynadala by som že ju podpálili bezomna !!!
-zamkla by som do triedy moju anglictinarku