Ale nedá mi neskopírovať koment made by Krutá Funebráčka na FB:
A ešte k tomu, keď je chlap úplne špatný, hnusný, tak je to všetkým jedno a nemá to na nič vplyv. A keď je ženská čo i len trochu z časti škaredšia, tak má rovno zničený život vo všetkých smeroch. Nehovoriac ešte keď je úplná príšera, to si rovno môže hľadať pohár z mekáča na žobranie, ale aj tak jej nikto nehodí ani starú žuvačku.
Má pravdu bohužiaľ.
Ale aj tak by som sa chcel druhýkrát narodiť ako ženská
myslim ze je lepsie byt dievcatom, ak nie lepsie tak jednoznacne jednoduchsie
@jimmycrow imho aj keby bol chlapec vymakany ako kulturista tak by ho to od sikany nezachranilo keby ho tie decka proste chceli sikanovat z nejakeho dovodu
@jimmycrow tiez som to videl chalan sice nebol kulturista mno ale keby sli 1v1 tak urcite 70% z tych co ho sikanovali, by lezalo na zemi a on bez ujmy, to im ale nebranilo v tom aby si z neho robili posmech, okradali ho o desiatu a rozhadzovali mu veci po triede a tak... ono psychicky natlak robi svoje ale viem si predstavit ze keby mu preplo tak ich rukami pozabija do jedneho to ale decka v tom veku nenapadne
niekedy som si myslel ze je to pol na pol ale ako som si viac zacal vsimat okolie tak musim priznat ze vsetko je orientovane na muzov a nie zeny ... myslim ze to mame ovela jednoduchsie , ked som bol mensi tak som si myslel ze najlepsie je na tom krasna zena ale vobec to nie je pravda ...kazdy nam robil vzdy ustupky v skole ci na zakladnej alebo strednej , doma ... viete chlapci na skole mozu spravit hocico a iba sa kyvne rukou ze su tu chlapci ze to treba chapat ale ked nieco spravia baby a dalo by sa pokracovat o vyhodach v praci , spolocnosti ... ale my sme celi jednoduchsi pretoze ked povieme ze na nic nemyslime tak na NIC nemyslime ked zena na nic nemysli tak to znamena ze rozmysla iba nad 189 vecami namiesto 369 viem ze sa baba rozisla s kamaratom lebo :" vobec sa nezdoverujes , nikdy mi nepovies na co myslis" ale ked my sme na nic nemysleli len sedeli a sedeli
Proste ženou..chlapi majú kopec veci jednoduchších, ale pozrite sa na chlapa a na ženu. Žena je vždy krásna, bez ohľadu na postavu či vek - je tak pekne zagulatená a chlap je taký hranatý, kde tu niečo visí... A kopec iných vecí od A po Z, ktoré sa mi tu nechce menovať.
dakujem vsetkym za hlasovanie a za komentare... bolo to krasne citanie... nakoniec by som tu asi mala hodit moj nazor co?? zaujal ma komentar od baggy: myslim si to iste... uz len zo skoly to poznam, ako my sme vzdy museli vsetko robit a chalani sedeli a pozerali na nas, ale aj tak, ja by som najradsej ostala dievcatom... ale zasa skusit byt chalanom by som tiez chcela, ale neviem ci by som to vydrzala... co uzz.... este je tu vela vela komentarov na ktorych som sa fakt pobyvila a jeden z nich je od greendgirl : čo tak nebyt... alebo od mizoyka : hybrid este raz dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A ešte k tomu, keď je chlap úplne špatný, hnusný, tak je to všetkým jedno a nemá to na nič vplyv. A keď je ženská čo i len trochu z časti škaredšia, tak má rovno zničený život vo všetkých smeroch. Nehovoriac ešte keď je úplná príšera, to si rovno môže hľadať pohár z mekáča na žobranie, ale aj tak jej nikto nehodí ani starú žuvačku.
Má pravdu bohužiaľ.
Ale aj tak by som sa chcel druhýkrát narodiť ako ženská
Potom poviem
Vysoko kazdemu doporucujem tento pohlad na seba, na prvy pohlad mozno egocentricky , no v skutocnosti velmi prakticky a vyrovnany.
Bez vyskúšania oboch možností nedokážem odpovedať.
ale nemenila by som, som rada , že som to čo som
akurát tie krámy :/
chalani su j*bnuty?
Som rada že som baba ?
@jimmycrow imho aj keby bol chlapec vymakany ako kulturista tak by ho to od sikany nezachranilo keby ho tie decka proste chceli sikanovat z nejakeho dovodu
Som rada, že som žena