..prečo sa toľko veľa ľudí nechalo oklamať a nalákať na lacné sľuby, ktoré tak opakovala strana SaS ?? ako je možné že nezbadali že sú to len obyčajné lacné ťahy ako nalákať čo najviac doslova sprostých ??
ako dekriminalizacia marihuany a homosexualne manzelstva?
DO PICE POCHOPTE ZE TO VOBEC NIE SU PRIORITY A KTO ICH VOLIL KVOLI TOMU JE DEBIL LEBO NA TO NALETEL SAM, IDE O EKONOMIKU, O ZMENSENIE DLHOV STATU KTORE FICO A JEHO BANDA NAROBILI
ale musite tu furt pisat svoje "extra najsamlepsie politologicke" nazory???...myslite ze tym ze to tu napisete vsetko sa zmeni???...ze kvoli VAM sa vypisu nove volby???...ked to mam uz neslusne povedat tak HOVNO sa stane lebo vy mate len reci ziedne ciny...mate len plne huby prazdnych slov...a ano musela som to sem napisat pretoze nie som sama komu tie vase politicke temu lezu hore krkom...
@malapohroma no ja som to usúdil podľa vzhladu ..jj máš pravdu a všetky stoja za holý kkt
@vewe teba nezaujíma čo bude zo Slovenskom ?? že nám budú vládnuť maďari ktorý pre teba nič nespravia ?? náboženská strana pôjde do koalície s homosexuálmi len aby sa ukázali že oni nemajú s ficom nič ?? ...povec mi niečo zlé čo ti Fico spravil omg ..
@matinho777 mas pocit ze mi na tom nezalezi???...keby mi nezalezalo nenapisem tu pretoze ma to neoslovi...ja som ti len chcela vysvetlit ze zbytocne tu len pises treba aj nieco urobit...myslis ze vysedavanie za pocitacom zmeni buducnost nasej krajiny???...tak to si na omyle
@malapohroma bravo slečna asi zaspala keď sa vo svete objavila hospodárska kríza..keď všetky štáty európskej únie klesali ku dnu Slovensko si držalo svoju úroveň ! má druhý najnižší dlh ! ..tieto reči rozširovali taký zdegenerovaný blbečkovia ako matovič a sulík !
@malapohroma maďari ?? nárokujú si na Slovenské územie..nech idú za hranice a tam mi prekážať nebudú !
a homosexuáli omg chorý ľudia ..nevadia mi pokiaľ si to držia v súkromí..ale aby sa pretŕčali a robili pochody alebo to dávali verejne najavo a ešte manželské zväzky ?? VEĎ TO JE CHORÉ !
@matinho777 no myslim ze normalni ludia co chcu nieco spravit nesedia na zadku a nevymyslaju debilne diskusie nie???...ved ked ti vadi nova vlada tak nejako vymysli ako spravit opetovne volby...ved ked si zalozil tuto diskusiu najdes aj sposob ako to spravit...ty si sikovny ...a ja sa budem len smiat ked ti to vyjde a vsetko bude tak ako teraz...co ucite bude...pretoze ficko uz aj tak nebude mat vecsinu kedze uz vsetci vedia o jeho vykradani...
neviem prečo, ale už keď som videl ich reklamy, zasmial som sa a povedal som si "Priemerný človek si povie - volím ich, ale ja si poviem - strčte sa niekam."
vies preco? z recesie- proste preto...pretoze treba skusit nieco nove...mna osobne tiez uz ti stari ,,pani politici,, a nemenovani, co sa vyjadruju ako z valalu ci z najvacsieho pajzlu omrzeli...ked sa neosvedcia, tak o 4 roky pojdu ku dnu...ale zmena bola potrebna...mozno sa budeme chytat za hlavy, ze koho sme si to zvolili, ale som rada, ze sa dostali do vlady, lebo aspon uvidime, ci nieco dokazu alebo nie...keby ich ludia nevolili, nemali by sme moznost tuto stranu poznat...mimochodom ani ja Sulika nejak nemusim, ale aj ja som volila ich stranu, ako vacsina mladych...
@ aguri500 jj a ostatný normálny maďari volili pravicové strany založené na klamstvách
@ vewe veď ale s tým sa nedá robiť nič a strielať po nich nebudem ...a Fico nikoho neokradol..sú to všetko len bájky vymyslené...keby to bolo tak ako hovoríš už by bol za mrežami dávno ..nemyslíš ?? ...a diskusiu som založil lebo som chcel vedieť nejaký normálny názor či sa to nikomu nezdá také okaté na druhý pohľad tá saska, ale nenašiel sa nikto taký..nebola to žiadna provokácia ani niečo podobné len úvaha na zamyslenie ....
kedze mas 19 rokov tak by si mohol vediet ze v situacii akej sme teraz a to je : obrovsky statny dlh, potopy, zvysujuca nezamestnanost, korupcie si nemozeme dovolit rokovat o trave a buzerantoch...
ja sa priznam ze som SaS chcel volit nie kvoli trave ale kvoli tomu aby bola v parlamente nova krv....ale 2 dni pred volbami som sa rozhodol ze oni maju aj tak dost percent.....a volil som inu stranu (pridavam ze tvoju avatarsku SNS by som nevolil ani keby ma mucili )
@malapohroma hh a ty máš kde papier o tom že Fico okradol štát ?! ten chcem vidieť ! ..vieš Fico si vymyslel hospodársku krízu aby nás mohol okradnúť si super FAKT ..a rodina volila smer iba ja SNS a ešte aj sestru, ktorá chcela voliť kdhákov som presviedčal aby nevolila tú zberbu !
@rossoneri89 viem v akej sme situácii..zasiahla nás hospodárska kríza presne tak ako celý svet...a Slovensko bolo na dobrej ceste sa z toho dostať no pravicové strany si založili kampaň na kríze a strate peňazí ..
..pozri vec názoru koho volíš ja tiež napr extra nemusím ac miláno(rosoneri)
no a prave preto nemoze SaS rokovat o spominanych veciach ked polovica Slovenska zije od vyplaty k vyplate....a Slovensku sa dlh neustale zvysoval a nezamestnanost tak na dobrej ceste urcite nebolo .... pocas Fica sa velmi vela kradlo a jeho zamestnanci a zvoleny ministri mali vela skandalov...preto ludia povedali dost a nezvolili ho...za co som len rad
a to nevadi ze nemusis AC Milano ani ja Galacticos
Milujem ten primitívny názor, že SaS volia len homosexuáli a feťáci... Poznám veľa dospelých ľudí, čo túto stranu volili, a predstav si, nie sú homosexuáli ani feťáci. To isté sa môže povedať na Smer(Grécko), že ich volia len dôchodcovia a nezamestnaní... a @malapohroma je zbytočné tu dokola niekomu niečo vysvetlovať, niektorí jednoducho nechápu
UZ JE TO DOSLOVA SMIESNE @matinho777 v komente @9 hovoris, ze nam budu vladnut madari- pritom je ich tam len par a vobec nie su radikalni, cize to moze byt jedno... tiez hovoris ze nabozenska strana isla do koalicie s homosexualmi- toto tvrdenie dokazuje obmedzenost tvojho mozocku, pretoze zato, ze niekto mal v programe strany registrovane partnerstva, tak uz musi on sam byt homo?? ubohy nazor a KDH by nesli s Ficom do koalicie lebo tolko korupcie a kradnutia ako za jeho vlady tu nebolo este NIKDY, to si nikto iny nedovolil aj ked sa na Slovensku kradlo vzdy...kedze su KDH veriaci, maju asi svedomie a preto by sa s Ficom nemohli spojit.....a dalej hovoris ze "co zle ti Fico spravil?" a tak ty povedz mne, co tebe spravila tato nova koalicia, ktora nestihla spravit este nic a uz si nespokojny hm??
@matinho777 no ja neviem, ja som volil SaS, lebo sa mi páčil ich odvodový bonus, lebo sa mi páčili ich liberálne návrhy v hospodárskej oblasti.. no a majú ministerstvo sociálnych vecí a odvodový bonus plánujú cez ministra soc. vecí, majú ministerstvo hospodárstva... no tak ja neviem, ja som SPOKOJNÝ...
a to, že nesplnia všetkých 100% sľubov... no ľubovoľná strana dokáže splniť 100% svojich sľubov, iba ak má 51% hlasov vo voľbách, akonáhle je koalícia, tak je dohoda vecou kompromisu... a mne ako voličovi SaS nevadí, že SaS obetovala pár sľubov, a že nesplní všetkých 120, ale trebárz len polovicu sľubov, stále budem spokojný
mimochodom prečo všetci tu už niekoľko dní diskutujete "SaS nesplnila svoje sľuby, SaS oklamala voličov"... veď DNES BOLA VYMENOVANÁ VLÁDA, len včera zasadol nový parlament prvý krát...
ako kedy to mali splniť? hneď prvých 5 minút mali všetko splniť? pokiaľ viem, všetky strany majú ešte 4 roky na plnenie sľubov...
Nikoho tu netrápi, že minulá vláda väčšinu sľubov za 4 roky nesplnila, to vás netrápi Ficisti, ale SaS tu obviňujete, že nesplnila sľuby pomaly skôr ako bola vymenovaná nová vláda, veď to je trápne. Navyše v kuse spomínate 2 sľuby, ktoré nie sú v programovom vyhlásení, a v programe SaS bolo 120 sľubov (pomôcka: sulík mal na billboardoch na hlave nakreslené 120 nápadov = 120 sľubov) a vy tu stále spomínate dva... no a?
A stále si myslím, že kritizovať stranu s neplnenia sľubov, ešte pred tým, ako je vymenovaná vláda (a teda ani nemali kedy splniť tie sľuby) je fakt trápne.
@matinho777 niesom ani buzna ani feťák, a predsa som volil SaS!
prečo? Lebo si prečítaj kampaň a pochopíš. Navyše, v koalícií sú ešte s tromi ďaľšími stranami, a kompromis je v politike na dosť vysokom mieste, pokiaľ sa nejedná o SMER a spol.
@matinho777 nikoho neokradol len preto ze teraz nesedi za mrezami???...ty kde zijes???... ...ako keby si to nevedel ze vsetci su v tom namoceni len nemozu ho obvinit pretoze nakoniec by sa ukazalo ze vsetco si kradnu pre seba...
Nehodlam ja 13-rocne dieta ktore chape politiku viac ako zakladatel tejto diskusie diskutovat na temu SaS Akoze a koho mali volit? SNS? SMER? Mimoto neznasam slovo buzici ale snazim sa to ignorovat Vies väcsina ludi si precita viac ako dva tri sluby lebo oni ich maju okolo 200 Inak vazne logo SNS? IQ akvarijna rybicka(prepacte mi moje drahe rybky ze vas urazam )
@noen oni sa oháňali len týmto aby nalákali čo najviac blbečkov..kto im uveril..no veď uvidí ako dopadne !
@mima173 už len keď jeden jediný maďar bude vládnuť tak sa bude snažiť presadiť svoje záujmy pre svoju menšinu ...ak sa ti zdá Slovensko smiešne tak TI TLIESKAM ! ..och och riadne slová..sdkú na čele s dzurindom okrádali Slovensko a preto ludia volili Smer SNS a HZDS..len už im bolo zas dobre TAK NA TO ZABUDLI !
@matusha ukáž mi lavicovú stranu ktorá sa oháňala nejakými sľubmi ...mimochodom pôsobíš ako trúbka a ak nie tak hm vyzeráš nato
@tomas odvodovy bonus nebude ..a ani nič co slubovali..za 4 roky sa na to zabudne a čau párky + povedali že to riešiť nebudú a KDH im to nikdy neschváli ..sú to obyčajný šašovia vo vláde a keď tam vidím toho moderátora..no omg ten tam nemá čo hladať markizáčik !!
...si jedno z tých dvoch..môžeš si vybrať & SNS nikdy nelákala voličov ani na alkohol a ani na jachtu ...jachtu má ten amatérsky nováčik zo sasky čo bude ministrom
@majo dobre keď nie si ja ti verím..ale verím tomu že ho saska z teba spraví a žiadny nacionalista nie som ..ja len MILUJEM SVOJU VLASŤ 8)
@metallurg plakať budeš za chvílu TY a krvavé slzy !
@malapohroma ti bijee ja nie som žiadny FAKE ! I am original
@james144 haha myslím že či je človek vymetený sa posudzuje podľa toho ako sa vyjadruješ šak..veď keď ti spoplatnia školu prídeš na to ...či počkaaj ty ešte nemáš ani základku !
@1smajlik13 máš pravdu ty si ešte dieťa..nemôžeš za to že do teba nahúkali také sprostosti ..a čo je na tom logu zlé ?? to je OROL TATRANSKÝ & SLOVENSKÝ DVOJKRÍŽ ..hanbiť by si sa mala len ty že si šliapeš po vlasti
Ja som túto diskusiu dočítal len do polovice, viacej sa mi nechce
No... @matinho777 čo máš proti homosexuálom? Sme predsa slobodná krajina, nie konzervatívni a zakomplexovaní, aby sme týchto ľudí neuznávali.
Čo tak dobré urobila SNS, že ju máš ako profilovku? Tebe sa páči strana, ktorej predseda nechodí do parlamentu, nadáva komu chce a je furt v liehu? Tebe sa páči strana s predsedom, ktorý nepozná slovo slušnosť a diplomacia? Hej? Dobre
Skús sa na politiku dívať objektívnejšie, nie len z pohľadu červených Potom pochopíš, že táto vláda je lepšia než stará. Väčšinu už povedali ľudia predo mnou a ja s nimi absolútne súhlasím Zamysli sa... a ináč, Maďari nám nevládnu, Most nie je SMK
@vive nečítaj sú tam len samé drísty až na jeden názor
..takto..ja proti homosexuálom nemám nič..nevadia mi neprekážajú..pokiaľ ma neobťažujú, pokiaľ nerobia pochody a verejne sa pretŕčajú, a žiadne registrované partnerstvá na verejnosti nechcem..si predstav keby si mal dvoch otcov..a potom nwm či by si mi hovoril aký som zakomplexovaný ..
..a čo sa týka Slotu tak každý na ňom vidí len to zlé...hádžu na neho špinu kde sa len dá...pritom si ľudia nevšímajú že tých pár názorov čo on prezentuje je skutočne kúsok pravdy !
..ako môžeš povedať že táto vláda je lepšia keď ešte nič nespravila ?? ..len v minulosti určité strany ako KDH ktoré boli proti samostatnému Slovensku..alebo sdkú ktoré privatizovalo čo sa dalo...a ten slávny bugár ani sám nevie čo prezentuje vieš ..
@matinho777 Bugar aspoň hovorí pravdu a nezavádza. Dzurinda možno privatizoval, no kradol omnoho menej než Robertko a tiež znížil korupciu. čo urobila Ficova vláda? skorumpovala súdy, kradla kde sa dalo, rozdávala i ked nemala z čoho.
Veď v čerpaní eurofondov sme skoro na konci ježiši, nám už nik neverí
Od novej vlády čakám, že to všetko napravia, hoci maju dosť rozdielne názory. Pokiaľ sa dohodnú na tom, čo je pre nás prvoradé a pokiaľ sa budú fakt držať od klientelizmu, plytvania a kradnutia, určite to pre nás bude dobré.
@matinho777 ja si nesliapem po vlasti len vravim ze logo SNS cize logo Slotu ti na inteligentnom dojme velmi nedoda A okrem toho do mna nikto nic nenahucal lebo nikto v nasej rodine nevolil SaS. U nas to vyzera asi takto: volilo sa : Most Híd (Bugar je vtipny sympatak),SNS( ano s tym clenom sa nerozpravam, uz rok a pol) Smer(znova nechapem) a ĽS HZDS...Mimoto do politiky sa rozumiem celkom dobre Stryko je velvyslanec OSn a u nas sa tema politika vyskytuje dost casto
@1smajlik13 to logo nevymyslel Slota lebo SNS je tu od roku 1871 ..myslím že Janko je oveľa oveľa vtipnejší a tí čo volili SNS SMER a HZDS sa mi začínajú páčiť
@matinho777 (odpovedam na tvoju reakciu @57 ), mne sa nezdá smiešne Slovensko ako si zle pochopil ty, ale tieto reči o tom, ako nová vláda nesplnila sľuby a pritom ešte len pár dní začína vládnuť
Je pravda, že keď vládla Dzurindova SDKÚ ešte pred Ficom, kradlo sa, a práve preto že toho ľudia mali už dosť, vo voľbách vyhral Fico a spol. - no tí postupne začali toľko kradnúť, čo si pred tým nikto nedovolil (daj si do googlu keď chceš, kopa nečistých obchodov a zmlúv je už verejnosti známa) a tak tu je výsledok- Fico môže ísť aspoň na 4 roky do kelu, môže si za to sám. Keby nemal toľko špiny na rukách, niektorá zo strán by s ním kľudne vytvorila koalíciu.
@malapohroma taká pekná a taká sprosta... SaS volia iba feťáci a homoši ! hovoril som ti vlna odporu proti pravici narastá a na moju stranu sa pridávajú ďalší a ďalší
PS : ti dám taký fake že sa poserieš ! ja ho vôbec nepoznám ale hovoril som ti že pravičiari ostanú sami a to sa napĺňa.
@imosk ja si nemusím každý deň hovoriť (AKO TY) že aké mám vysoké IQ..pretože na mne to vidno ..ale raz darmo slabučké dievčatá čo nevedia šoférovať a v politike sa vyznajú asi ako cigáň do roboty ! ..a tvoje slabučké IQ poznať na tvojom prejave chuderka ZAKOMPLEXOVANÁ !
@imosk jj dám normálnu otázku a ty hneď začneš pičovať tak mám komplexy však HAHA si smiešny ako tvoj smiešny nick ..jáj prepáč ja som nevedel že si po operácii
@kolivideam takže znova, pre SR je Slotá taký významný ako M.R.Štefánik, alebo Eduard Beneš.
@imosk takže ty si chalan čo sa vidáva za dievča ? Si transvestita alebo nejaký úchilák ? @admin daj si naňho pozor ! Ty zakomplexovaná pravičiarska hlupaňa čo si nevydí ďalej ako pod Sulíkov nos.
@matinho777 len donej ! pravica aj tu na Birdz pomali ustupuje nesmieme poľavť pribúda nás každým dňom !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
DO PICE POCHOPTE ZE TO VOBEC NIE SU PRIORITY A KTO ICH VOLIL KVOLI TOMU JE DEBIL LEBO NA TO NALETEL SAM, IDE O EKONOMIKU, O ZMENSENIE DLHOV STATU KTORE FICO A JEHO BANDA NAROBILI
TAK TO POCHOPTE OBMEDZENE HLAVY
@malapohroma moja milá lezbička, práve feťáci a buzíci sú voličmi sasky
@ahnk ..kto by ho už len mal rád
SaS ma 118 inych bodov programu dpc..
ale musite tu furt pisat svoje "extra najsamlepsie politologicke" nazory???...myslite ze tym ze to tu napisete vsetko sa zmeni???...ze kvoli VAM sa vypisu nove volby???...ked to mam uz neslusne povedat tak HOVNO sa stane lebo vy mate len reci ziedne ciny...mate len plne huby prazdnych slov...a ano musela som to sem napisat pretoze nie som sama komu tie vase politicke temu lezu hore krkom...
@vewe teba nezaujíma čo bude zo Slovenskom ?? že nám budú vládnuť maďari ktorý pre teba nič nespravia ?? náboženská strana pôjde do koalície s homosexuálmi len aby sa ukázali že oni nemajú s ficom nič ?? ...povec mi niečo zlé čo ti Fico spravil omg ..
pocuvaj.. precitaj si prieskumy, statistiky, vsetko za ficovu vladu a uvidis ze statnu pokladnu LEN VYPRAZDNOVALI
kradli kradli vsetko co dzurinda setril kolko? 8 rokov? jasne ze kradol aj on, ale o kolko krat menej!
najprv si daco precitaj a potom chod otvarat hubu lebo fakt jebne ma z obmedzenych ludi ako ty
Kľud, ajtak nie si plnoletá na voľby ^^
co zle spravil fico? NO DOSTAL NAS DO MINUSU ZOBUD SA!
Skorej sa ta spytam co zle spravili madari? a co zle spravili homosexuali? ha?
Ustúp, ser na neho... Ži normálny detský (max. pubertálny život a nerieš politiku, ešte sa dosť nasereš kvôli nej ^_^
a homosexuáli omg chorý ľudia ..nevadia mi pokiaľ si to držia v súkromí..ale aby sa pretŕčali a robili pochody alebo to dávali verejne najavo a ešte manželské zväzky ?? VEĎ TO JE CHORÉ !
na humusexualoch neni nic chore.. ty si chory s tvojou homofobiou
@ vewe veď ale s tým sa nedá robiť nič a strielať po nich nebudem ...a Fico nikoho neokradol..sú to všetko len bájky vymyslené...keby to bolo tak ako hovoríš už by bol za mrežami dávno ..nemyslíš ?? ...a diskusiu som založil lebo som chcel vedieť nejaký normálny názor či sa to nikomu nezdá také okaté na druhý pohľad tá saska, ale nenašiel sa nikto taký..nebola to žiadna provokácia ani niečo podobné len úvaha na zamyslenie ....
@vewe & @aguri500 pozri @27
co si o tom cital?
dovolim si povedat ze hovno!
boha sak nie si ani poriadne dospely, len preberas nazory rodiny ale ten svoj vlastny nemas
ja sa priznam ze som SaS chcel volit nie kvoli trave ale kvoli tomu aby bola v parlamente nova krv....ale 2 dni pred volbami som sa rozhodol ze oni maju aj tak dost percent.....a volil som inu stranu (pridavam ze tvoju avatarsku SNS by som nevolil ani keby ma mucili )
..pozri vec názoru koho volíš ja tiež napr extra nemusím ac miláno(rosoneri)
kde mam papiere? kukni si prieskumy na internetovych dennikoch.. omg.. use that fucking google
...internetové denníky tiež napísali že DJ Tiesto je mŕtvy pričom o pár dní má niekde koncert ..a dokonca už dvakrát zomrel
a to nevadi ze nemusis AC Milano ani ja Galacticos
a to, že nesplnia všetkých 100% sľubov... no ľubovoľná strana dokáže splniť 100% svojich sľubov, iba ak má 51% hlasov vo voľbách, akonáhle je koalícia, tak je dohoda vecou kompromisu... a mne ako voličovi SaS nevadí, že SaS obetovala pár sľubov, a že nesplní všetkých 120, ale trebárz len polovicu sľubov, stále budem spokojný
ako kedy to mali splniť? hneď prvých 5 minút mali všetko splniť? pokiaľ viem, všetky strany majú ešte 4 roky na plnenie sľubov...
Nikoho tu netrápi, že minulá vláda väčšinu sľubov za 4 roky nesplnila, to vás netrápi Ficisti, ale SaS tu obviňujete, že nesplnila sľuby pomaly skôr ako bola vymenovaná nová vláda, veď to je trápne. Navyše v kuse spomínate 2 sľuby, ktoré nie sú v programovom vyhlásení, a v programe SaS bolo 120 sľubov (pomôcka: sulík mal na billboardoch na hlave nakreslené 120 nápadov = 120 sľubov) a vy tu stále spomínate dva... no a?
A stále si myslím, že kritizovať stranu s neplnenia sľubov, ešte pred tým, ako je vymenovaná vláda (a teda ani nemali kedy splniť tie sľuby) je fakt trápne.
A ty si potom akože, alkoholik, ktorý má jachtu v chorvátsku, keď máš v profilovej fotke logo SNS?
prečo? Lebo si prečítaj kampaň a pochopíš. Navyše, v koalícií sú ešte s tromi ďaľšími stranami, a kompromis je v politike na dosť vysokom mieste, pokiaľ sa nejedná o SMER a spol.
A 4 roky majú pred sebou, ako @tomas napísal.
Jáj vy nacionalisti eštébácky!
@noen oni sa oháňali len týmto aby nalákali čo najviac blbečkov..kto im uveril..no veď uvidí ako dopadne !
@mima173 už len keď jeden jediný maďar bude vládnuť tak sa bude snažiť presadiť svoje záujmy pre svoju menšinu ...ak sa ti zdá Slovensko smiešne tak TI TLIESKAM ! ..och och riadne slová..sdkú na čele s dzurindom okrádali Slovensko a preto ludia volili Smer SNS a HZDS..len už im bolo zas dobre TAK NA TO ZABUDLI !
@tomas odvodovy bonus nebude ..a ani nič co slubovali..za 4 roky sa na to zabudne a čau párky + povedali že to riešiť nebudú a KDH im to nikdy neschváli ..sú to obyčajný šašovia vo vláde a keď tam vidím toho moderátora..no omg ten tam nemá čo hladať markizáčik !!
...si jedno z tých dvoch..môžeš si vybrať & SNS nikdy nelákala voličov ani na alkohol a ani na jachtu ...jachtu má ten amatérsky nováčik zo sasky čo bude ministrom
@metallurg plakať budeš za chvílu TY a krvavé slzy !
@malapohroma ti bijee ja nie som žiadny FAKE ! I am original
@james144 haha myslím že či je človek vymetený sa posudzuje podľa toho ako sa vyjadruješ šak..veď keď ti spoplatnia školu prídeš na to ...či počkaaj ty ešte nemáš ani základku !
@1smajlik13 máš pravdu ty si ešte dieťa..nemôžeš za to že do teba nahúkali také sprostosti ..a čo je na tom logu zlé ?? to je OROL TATRANSKÝ & SLOVENSKÝ DVOJKRÍŽ ..hanbiť by si sa mala len ty že si šliapeš po vlasti
No... @matinho777 čo máš proti homosexuálom? Sme predsa slobodná krajina, nie konzervatívni a zakomplexovaní, aby sme týchto ľudí neuznávali.
Čo tak dobré urobila SNS, že ju máš ako profilovku? Tebe sa páči strana, ktorej predseda nechodí do parlamentu, nadáva komu chce a je furt v liehu? Tebe sa páči strana s predsedom, ktorý nepozná slovo slušnosť a diplomacia? Hej? Dobre
Skús sa na politiku dívať objektívnejšie, nie len z pohľadu červených Potom pochopíš, že táto vláda je lepšia než stará. Väčšinu už povedali ľudia predo mnou a ja s nimi absolútne súhlasím Zamysli sa... a ináč, Maďari nám nevládnu, Most nie je SMK
..takto..ja proti homosexuálom nemám nič..nevadia mi neprekážajú..pokiaľ ma neobťažujú, pokiaľ nerobia pochody a verejne sa pretŕčajú, a žiadne registrované partnerstvá na verejnosti nechcem..si predstav keby si mal dvoch otcov..a potom nwm či by si mi hovoril aký som zakomplexovaný ..
..a čo sa týka Slotu tak každý na ňom vidí len to zlé...hádžu na neho špinu kde sa len dá...pritom si ľudia nevšímajú že tých pár názorov čo on prezentuje je skutočne kúsok pravdy !
..ako môžeš povedať že táto vláda je lepšia keď ešte nič nespravila ?? ..len v minulosti určité strany ako KDH ktoré boli proti samostatnému Slovensku..alebo sdkú ktoré privatizovalo čo sa dalo...a ten slávny bugár ani sám nevie čo prezentuje vieš ..
Veď v čerpaní eurofondov sme skoro na konci ježiši, nám už nik neverí
Od novej vlády čakám, že to všetko napravia, hoci maju dosť rozdielne názory. Pokiaľ sa dohodnú na tom, čo je pre nás prvoradé a pokiaľ sa budú fakt držať od klientelizmu, plytvania a kradnutia, určite to pre nás bude dobré.
Je pravda, že keď vládla Dzurindova SDKÚ ešte pred Ficom, kradlo sa, a práve preto že toho ľudia mali už dosť, vo voľbách vyhral Fico a spol. - no tí postupne začali toľko kradnúť, čo si pred tým nikto nedovolil (daj si do googlu keď chceš, kopa nečistých obchodov a zmlúv je už verejnosti známa) a tak tu je výsledok- Fico môže ísť aspoň na 4 roky do kelu, môže si za to sám. Keby nemal toľko špiny na rukách, niektorá zo strán by s ním kľudne vytvorila koalíciu.
PS : ti dám taký fake že sa poserieš ! ja ho vôbec nepoznám ale hovoril som ti že pravičiari ostanú sami a to sa napĺňa.
A mozez mi tu nadavat , ako povedala malapohroma , nadavky od cloveka so zapornym iq mi nijak neublizia.....
Slota JE ozran , ak vam to este nedoslo , ale to chcem asi vela od takych obmedzenych ludi...
@imosk Vzdelanie by si potrebovala ale to asi v Ba nedostaneš. Vyššie IQ a k tomu smajlíky ? no to znamená že žartuješ o tom že máte vyššie IQ.
Nebyť Slotu hovoríš po Maďarsky !!!
....alobal a snazis sa to vyrovnat logom sns... a keby si nebol taky idiot tak vies ze som chalan ty chudacik retardovany...
@imosk takže ty si chalan čo sa vidáva za dievča ? Si transvestita alebo nejaký úchilák ? @admin daj si naňho pozor ! Ty zakomplexovaná pravičiarska hlupaňa čo si nevydí ďalej ako pod Sulíkov nos.
@matinho777 len donej ! pravica aj tu na Birdz pomali ustupuje nesmieme poľavť pribúda nás každým dňom !