kedy začne, to netuším...a na všetky ,,veštby,, a pod. neverím...ale áno, vojna určite bude (teda kiežby nebola)...lebo sme sprostí a nepoučiteľní...ale celosvetová nebude...nemyslím si, že by zasiahla napr. i Európu (teda mimo Balkánu)...
hej hej ja som to už dávno čítala a neviem čo si mám o tom myslieť. možnože je to nejaký fake ale môže to byť aj krutá realita... veď všetko sa dozvieme v novembri
Tretia svetová vojna by bola vojnou atómovou ktorá by trvala nanajvýš zopár hodín. A čo sa týka tej baby Vangy tak tu je jedna jej skúsenejšia kolegyňa
@janka94 Ktorí moslimovia? Tí chudáci v jaskyniach, alebo ropné štáty, ktoré by tak prišli o jedného z najväčších producentov ropy na svete, panebože použi mozog...
@janka94 Hej? A kde mi dokážeš, že to naozaj povedala? A kde mi dokážeš, že VRAJ jej choré veštby vychádzajú na 80%? Hociktorý IMBECIL to mohol napísať na net a rozšíriť to, také kraviny dokáže každý. Na nete je každá somarina.
Nie, neverím. Neviem, prečo by mala byť, a vôbec, keď sa o tom bude vkuse hovoriť, tak naozaj vypukne, už len preto, aby boli ľudia spokojní, že "veštby" sa vyplnili. Radšej sa zaoberám pozitívnymi vecami a nemaľujem čerta na stenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
nie... neboj sa, k tomu tak skoro nedojde... a hlavne nie u nas
.. ty si piča.
(Zomrieme,všetci zomrieme!! A už sa nikdy nezahráte tie vaše PC hry!!! MUHAHA )
no podla mňa to tak či tak niekedy príde.. ale načo furt o tom niekto diskutuje.. načo myslieť na najhoršie ??
Tá baba Vagína alebo aj baba Jaga bola obyčajná bosorka
si asi čítala knihu tajomstvo že?
Možno aj v tomto storočí.