viac sa mi pacia te prispevky co tu pisu tie baby jak vy..nechapem preco by mali ist vsetky po peniazoch??? a chcel som to vediet preto, lebo uz 2 mesiace som nemal frajerku
peniaze ? a načo ako ? to by bolo dosť ponižujúce, nie ? zarobí si a kúpi to na čo má, nebude hľadať len kvôli peniazom "sponzora" ktorý by platil veci... i ked aj také kravy existujú...
no ja nikomu neprezradím , čo ma dostane ..ale viem presne čo to je úplna maličkosť ,ktorej je schopný každý chalan ...aj bez peňazí ...ale treba na to prísť...a to už je ťažšie
k úsmevu - niekedy je fakt drina sa usmievať... a fakt že spontánny úsmev na babu sa mi podaril asi 3x v živote... horšie je že ja si neviem vyberať ale to je na inú diskusiu...
@rischo no, dobre. su tam aj ine kriteria. ale usmev je zaklad. proste chalan co sa na mna neusmeje asi nema sancu, alebo hej? neviem si to bez toho predstavit. usmev je takym tym prvym znakom, ze ma mozno zaujem alebo nieco
Dobrý účes vie hneď zaujať.Nie mastné vlasy,ale zasa nie príliš veľká starostlivosť. Trochu strapaté,určite nie pricapené ku hlave a do jednej strany,akokeby ti cez hlavu prešiel vír.
dam ti radu , chod na disku.Ked tam budes vytiahni z penazenky 500 eurovku zroluj ju a zapal ako nejaku cigaretu - hned bude pri tebe stado dievcat resp. kuriev...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
Mne by vážne stačilo, ak by mi upratal a navaril, ja milión peňazí k životu nepotrebujem (a veď zarobiť môžem dačo aj ja, nie?)
Justin Bieber plati na baby? =D =D =D
neviem ako bola myslena otazka temy, na ake vekove kategorie sa vztahuje no ak na od 10 - 13 tak mas pravdu..
a platim? baby?
pst! Baby!!!
oka oka uz nebudem provokovat
ja uprednostnujem taktiku: kopni do hlavy a bež
som lenivý utekať
taze mam u teba sancu
@30 aj pekné oči?