@4 ešte doplním k prvej časti: Dá sa rozoznať len jednoduchšia hudba a komplikovanejšia. Pretože pre niekoho je death metal dokonalý a rap je pre nich nepočúvateľných (slušne povedané)......pre mňa je to naopak.....kto má pravdu??? Obaja
súhlasím s @fluptak zlá a dobrá hudba naozaj neexistuje
a k téme... ten, kto ju má naozaj rád a vie sa v nej takpovediac vyžívať, tak mu dáva naozaj veľa... nikde však nie je napísané, že mu dodáva len pozitívnu energiu a takéto kladné pocity, hudba človeku môže dávať čokoľvek, aj to nie príliš pozitívne, ale aj to má v konečnom dôsledku svoj význam
hudba je jednoducho to najlepšie, čo existuje na tomto svete
v závislosti od toho,akú hudbu počúvaš..pretože každý jeden štýl hudby dáva človeku niečo iné..z môjho pohľadu hudba človeku dáva pozitívnu energiu a vnesie ho do iného sveta,kde sa človek môže ukľudniť a nabrať energiu,ktorú potrebuje
Hudba z prehrávača mi v poslednej dobe nedáva nič. Neviem sa vžiť, oceniť to. (neviem prečo to tak je) Hudba na koncertoch mi dáva všetko, čo v tú dobu potrebujem. Odreagovanie, vlastný svet, energiu pri vybíjaní energie, dokážem tam porozumieť sama seba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a mozno som len primoc najebany,,,,, hawk
tá dobrá mu roztancuje dušu a srdce.
A k téme: myslím, že @1 a @3 to vystihla úplne presne. Ja by som bez hudby nedokázal žiť
nemam nic proti pesnickam, ale ten kolega nevie prilis spievat
a inak je to inspiracia
a v mnohych pripadoch psychohygiena
a k téme... ten, kto ju má naozaj rád a vie sa v nej takpovediac vyžívať, tak mu dáva naozaj veľa... nikde však nie je napísané, že mu dodáva len pozitívnu energiu a takéto kladné pocity, hudba človeku môže dávať čokoľvek, aj to nie príliš pozitívne, ale aj to má v konečnom dôsledku svoj význam
hudba je jednoducho to najlepšie, čo existuje na tomto svete
a závisí aj od toho,či ju len počúva človek alebo ju aj robí.
mne dala zmysel života.
od iného sveta, cez tie všetky emócie a praktické "rady" do života, až po zlepšovanie jazyka.
a ešte
@21 a nielen jeden !
Prosím si cheseburger s hranolkami prosím.