Evolucia vedomia je jedna z najlepsich stranok na fb ktore siria "nove" myslenie- tym padom menia jednotlivca, no ten jednotlivec meni svet, tym ze ovplyvnuje okolie Verim ze bude cim dalej, tym viac podobnych a zmysluplnych stranok Ako aj "Zober si co potrebujes? tiez nieco podobne
Naivita o evolúcií vedomia vás hneď prejde keď vidíte akých ľudí zabíjame: Andrew Breitbart, Gandhi, Marthin Luther King, Stanley Meyer, Kennedy
Dokonca Michael Rupert bol z toho stavu tak nešťastný že spáchal samovraždu.
@silvered
Je to myšlienka Jacque Fresca.
Ktorý rovnako hovorí nikto sa nenarodil s tým že by chcel niekomu ublížiť, okradnúť ho. To všetko z nás spraví spoločnosť v ktorej žijeme
Naozaj odporúčam pozrieť:
Ten človek mi absolútne prevrátil moje hodnoty o ktorých som si myslel že sú správne.
@silvered Nepochopila som to vysvetlenie. Podľa mňa je pravdou to, že človek sa ako rasista nenarodí. Po nejakej zlej skúsenosti sa v neskoršom veku napr. môže báť dieťa inej rasy, lebo si k nej pripisuje zlý zážitok, ale nie je to založené na ničom racionálnom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
?
Dokonca Michael Rupert bol z toho stavu tak nešťastný že spáchal samovraždu.
ach to je kravina
Je to myšlienka Jacque Fresca.
Ktorý rovnako hovorí nikto sa nenarodil s tým že by chcel niekomu ublížiť, okradnúť ho. To všetko z nás spraví spoločnosť v ktorej žijeme
Naozaj odporúčam pozrieť:
Ten človek mi absolútne prevrátil moje hodnoty o ktorých som si myslel že sú správne.